- 16 Mart 2015
- 369
- 341
- 103
Koronayım kadın doğum doktorum ya hep yA hiç dedi hani düşmesini engellemicez anlamında konuştu progestaran falan vermedi hiçCanım doktora gitsene neden gitmiyorsun?? Böyle şeylerin müdehalesi olabiliyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Koronayım kadın doğum doktorum ya hep yA hiç dedi hani düşmesini engellemicez anlamında konuştu progestaran falan vermedi hiçCanım doktora gitsene neden gitmiyorsun?? Böyle şeylerin müdehalesi olabiliyor
Geçmiş olsun canım, O ne demek yaaa ilk defa duydum böyle bir şey nasıl doktor o öyleKoronayım kadın doğum doktorum ya hep yA hiç dedi hani düşmesini engellemicez anlamında konuştu progestaran falan vermedi hiç
Hayırlısı olsun inşallah hakkınızdaKoronayım kadın doğum doktorum ya hep yA hiç dedi hani düşmesini engellemicez anlamında konuştu progestaran falan vermedi hiç
Kızımda da doğumumu o gerçekleştirdi çok iyi bi doktor ama korona karşısında farklı tutum sergiliyorlar sanırım bilmiyorum. Hala kendimi avutmaya çalışıyorum adet kanaması görmeden benimle benimle diye ama sildikçe de geliyor. Yerleşme kanaması böyle uzun sürmez :/Geçmiş olsun canım, O ne demek yaaa ilk defa duydum böyle bir şey nasıl doktor o öyle
Canım hakkında hayırlısı olsun rabbim sana bağışlasın inşallahKızımda da doğumumu o gerçekleştirdi çok iyi bi doktor ama korona karşısında farklı tutum sergiliyorlar sanırım bilmiyorum. Hala kendimi avutmaya çalışıyorum adet kanaması görmeden benimle benimle diye ama sildikçe de geliyor. Yerleşme kanaması böyle uzun sürmez :/
Hayırlı olsunnn çok geçmiş olsun inşallah kısa sürede atlatırsınizMerhaba arkadaşlar ben de aranızda katılıyorum galibaa 12 ocak gösteriyor takvim.
Şuanda covidim aynı zamanda inşallah hiçbir sıkıntı olmaz reglimede 4 gün var
Amiiinnn inşallahCanım hakkında hayırlısı olsun rabbim sana bağışlasın inşallah
Merhaba arkadaşlar ben de aranızda katılıyorum galibaa 12 ocak gösteriyor takvim.
Şuanda covidim aynı zamanda inşallah hiçbir sıkıntı olmaz reglimede 4 gün var
Allah razı olsun çok sağolunCovid olan anne adayları her birinize çok geçmiş olsun. Umarım siz de bebekleriniz de kolayca, sağlıkla atlatırsınız. Kanaması olan arkadaşa da dua ve iyi dileklerimi gönderiyorum.
En son 27 nisanda beta tahlili yaptırmıştım 1074 dü 30 nisanda da kese göründü 2.7 mmCanım betan kaçti kaçta görüldü
Selam, benim de 5. hafta. Gaz veya regl şişliği gibi bir şişkinlik var. Normal zamanki gibi düz değil karnım. Geçer herhalde birkaç günlük bir şeydir belki diye umuyorum. Ama çok zayıf olunca daha erken belirgin hale geliyormuş karın diyorlar.selammm. Ya sice 5 haftalık karın çıkar mı ikinci hamileliğim, oldukça zayıfım ve bariz farklılık var.
Benim ikinci hamileliğim. Kızımda 4 buçuk aylıkken biraz çıkmıştı karnım. Sonradan doktorum da söyledi iç karnın genişmiş yoksa bu zayıflığına göre kocaman olurdu dediSelam, benim de 5. hafta. Gaz veya regl şişliği gibi bir şişkinlik var. Normal zamanki gibi düz değil karnım. Geçer herhalde birkaç günlük bir şeydir belki diye umuyorum. Ama çok zayıf olunca daha erken belirgin hale geliyormuş karın diyorlar.
Çok teşekkür ederimHayırlı olsunnn çok geçmiş olsun inşallah kısa sürede atlatırsıniz