• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Canım doktora gitsene neden gitmiyorsun?? Böyle şeylerin müdehalesi olabiliyor
Koronayım kadın doğum doktorum ya hep yA hiç dedi hani düşmesini engellemicez anlamında konuştu progestaran falan vermedi hiç

Geçmiş olsun canım, O ne demek yaaa ilk defa duydum böyle bir şey nasıl doktor o öyle
Kızımda da doğumumu o gerçekleştirdi çok iyi bi doktor ama korona karşısında farklı tutum sergiliyorlar sanırım bilmiyorum. Hala kendimi avutmaya çalışıyorum adet kanaması görmeden benimle benimle diye ama sildikçe de geliyor. Yerleşme kanaması böyle uzun sürmez :/

Kızımda da doğumumu o gerçekleştirdi çok iyi bi doktor ama korona karşısında farklı tutum sergiliyorlar sanırım bilmiyorum. Hala kendimi avutmaya çalışıyorum adet kanaması görmeden benimle benimle diye ama sildikçe de geliyor. Yerleşme kanaması böyle uzun sürmez :/
Canım hakkında hayırlısı olsun rabbim sana bağışlasın inşallah

Çok geçmiş olsun bence sizin su an istirahette olmanız lazım ayakta kalmamanız lazım ümidinizi hemen kesmeyin arkadaşıminda kanaması oluyordu doktor hiçbir şekilde iş yapma yerinden kalkma demiş yatarak geçirdi 4 ayı ama şimdi iyi

Merhaba arkadaşlar ben de aranızda katılıyorum galibaa 🥰🥰 12 ocak gösteriyor takvim.
Şuanda covidim aynı zamanda inşallah hiçbir sıkıntı olmaz reglimede 4 gün var

Eklentiler

• 052FF427-69B2-4DAE-802A-2CC43963420D.jpeg
    052FF427-69B2-4DAE-802A-2CC43963420D.jpeg
    47,5 KB · Görüntüleme: 42
selammm. Ya sice 5 haftalık karın çıkar mı 🙊 ikinci hamileliğim, oldukça zayıfım ve bariz farklılık var.
Selam, benim de 5. hafta. Gaz veya regl şişliği gibi bir şişkinlik var. Normal zamanki gibi düz değil karnım. Geçer herhalde birkaç günlük bir şeydir belki diye umuyorum. Ama çok zayıf olunca daha erken belirgin hale geliyormuş karın diyorlar.

Selam, benim de 5. hafta. Gaz veya regl şişliği gibi bir şişkinlik var. Normal zamanki gibi düz değil karnım. Geçer herhalde birkaç günlük bir şeydir belki diye umuyorum. Ama çok zayıf olunca daha erken belirgin hale geliyormuş karın diyorlar.
Benim ikinci hamileliğim. Kızımda 4 buçuk aylıkken biraz çıkmıştı karnım. Sonradan doktorum da söyledi iç karnın genişmiş yoksa bu zayıflığına göre kocaman olurdu dedi😅
2 gündür fena bir gaz ve şişkinlik var bende de. Özellikle akşamüzeri başlıyor akşam zirveye çıkıyor. Yükselen hormonlar bağırsak sistemini etkilediği için gaz şişkinlik vb. şeyler olabiliyor. Şuan davul gibi gergin ve şiş mesela 😅

Back