Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    101
Ne güzel olurdu demi. Bende bir yabancı olarak. Artık zar zor kendimi ifade ederdim 🤣 şimdi yazımda güzel anlaşılır yazıyorum ama Türkçe konuşmadım. 🤣
Yaa çok şaşırdım, biliyordum orda olduğunu ama bu kadarını hiç tahmin etmemiştim niyeyse 🙈 Ama anlaşırdık kesin, bu kadar iyi yazan biri konuşurken de gayet güzel ifade eder kendisini 🥰

Kızlar iyi akşamlar. Şiddetli baş ağrısı yaşayan varmı ? Böyle durumlarda ne içiyorsunuz ilaç şuan evde parol yok arveles var bişey olurmu ya
Benim sık sık ağrım oluyor
Sakın alveres tüketme hamilelikte zararlı. Parol olabilir oda doktorun izin vermişse. Her gebeye parolda olmuyor canım. Benimde baş ağrım dünden beri var sinüzitim tuttu ama sanırım bu haftalarda herkeste oluyor gibi

Kızlar ben acile geldim karın ağrısı, idrar yaparken yanma, kesik kesik idrar yapma var. Pazar günü idrar yolu enfeksiyonum temiz çıkmıştı ama bugün böyle bir şey çekiyorum. Bol su içince geçer dedim geçmedi. İdrar verdim sonucu bekleyeceğim. Bebekte problem yok şükür ama plasentayla ilgili bir şey söylediler mi sana dedi hayır dedim sorun mu var falan hocasına danıştı normal plasenta bebek büyüdükçe yukarı çıkacak vs dedi. Kafamı karıştırdı resmen. Ama bir sorun olsaydı da söylerlerdi diye de düşünüyorum. 15. haftadayım sonuçta yani plasenta nerede olacak tabi yukarı da olmaz

Benim de karnım ağrıyor adet olacakmışım gibi ama gazdan mı anlayamıyorum biraz zorlandım bugün gaz çıkartırken. Gözlemle canım kendini ona göre gidersin doktora.
Gözlemliyorum uzandım uyumayı deneyeceğim bakalım. Uzanınca geçti gibi oldu biraz rahatladım ama gerginlik var hâlâ diyebilirim

Kızlar ben acile geldim karın ağrısı, idrar yaparken yanma, kesik kesik idrar yapma var. Pazar günü idrar yolu enfeksiyonum temiz çıkmıştı ama bugün böyle bir şey çekiyorum. Bol su içince geçer dedim geçmedi. İdrar verdim sonucu bekleyeceğim. Bebekte problem yok şükür ama plasentayla ilgili bir şey söylediler mi sana dedi hayır dedim sorun mu var falan hocasına danıştı normal plasenta bebek büyüdükçe yukarı çıkacak vs dedi. Kafamı karıştırdı resmen. Ama bir sorun olsaydı da söylerlerdi diye de düşünüyorum. 15. haftadayım sonuçta yani plasenta nerede olacak tabi yukarı da olmaz
Geçmiş olsun canım enfeksiyon oldu belkide iyi yaptın için rahat eder

Tekrarlar mı tekrarlar valla artık su içmeye de güvenmiyorum. Hamilelikte bu enfeksiyon her şekilde olabilirmiş gördüm bunu. Sağ ol canım ❤️
Öyle canım belirtiler uyuyor bende olduğunda belirti bile yoktu kontrolde çıktı olunca oluyor suda kar etmiyor

Öyle canım belirtiler uyuyor bende olduğunda belirti bile yoktu kontrolde çıktı olunca oluyor suda kar etmiyor
Etmiyor gerçekten günde 2,5 3 litre su içiyorum ona rağmen oluyorsa demek ki gebelikte çok normal diye düşünüyorum. Ama yine de aman kimseye olmasın ilaçtı oydu buydu çekilecek çile değil.

Genellikle böyle topuğa kadar uzun elbise giyeriz. Evlendikten sonra başımızı böyle bağlarız. Mesela kp esimizin abilerinden erkek büyük akrabalardan o kulağın yanından çıkardığımız seyle ağzımızı kapatırız hiç konuşmayız. Saygı amaçlı.
Benım cok yakın bir arkadasımda türkmenistanlı ama o rusca konusurdu ya. Halada cocuklarıyla falan rusca konusur. Cok seviyorum onu sayesınde bi sempatim olustu o bölge insanına❤️

Geçmiş olsun canım. Su içmek hafifletir enfeksiyonu tamamen geçirmez. İyiki içmişsin ve iyiki hastaneye gitmişsin. Plesenta içinde acil doktorlarına güvenmel boş yere hep telaş yapıyorlar.

Geçmiş olsun canım. Su içmek hafifletir enfeksiyonu tamamen geçirmez. İyiki içmişsin ve iyiki hastaneye gitmişsin. Plesenta içinde acil doktorlarına güvenmel boş yere hep telaş yapıyorlar.
Çok teşekkür ederim canım. Yani kafaya takılacak bir şey değildir değil mi? 15+4 şu an. Artık gözüm korkuyor idrarla alakalı karın ağrısıyla alakalı bir şey olunca erkenden müdahale ederiz vs diye koşuyorum

luckykus luckykus geçmiş olsun. Her zaman tedbir iyidir iyi yapmışsın ama olacak sanki ağrılarımız. Bende de plasenta kaynaklı ağrı kanama var ama emin ol böyle bir şey yaşasan çok iyi anlarsın.

luckykus luckykus geçmiş olsun. Her zaman tedbir iyidir iyi yapmışsın ama olacak sanki ağrılarımız. Bende de plasenta kaynaklı ağrı kanama var ama emin ol böyle bir şey yaşasan çok iyi anlarsın.
Çok ama çok geçmiş olsun rabbim en kısa sürede geçirsin kanamalarını inşallah her şey yoluna girsin. 💖💖💖 Lekelenmem kanamam yok onu da sordu doktor bence de öyle bir sorunum yok haftaya kontrolüm var artık o zaman daha detaylı sorarım doktora.

Çok teşekkür ederim canım. Yani kafaya takılacak bir şey değildir değil mi? 15+4 şu an. Artık gözüm korkuyor idrarla alakalı karın ağrısıyla alakalı bir şey olunca erkenden müdahale ederiz vs diye koşuyorum
Plesentada bişey olsaydı doktorun bu haftaya kadar görürdü canım ☺️ idrara da korkma çok ağır geçirenler bile var ama gerekirse antibiyotikle geçiyor korkma bebişin de iyi çok şükür

Plesentada bişey olsaydı doktorun bu haftaya kadar görürdü canım ☺️ idrara da korkma çok ağır geçirenler bile var ama gerekirse antibiyotikle geçiyor korkma bebişin de iyi çok şükür
Ve bir sürü de belirtim olurdu diye düşünüyorum haklısın canım. Güvenirim doktoruma da muhakkak görürdü diye düşünüyorum ya da şu an bir şeyler söylerlerdi. Bebişim çok şükür iyi ben de iyi olurum onun sayesinde 🥹🥹🥹👼🏼🤍

Canımm hiç dert etme ya farklı yere gidince ya da farklı birine denk gelince illa insanın kafasını karıştırıcak bi cümle kuruyorlar sağolsunlar.Ama gerçekten bi sorun oldu mu zaten lök diye söylüyolar.O yüzden hiç altında bir şey arama.Çok şükür pipilin de iyiymiş bak 🥰 İdrarla ilgili problemler zaten hepimizin kanayan yarası, bi rahat vermiyo pis lanet enfeksiyonlar yaa😒

Kızlar vallahi oturup ağlayacağım şaka gibi suyumu içiyorum, temizliğime özen gösteriyorum, eşimle bile birlikte olmuyoruz hazır değilim diyorum psikolojik olarak yani her şeye rağmen yine yine yine enfeksiyon 😂 tövbe yarabbim ya 3 gün var arada 3 günde neyin enfeksiyonu gerçekten pes

Eklentiler

• IMG_5160.webp
    IMG_5160.webp
    21,1 KB · Görüntüleme: 45
  • IMG_5159.webp
    IMG_5159.webp
    21,2 KB · Görüntüleme: 43
Canımm hiç dert etme ya farklı yere gidince ya da farklı birine denk gelince illa insanın kafasını karıştırıcak bi cümle kuruyorlar sağolsunlar.Ama gerçekten bi sorun oldu mu zaten lök diye söylüyolar.O yüzden hiç altında bir şey arama.Çok şükür pipilin de iyiymiş bak 🥰 İdrarla ilgili problemler zaten hepimizin kanayan yarası, bi rahat vermiyo pis lanet enfeksiyonlar yaa😒
Kız yine enfeksiyon çıktı 3 gün arayla yine oldu geçmişti. Bu enfeksiyon adamı delirtir.

Allahtan pipilim iyi annesinin bebeği o iyi olsun da anası bir şekilde çeker ne diyelim 🥲

Back
X