Var canim hayırlı uğurlu olsun sağlıkla gelsinKan testi yaptırdım. Beta Hcg: 88,17 çıktı. Var mı yani?
Normalmiş belirtilen değer Aralık üst sınır veya alt sınıra yakın olmasınin hiçbir önemi yokmuş :)) sağlıkla buyurler inşallah canımBenim 4+1 15 çıktı betam canım
Canim bence normal çünkü daha düşük beta hcg degeri olupta çok sağlıklı gebeliği olanlar var bence normal canım hayırlı olsun sağlıkla gelsinKızlar merhaba son adet tarihim 29 Mart 26 nisan adet tarihim bugün kan testi verdim 311 çıktı beta normal mi sizce
Ya çok teşekkür ederim erken öğrenmek de iyi değilmisCanim bence normal çünkü daha düşük beta hcg degeri olupta çok sağlıklı gebeliği olanlar var bence normal canım hayırlı olsun sağlıkla gelsin
Merhaba, moralinizi bozmayın lütfen. Benim tecrübem yok ama yine de yazmak istedim aynı durumda olduğumuz için. Değerlerin iki gün içinde iki katına yakın çıkmasının olumlu olduğu söyleniyor. Sizin de iki katına çıkmış zaten. Umarım bundan sonrası da çok güzel, sağlıklı ilerler. Benim de ilk testim 102 ikinci testim 230 çıktı. Sizinkine benzer sonuçlar. Doktor olumlu veya olumsuz bir şey söylemedi. Başımıza ne gelecek bilemeyiz ama daha ortada kötü bir şey yokken negatifliğin faydası yok aslında. İlk doktorunuz neden öyle yorumlamış bilmiyorum ama sanki negatif konuşmak için çok erken gibi geldi.Merhaba kızlar benim bat tarihi 24 nisandı ama regl olmadım. Beta hcg değerlerim; 26 nisan-128, 27 nisan-180, 28 nisan-298 çıktı. Yarın yani 30 nisanda dua edin en az 2 katı çıksınDoktor adetim geciktiğinde 128 çıkınca bu değer ile sağlıklı hamilelik zor, bugün bakalım dünün iki katı olmadı dedi. 180 çıktığında doktor sağlıksız bir embriyo ya düşecek ya da kürtaj olacaksın umarım kürtaja veya iğneye gerek kalmadan çok düşer dedi çok ağladım. Ağladığımda da “ağlama canım daha yaşın genç 6 kez düşük yapıp doğum yapan da var” dedi. Ben daha da kötü oldum verdiği örnek ile Hala etkisinden çıkamıyorum zira daha önce de dış gebelik yaşadım ama değerim hep 20-50-30-40 gibi değerlerdi. Sonra başka bir doktora gittim 180 çıkınca ilki düşecek dediği için, 2.gittiğim doktor her gün beta hcg bakmanın sağlıksız olduğunu, bu değerlerin gayet de iyi olduğunu söyledi. Tecrübeli olanlarımız ve konuyu bilen hanımlar yorum yaparsa çok sevinirim iki doktorun da çok tecrübeli ve bu forumda sevilen doktorlar olduğunu gördüm. Ama ikisi de zıt konuştu. Şuanda 5+6 olacağım ve test yapacağım, sanırım en az 600 gelmeli...
Ben de anlamadım gerçekten, ilk 128 çıktı, ertesi gün gelmemi istemişti sonuç çıkınca, odaya girdiğim gibi çok düşük çıkmış bugün hemen yine bakalım en az 400 çıkmalı, 200 falan çıkarsa yine ya dış gebeliktir ya da düşüktür dedi. Dediğinde(ilkinin üstünden 20 saat geçince yaptım) 180 çıktı. Ben de uzman değilim ama 20 saatte bu artış normal olmaz mı, karşısında ağladım, bir de isim vermeyeceğim ama bu forumda bazı kişilerin övdüğü bir doktordu. Tecrübesiz de değil haniMerhaba, moralinizi bozmayın lütfen. Benim tecrübem yok ama yine de yazmak istedim aynı durumda olduğumuz için. Değerlerin iki gün içinde iki katına yakın çıkmasının olumlu olduğu söyleniyor. Sizin de iki katına çıkmış zaten. Umarım bundan sonrası da çok güzel, sağlıklı ilerler. Benim de ilk testim 102 ikinci testim 230 çıktı. Sizinkine benzer sonuçlar. Doktor olumlu veya olumsuz bir şey söylemedi. Başımıza ne gelecek bilemeyiz ama daha ortada kötü bir şey yokken negatifliğin faydası yok aslında. İlk doktorunuz neden öyle yorumlamış bilmiyorum ama sanki negatif konuşmak için çok erken gibi geldi.
Canım çok strese sokmuş seni doktor anlaşılan malesef senin hassas oldugun bir konuda karşındaki insan empati yapamıyorsa çok zor bence hemen olumsuz düşünme pozitif ol bebeğine pozitif duygu gönder benide çok strese soktular yok dış gebelik mi değilmi öğren hemen yok kimyasal çok moralim bozuldu sonra umursamadım ve olumlu düşünmeye başladım inşallah değerlerimiz mukemmel bir şekilde artar mucizelerimize kavuşuruz bugün tekrar mi vereceksinBen de anlamadım gerçekten, ilk 128 çıktı, ertesi gün gelmemi istemişti sonuç çıkınca, odaya girdiğim gibi çok düşük çıkmış bugün hemen yine bakalım en az 400 çıkmalı, 200 falan çıkarsa yine ya dış gebeliktir ya da düşüktür dedi. Dediğinde(ilkinin üstünden 20 saat geçince yaptım) 180 çıktı. Ben de uzman değilim ama 20 saatte bu artış normal olmaz mı, karşısında ağladım, bir de isim vermeyeceğim ama bu forumda bazı kişilerin övdüğü bir doktordu. Tecrübesiz de değil haniacaba kontrolde doktor değişikliği oluyor mu bilginiz var mı? Yarınki kontrolümü başka doktorda olmak istiyorum çünkü
Tabiki de herkesin farklı bugün kaçıncı günü gecikmeninCanım çok strese sokmuş seni doktor anlaşılan malesef senin hassas oldugun bir konuda karşındaki insan empati yapamıyorsa çok zor bence hemen olumsuz düşünme pozitif ol bebeğine pozitif duygu gönder benide çok strese soktular yok dış gebelik mi değilmi öğren hemen yok kimyasal çok moralim bozuldu sonra umursamadım ve olumlu düşünmeye başladım inşallah değerlerimiz mukemmel bir şekilde artar mucizelerimize kavuşuruz bugün tekrar mi vereceksin
evet canım çarşamba akşam vermiştim 298 çıktı, 2.gittiğim doktor gayet iyi 2 gün sonra yeniden ver dedi. Cuma akşam aynı saatte vermemi söyledi. En az 2 katı olmalı diye bilgilendirme yaptı bu doktorum. İlk başta 128 çıkması düşük mü sizce diye sordum, hayır bazı kişilerin yumurtlaması döllenmesi geç olabilir herkes aynı oranda değerlerle başlayacak değil dedi. Cidden şu keseyi kalp atışını görene kadar tam hamile hissedemeyeceğim. İnsanlar idrar testiyle herkese duyuruyorlarben kendimi ikna etmem için 2 aylık olmalı sanırım
4-5 arası diyelim :)Tabiki de herkesin farklı bugün kaçıncı günü gecikmenin
Var gibi sanki ama emin degilim ben deKızlar lütfen yardım 1 gün geciktim. Test yaptım ikinci çizgiyi benmi görüyorum acaba birtek?? Çok ince?? 5 dk da çıktı
Bnce normal4-5 arası diyelim :)
Varrrrr benimde boyleydiiiKızlar lütfen yardım 1 gün geciktim. Test yaptım ikinci çizgiyi benmi görüyorum acaba birtek?? Çok ince?? 5 dk da çıktı
Siz nezaman yapmıştınız canım?? Battan önce mi? Yarın sabah tekrar edicem testiVarrrrr benimde boyleydiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?