Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    14
@destinaa88 ay canim ilaci elime aldim geri biraktim simdi yaa. Icsem mi icmesem mi diye. Idrar kültüründe bakteri üredi yaziyor normal idrar tahlilimde birsey yok. Vallahi kendimi yedim sabahtan beri ☹
Cnm chat gbt dr a sormuşsundur herhalde sende kullanmak gerekiyormuş. Yarın gidebilceğn bir dr var ise başka birindende teyit al istersen için rahat eder

Eklentiler

• Screenshot_20250429-230502_ChatGPT.webp
    Screenshot_20250429-230502_ChatGPT.webp
    37,4 KB · Görüntüleme: 14
O kadar haklisin ki. Bize sanki bedavaya bakiyor gibi yaklasiyorlar ama her ay gitmesekte ödüyoruz o paralari. Ama onu gören yok. Bizi hic insan yerine koymadan akillarina geldigi gibi konusuyorlar. Ne kadar yanlis ya.. bide dogru düzgün cevap yok birsey yok...
Etimesgut devlet hastanesi hastaları 3 3 alıyor odaya 🙄 sen içeride çataldayken örtü arkasındaki herkesin öyküsünü dinliyorsun onlar seni dinliyor allahım cidden hiç insancıl değil ama mecbur kalınca gidiyoruz

Ultrason görüntüsü bile vermedi canım ekrandan baktım sanki kesenin alt köşesinde küçük nokta var gibiydi. Çok saçma bence böyle davranmaları sonuçta ben her ay sgk ödemesi yapıyorum bedavaya bakıyorlar gibi muamele.
Ben sırf bunun için özele gidiyorum en azından özeldeki doktorlar ilgileniyor kafan rahat oluyor

Tabii ki bu parasını ödediğimiz bir sağlık hizmeti, babalarının hayrına bakmıyorlar. Ne etkisi olur bilmiyorum ama ben böyle doktorlar için bu iş için kurulmuş olan sitelerde yorum yazıyorum. En azından bir gün özele geçmek isterlerse bu onlara olumsuz portföy oluşturur ve doğru düzgün bakmaya başlarlar belki.
Evet iyi düşünmüşsün ben de şikayet ettim

O kadar haklisin ki. Bize sanki bedavaya bakiyor gibi yaklasiyorlar ama her ay gitmesekte ödüyoruz o paralari. Ama onu gören yok. Bizi hic insan yerine koymadan akillarina geldigi gibi konusuyorlar. Ne kadar yanlis ya.. bide dogru düzgün cevap yok birsey yok...
Evet sgk ödemesi yerine özelde muayene olup tahlil bile yaptırabilirim çünkü primler çok arttı. Kendileri de gayet iyi maaş alıyor zaten neyin havası bu anlamıyorum. Tamam işleri zor ama biz de kolay şartlarda çalışmıyoruz. Düşündükçe canımı sıktı.

Cnm chat gbt dr a sormuşsundur herhalde sende kullanmak gerekiyormuş. Yarın gidebilceğn bir dr var ise başka birindende teyit al istersen için rahat eder
Ya canim aklima gelmemisti chatgpt ye sormak cok teşekkür ederim. Yarin saglik ocagindaki hemsireye sorcam arayip tekrar. Kullan derse o zaman kullancam canim. Eczaci da doktor da kullan dedi ama yine de insanin kafasi söz konusu antibiyotik olunca karışıyor.

Evet sgk ödemesi yerine özelde muayene olup tahlil bile yaptırabilirim çünkü primler çok arttı. Kendileri de gayet iyi maaş alıyor zaten neyin havası bu anlamıyorum. Tamam işleri zor ama biz de kolay şartlarda çalışmıyoruz. Düşündükçe canımı sıktı.
Yaaa sen hamile miisin 🤧 çok sevindim sağlıkla gelsin inşallah canım benimm🌸🌸🫶🏻

Ben sırf bunun için özele gidiyorum en azından özeldeki doktorlar ilgileniyor kafan rahat oluyor
Evet ama onlardan da memnun kalmayan oluyor iyi araştırmak lazım. Bi de benim Ağustos ayında taşınma durumum var başından sonuna aynı doktorda takipte olamayacağım. Acaba o zamana kadar devletle idare edip taşındığım şehirde mi özele gidip doğumu orda mı yapsam diye düşünüyorum

Aynen oyle haklisin. Cidden bu surecleri ozel hastane olmadan gecirmek cok zor. Zaten hic bir animizda eslerimizi almiyorlar. Gecen benim karindan usg yapacakti dr esime sizi disari alalim dedi 😁😁 yani neden ?

Evet ama onlardan da memnun kalmayan oluyor iyi araştırmak lazım. Bi de benim Ağustos ayında taşınma durumum var başından sonuna aynı doktorda takipte olamayacağım. Acaba o zamana kadar devletle idare edip taşındığım şehirde mi özele gidip doğumu orda mı yapsam diye düşünüyorum
Evet canım denk gelmek çok önemli ama araştırarak gitmek daha uygun olur

Aynen oyle haklisin. Cidden bu surecleri ozel hastane olmadan gecirmek cok zor. Zaten hic bir animizda eslerimizi almiyorlar. Gecen benim karindan usg yapacakti dr esime sizi disari alalim dedi 😁😁 yani neden ?
Burda odaya bile almıyorlar hatta içeri 2 hasta alıyor. Mahremiyet denen bir şey yok 😄

Etimesgut devlet hastanesi hastaları 3 3 alıyor odaya 🙄 sen içeride çataldayken örtü arkasındaki herkesin öyküsünü dinliyorsun onlar seni dinliyor allahım cidden hiç insancıl değil ama mecbur kalınca gidiyoruz
Dogru canim inanirim yani. Ne yazık ki hep oyle oluyor. Esimizi iceri almiyorlar ama tanımadığımiz insanlarla tüm hikayemizi paylasiyoruz resmen. Dedigin gibi mecbur kalinca gidiyoruz yoksa mecbur özele gidicez

Burda odaya bile almıyorlar hatta içeri 2 hasta alıyor. Mahremiyet denen bir şey yok 😄
Normal kadin dogum bizimde almiyor. Bu muayene eden perinatolog idi tek tek aliyordu hastalari ondan girebildi. Dr birsey demedi yanindaki hemsiresi mi neydi artik o kadin esiniz girmesin dedi ama diger odalara kadinlar hep esleri ile girmisti biz gördük benimde eşim girdi onlari görünce bu sefer birsey demediler. Gicik birine denk gelsem o da cikartirdi muhtemelen

Back
X