Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    102
Yani o bebegin baskısı değildir çünkü daha yeni yeni karın boşluğuna çıkmaya başladılar. 🤷‍♀️ Dr na bir sor eğer rahatsız ediyorsa
Galiba bir çeşit gaz sıkışmasıydı gaz çıkınca hafifledi ama hala baskı var ve sert gibi dayanamazsın acile gideriz eşimle

Genellikle böyle topuğa kadar uzun elbise giyeriz. Evlendikten sonra başımızı böyle bağlarız. Mesela kp esimizin abilerinden erkek büyük akrabalardan o kulağın yanından çıkardığımız seyle ağzımızı kapatırız hiç konuşmayız. Saygı amaçlı.
Sonrada hiç mi konusulmuyo yani zaman geçtikce😀 turkiye de vardir böyle değişik adetler zamanla kalmıyor

Kızlar geçen hafta vermiştim doktor sonucuma bakmadı bile perinatoloji olmasına rağmen unuttumu da bakmadı anlamadım. Sizce enfeksiyon varmı? Kasıklarıma arada ağrı girer ama 5-10 dkkya geçiyo ama belim ara ara çok ağrıyor sizce enfeksiyon mu var?
IMG_6377.webp

Aaaa geçmiş olsun kuzum. Şimdi durdumu kanaman. İyi olsun bebeğin de kanama alanı da geçer inşallah. Bende tam emin değilim geçen gittiğim Dr görünmüyor dedi ama ben ona pek güvenmiyorum. Artık detaylida ogrenicez.
O plasenta yukarı çıkmadan geçmeyecek sanırım liocuğum. İnşallah seninki kapanmıştır. Nedenini bildiğimden biraz rahatım yoksa bu kanamayla kafayı yer insan. İlk başlarda bildiğin akıyordu ha 😕

Bu arada Burda türkmen tanıdıklarım var, hele bi arkadaşımız var bazen yanımızda annesiyle konuşuyor, çok tatlı bir diliniz var 🥰 bizimkinin hızlandırılmışı gibi geldi bana 😁
Rahim ağzına yakın olması daha büyük bir sorun mu? Bende günde 2 progestan hap, haftada 1 progestan iğne kullanıyorum, rapor almam gerekecek sanırım
Benim de rahim ağzımda kanama var fakat plasenta kaynaklı. Böyle durumlarda nedenini bilmek çok önemli. Rapor da alın muhakkak.
Benim aşırı kasıklarım ağrıyo, eve geldim ağrım sızım başladı acaba çok uğraştılar bir haftadır her türlü ondan mı ya
Canım benim yoruldun stres yaptın normaldir Dicem de vazgeçtim anam sana demiyorum 😅 geçmezse doktora arkadaşım 🙈😀

Galiba bir çeşit gaz sıkışmasıydı gaz çıkınca hafifledi ama hala baskı var ve sert gibi dayanamazsın acile gideriz eşimle
Benim de karnım ağrıyor adet olacakmışım gibi ama gazdan mı anlayamıyorum biraz zorlandım bugün gaz çıkartırken. Gözlemle canım kendini ona göre gidersin doktora.

Ben 7 nisanda bilkent Şehir Hastanesinden aldım canım belki yer vardır haziranın 16sına verdi ama sanırım perinatoloji sevki kabul ediyo sadece
Teşekkür ederimm. 😇 bilkent biraz uzak geldi 😅 değerlendirebilirm.

bu arada Benim bacak aramda ağrı oluyor sizde de böyle durum varmı ? Yürürken çok zorlanıyorm. Sürekli gece idarar uyanıyorum ağrıyla. Tahlil verdim sonuçlar temiz. Dr bugün feramat + decavit pronatal + devit 3 başladı. Bunlara ek zaten tiroid için ilaç alıyorum. 😔 😔 analık ne zorsunn 😪😪 😅

Kızlar geçen hafta vermiştim doktor sonucuma bakmadı bile perinatoloji olmasına rağmen unuttumu da bakmadı anlamadım. Sizce enfeksiyon varmı? Kasıklarıma arada ağrı girer ama 5-10 dkkya geçiyo ama belim ara ara çok ağrıyor sizce enfeksiyon mu var?
Eki Görüntüle 3584456
Bnm de seninkine çok yakın 2+ birde 15 wbc hamilelerde bu değerler normal kabul ediliyo diye biliyorm. 😇

Kızlar nasılsınız herkes iyidir umarım 🙏

Kızlar iyi akşamlar. Şiddetli baş ağrısı yaşayan varmı ? Böyle durumlarda ne içiyorsunuz ilaç şuan evde parol yok arveles var bişey olurmu ya
Benim sık sık ağrım oluyor

Kızlar iyi akşamlar. Şiddetli baş ağrısı yaşayan varmı ? Böyle durumlarda ne içiyorsunuz ilaç şuan evde parol yok arveles var bişey olurmu ya
Arveles içmem ben sizin yerinizde olsam . Bol su içip uyumaya çalışırım yada parol temin etmeye çalışırım.

İyi akşamlar canım.Arveles içme.Doğal yöntemlerle geçirmeye çalışmaktan başka yapıcak çok bir şey yok maalesef 😔

Duş al uyumaya çalış bence

Back
X