- 14 Temmuz 2023
- 4.393
- 5.363
- 78
- 23
Bende fiyat soruyorum. Sankim Türk lirasını anlıyormuş gibimCivilden 321 tlye aldım canım. Aminnn inşallah teyzesi![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende fiyat soruyorum. Sankim Türk lirasını anlıyormuş gibimCivilden 321 tlye aldım canım. Aminnn inşallah teyzesi![]()
Olsun hahahaBende fiyat soruyorum. Sankim Türk lirasını anlıyormuş gibim![]()
Galiba bir çeşit gaz sıkışmasıydı gaz çıkınca hafifledi ama hala baskı var ve sert gibi dayanamazsın acile gideriz eşimleYani o bebegin baskısı değildir çünkü daha yeni yeni karın boşluğuna çıkmaya başladılar.Dr na bir sor eğer rahatsız ediyorsa
Sonrada hiç mi konusulmuyo yani zaman geçtikceGenellikle böyle topuğa kadar uzun elbise giyeriz. Evlendikten sonra başımızı böyle bağlarız. Mesela kp esimizin abilerinden erkek büyük akrabalardan o kulağın yanından çıkardığımız seyle ağzımızı kapatırız hiç konuşmayız. Saygı amaçlı.
Sağlıkla giysin oğlusun
Canım devamlı mi ağrın arabaya falan bindin belki yoruldun stresimi yaptın yadaBenim aşırı kasıklarım ağrıyo, eve geldim ağrım sızım başladı acaba çok uğraştılar bir haftadır her türlü ondan mı ya
Oyyyyy yerim onun kıyafetini hahah çok tatlı kız sağlıkla giysin doğsun da
Aminn bebeğimm hepimizinki inşaaallaaahOyyyyy yerim onun kıyafetini hahah çok tatlı kız sağlıkla giysin doğsun da![]()
O plasenta yukarı çıkmadan geçmeyecek sanırım liocuğum. İnşallah seninki kapanmıştır. Nedenini bildiğimden biraz rahatım yoksa bu kanamayla kafayı yer insan. İlk başlarda bildiğin akıyordu haAaaa geçmiş olsun kuzum. Şimdi durdumu kanaman. İyi olsun bebeğin de kanama alanı da geçer inşallah. Bende tam emin değilim geçen gittiğim Dr görünmüyor dedi ama ben ona pek güvenmiyorum. Artık detaylida ogrenicez.
Benim de rahim ağzımda kanama var fakat plasenta kaynaklı. Böyle durumlarda nedenini bilmek çok önemli. Rapor da alın muhakkak.Rahim ağzına yakın olması daha büyük bir sorun mu? Bende günde 2 progestan hap, haftada 1 progestan iğne kullanıyorum, rapor almam gerekecek sanırım
Canım benim yoruldun stres yaptın normaldir Dicem de vazgeçtim anam sana demiyorumBenim aşırı kasıklarım ağrıyo, eve geldim ağrım sızım başladı acaba çok uğraştılar bir haftadır her türlü ondan mı ya
Benim de karnım ağrıyor adet olacakmışım gibi ama gazdan mı anlayamıyorum biraz zorlandım bugün gaz çıkartırken. Gözlemle canım kendini ona göre gidersin doktora.Galiba bir çeşit gaz sıkışmasıydı gaz çıkınca hafifledi ama hala baskı var ve sert gibi dayanamazsın acile gideriz eşimle
İnşallah kuşummm inşallahAminn bebeğimm hepimizinki inşaaallaaah![]()
Teşekkür ederimm.Ben 7 nisanda bilkent Şehir Hastanesinden aldım canım belki yer vardır haziranın 16sına verdi ama sanırım perinatoloji sevki kabul ediyo sadece
Bnm de seninkine çok yakın 2+ birde 15 wbc hamilelerde bu değerler normal kabul ediliyo diye biliyorm.Kızlar geçen hafta vermiştim doktor sonucuma bakmadı bile perinatoloji olmasına rağmen unuttumu da bakmadı anlamadım. Sizce enfeksiyon varmı? Kasıklarıma arada ağrı girer ama 5-10 dkkya geçiyo ama belim ara ara çok ağrıyor sizce enfeksiyon mu var?
Eki Görüntüle 3584456
Arveles içmem ben sizin yerinizde olsam . Bol su içip uyumaya çalışırım yada parol temin etmeye çalışırım.Kızlar iyi akşamlar. Şiddetli baş ağrısı yaşayan varmı ? Böyle durumlarda ne içiyorsunuz ilaç şuan evde parol yok arveles var bişey olurmu ya
Benim sık sık ağrım oluyor
İyi akşamlar canım.Arveles içme.Doğal yöntemlerle geçirmeye çalışmaktan başka yapıcak çok bir şey yok maalesefKızlar iyi akşamlar. Şiddetli baş ağrısı yaşayan varmı ? Böyle durumlarda ne içiyorsunuz ilaç şuan evde parol yok arveles var bişey olurmu ya
Duş al uyumaya çalış benceKızlar iyi akşamlar. Şiddetli baş ağrısı yaşayan varmı ? Böyle durumlarda ne içiyorsunuz ilaç şuan evde parol yok arveles var bişey olurmu ya