Flaşsız çektim ışığın altında böyle çıktı.. umarım doğrudurVarrrrr benimde boyleydiii
Battan 1 gün önce bat günü de biraz daha belirdi seninde belirir canım zaten pembe oluyor ben hemen başka markayla daha denemiştimSiz nezaman yapmıştınız canım?? Battan önce mi? Yarın sabah tekrar edicem testi
Ben görüyorumFlaşsız çektim ışığın altında böyle çıktı.. umarım doğrudur
Şuanda elimde yok yoksa hemen yapıcam merak ediyorum çok artık yarına kaldı akşam üstü alırımBen görüyorumama tekrar yaparsın yarın istersen başka markayla da yap
Ben de bu sabah tekrar kan verdim ama sanırım pazartesi günü çıkacak sonuç. Aile hekimine gittim bu kez, orada geç belli oluyormuş. Özelde verince 2 saate öğreniliyordu.evet canım çarşamba akşam vermiştim 298 çıktı, 2.gittiğim doktor gayet iyi 2 gün sonra yeniden ver dedi. Cuma akşam aynı saatte vermemi söyledi. En az 2 katı olmalı diye bilgilendirme yaptı bu doktorum. İlk başta 128 çıkması düşük mü sizce diye sordum, hayır bazı kişilerin yumurtlaması döllenmesi geç olabilir herkes aynı oranda değerlerle başlayacak değil dedi. Cidden şu keseyi kalp atışını görene kadar tam hamile hissedemeyeceğim. İnsanlar idrar testiyle herkese duyuruyorlarben kendimi ikna etmem için 2 aylık olmalı sanırım
Canım bugün mü gecikmenin 4.gunuMerhabalar, bir aksilik olmazsa ben de ocak annesi olacağım. Bat 4 gün geçti. Beta bugün 370 çıktı
Kan verdiğiniz yeri çok sık değiştirmeyin. Değerler çok oynuyor. Atıyorum Özelde 200 çıkamndevlette 250 çıkabiliyor. Bu değişikliği önceki hamileliğimde(dış gebelik) çok yapmıştım ve doktorlar uyarıyordu ama bana neresi yakınsa oraya gidiyordum sık seyahat ettiğim için. Değerler şaşırtıyor doktorları da. Ben ilk başladığım hastaneyle gidiyorum kendi doktorum orda olmasa bileBen de bu sabah tekrar kan verdim ama sanırım pazartesi günü çıkacak sonuç. Aile hekimine gittim bu kez, orada geç belli oluyormuş. Özelde verince 2 saate öğreniliyordu.
Ayrıca aynı şekilde şuan kendimi çok kaptırmıyorum ben de. Eşime bile ikinci kan testinden sonra haber verdim. Göbeğim belirgin olmadan da başka kimseye söylemem diye tahmin ediyorum. Kimimiz böyle daha temkinli oluyor, kimimiz de daha pozitif ve heyecanlı. Herkesin süreci sağlıkla ilerlesin hayırlısıyla.
Evet cok iyi masallah!!selam çarşamba hcg 98 çıkmıştı bu sabah 283 iyi değil mi? sat 30 mart yani tam bir aylık 4+3 teyiz
Evet pazartesi olmam gerekiyordu olmadımCanım bugün mü gecikmenin 4.gunu
AA benim de aynıEvet pazartesi olmam gerekiyordu olmadım
Benim geç döllenme de olabilir geçen cumartesi değerim 8 çıkmıştı. Sonra katlanarak arttıAA benim de aynı
Benim dün 311 çıktı bugun 4.gunBenim geç döllenme de olabilir geçen cumartesi değerim 8 çıkmıştı. Sonra katlanarak arttı
Benim de bugün 370 çıktıBenim dün 311 çıktı bugun 4.gun
Bende merak ediyordum değerim nasıl acaba diyeBenim de bugün 370 çıktı
canım hiç üzülme, ben sana başımdan geçen olayı anlatayım. ben hamileliğimi öğrendiğimde kan değerim 63 dü. doktor 63'ü görünce direkt kimyasal gebelik dedi. kağıda bakarak bu sonuca ulaştı. Banada dediki adet söktörücü yazayım. eşim ve ben çok üzüldük. Hamileyim diye sevinerek gittik doktora, düşük yapacaksın dedi, çıktık odadan, şok olduk eve gidene kadar ağladım. Hemen ertesi gün tekrar kan verdim. kan değerim 80 olmuştu. pandeminin ilk başlarıydı. hafta sonu sokağa çıkma yasağı vardı. Hafta içide işyeri izin vermiyordu. neyse aradan bir hafta geçti tekrar aynı doktora gittim. kan değerim 1000 üzerine çıkmışt. yine dediki keseyi görmek için yeterli bir rakam değil.çok umutlanma yükselen rakam yeteli değil. yine ağlayarak oradan çıktım. Hafta içi izin aldım başka doktora gittim. Kese göründü. Bebeğim gayet sağlıklıyd. ve çok şükür bebeğim sağ salim doldu. şu anda beş aylık. Doktoru dinleseydim bebeğimi kaybetdecektim. Bence başka bir doktora daha git.Merhaba kızlar benim bat tarihi 24 nisandı ama regl olmadım. Beta hcg değerlerim; 26 nisan-128, 27 nisan-180, 28 nisan-298 çıktı. Yarın yani 30 nisanda dua edin en az 2 katı çıksınDoktor adetim geciktiğinde 128 çıkınca bu değer ile sağlıklı hamilelik zor, bugün bakalım dünün iki katı olmadı dedi. 180 çıktığında doktor sağlıksız bir embriyo ya düşecek ya da kürtaj olacaksın umarım kürtaja veya iğneye gerek kalmadan çok düşer dedi çok ağladım. Ağladığımda da “ağlama canım daha yaşın genç 6 kez düşük yapıp doğum yapan da var” dedi. Ben daha da kötü oldum verdiği örnek ile Hala etkisinden çıkamıyorum zira daha önce de dış gebelik yaşadım ama değerim hep 20-50-30-40 gibi değerlerdi. Sonra başka bir doktora gittim 180 çıkınca ilki düşecek dediği için, 2.gittiğim doktor her gün beta hcg bakmanın sağlıksız olduğunu, bu değerlerin gayet de iyi olduğunu söyledi. Tecrübeli olanlarımız ve konuyu bilen hanımlar yorum yaparsa çok sevinirim iki doktorun da çok tecrübeli ve bu forumda sevilen doktorlar olduğunu gördüm. Ama ikisi de zıt konuştu. Şuanda 5+6 olacağım ve test yapacağım, sanırım en az 600 gelmeli...
Haklısınız, aynı yerde vermek daha sağlıklı dediğiniz gibi sonuçlar tutarlı çıkar ama mecburen böyle oldu bu sefer. Bu arada sonuç da belli olmuş, 485 çıkmış hcg. Bir de TSH, B12, demir vs. başka şeylere de bakıldı. Siz de bu testleri yaptırdınız mı?Kan verdiğiniz yeri çok sık değiştirmeyin. Değerler çok oynuyor. Atıyorum Özelde 200 çıkamndevlette 250 çıkabiliyor. Bu değişikliği önceki hamileliğimde(dış gebelik) çok yapmıştım ve doktorlar uyarıyordu ama bana neresi yakınsa oraya gidiyordum sık seyahat ettiğim için. Değerler şaşırtıyor doktorları da. Ben ilk başladığım hastaneyle gidiyorum kendi doktorum orda olmasa bile
İyi ki doktoru dinlememişsiniz. Zaten böyle çok olumsuz bir şey duyunca konu ne olursa olsun başka doktorlardan da görüş almak gerekiyor bence de. Doğumla ilgili değil ama başka bir branşta bizim de başımıza geldi aynısı. Bebeğinizi sağlıkla büyütün. Tecrübenizi paylaştığınız için de çok teşekkürler.canım hiç üzülme, ben sana başımdan geçen olayı anlatayım. ben hamileliğimi öğrendiğimde kan değerim 63 dü. doktor 63'ü görünce direkt kimyasal gebelik dedi. kağıda bakarak bu sonuca ulaştı. Banada dediki adet söktörücü yazayım. eşim ve ben çok üzüldük. Hamileyim diye sevinerek gittik doktora, düşük yapacaksın dedi, çıktık odadan, şok olduk eve gidene kadar ağladım. Hemen ertesi gün tekrar kan verdim. kan değerim 80 olmuştu. pandeminin ilk başlarıydı. hafta sonu sokağa çıkma yasağı vardı. Hafta içide işyeri izin vermiyordu. neyse aradan bir hafta geçti tekrar aynı doktora gittim. kan değerim 1000 üzerine çıkmışt. yine dediki keseyi görmek için yeterli bir rakam değil.çok umutlanma yükselen rakam yeteli değil. yine ağlayarak oradan çıktım. Hafta içi izin aldım başka doktora gittim. Kese göründü. Bebeğim gayet sağlıklıyd. ve çok şükür bebeğim sağ salim doldu. şu anda beş aylık. Doktoru dinleseydim bebeğimi kaybetdecektim. Bence başka bir doktora daha git.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?