Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    14
Normal kadin dogum bizimde almiyor. Bu muayene eden perinatolog idi tek tek aliyordu hastalari ondan girebildi. Dr birsey demedi yanindaki hemsiresi mi neydi artik o kadin esiniz girmesin dedi ama diger odalara kadinlar hep esleri ile girmisti biz gördük benimde eşim girdi onlari görünce bu sefer birsey demediler. Gicik birine denk gelsem o da cikartirdi muhtemelen
Personel de çok ters zaten normalde belki çok takılmazsın ama insan hamileyken ekstra hassas olabiliyor haklı olarak.

Ben varım.. yemek yiyorum yerken tıkanmış oluyorum cok yiyemiyorum zaten. Ama uzerinden 1 saat gecsin sanki midem bombos oluyor. Bende de kusma faln yok. Sadece midem karisiyor. Sıvı tukettikce midem bir garip oluyor. Su icmeye calisiyorum sürekli ama onuda zorla ictikce midem artik bulanacak sudan soguyacagim diye endise ediyorum.
Evet su konusunda bende öyle oluyorum sanki suyu boş mideye içiyormuşum hissi veriyor kötü hissettiriyor gerçekten yalnız olmadığıma sevindim hcg ve progesteron artışı yapıyormuş sanırım bunu inşallah 2-3 haftaya geçer

Ben varım canım hatta en başından beri böyle ve çok garip bir açlık çöküyor sanki orucun son saatlerindeymişim gibi 😅 şimdiden 1 kilo almışım ama hamurişi tatlı yememeye çalışıyorum
Bende öğlen eşime aynı söylediğiniz gibi sanki sürekli orucun son saatlerinde gibi hissediyorum demiştim 😄 proteinli beslenmek daha tok tutuyormuş sanırım ama yok protein de tüketsem aynı oluyor 🥲

Aynen oyle haklisin. Cidden bu surecleri ozel hastane olmadan gecirmek cok zor. Zaten hic bir animizda eslerimizi almiyorlar. Gecen benim karindan usg yapacakti dr esime sizi disari alalim dedi 😁😁 yani neden ?
Ben özele gittim karından bakacak eşimin yüzüne perdeyi kapattı bende eşimde gelsin dedim mahremiyet diyo eşimle aramda mahremiyet mi var dedim kendi kendine söylendi bir daha da gitmeyeceğim

Devlet hastanesınde bır çıkıntı var dedı aöa neden özelde vajınal gözükmedi cok ılgnc Ümit’im kalmadı sankı cok mutsuzum belkı haftaya görürüz ınsalalh tabı ama devlette görülen özelde nasıl görülmez ona sasırıyorum
Olabilir ya, ben de içim rahat etsin diye hem özele hem devlete gittim, özelde karnimdan baktığında göremedi keseyi , alttan bakınca gördü. Devlette ise karnimdan baktığında hemen gördü. Özelde verilen ultrason görüntüsünün kalitesi çok kötüydü, devlette verdikleri ise gayet net.
Hâlâ kalp atışıni duyamadım, doktor bu haftada normal diyor.
Siz de içinizi ferah tutun, İnşallah sizin benim, herkesin her şey gönlüne göre olsun.

Evet su konusunda bende öyle oluyorum sanki suyu boş mideye içiyormuşum hissi veriyor kötü hissettiriyor gerçekten yalnız olmadığıma sevindim hcg ve progesteron artışı yapıyormuş sanırım bunu inşallah 2-3 haftaya geçer
Kesinlikle boa mideye suyu iciyormus hissi oluyor ve su o zaman tadi kötü birseye dönüyor. Bide aşırı sıvı aldikca midem bulaniyor. Cay falan da tatsiz geliyor. Suyun tadi arada acı gibi oluyor. Bos ekmek yesem sanki agzimda buyuyor bogazima takiliyor. Ama surelli açım ve ne yiyecegim diye düşünüyorum. Bunlarin hicbirinden sikayetim yok ama ne yiyecegimi bilemiyorum mesela ne yesem daha uzun sure tok tutar diye hesap yapiyorum. Su mecburum icmeye diye hic birakmiyorum elimden. Istahla yemek yesek kendimize gelcez galiba 😃

Ben özele gittim karından bakacak eşimin yüzüne perdeyi kapattı bende eşimde gelsin dedim mahremiyet diyo eşimle aramda mahremiyet mi var dedim kendi kendine söylendi bir daha da gitmeyeceğim
Doktorlarin bizim bu bebisleri tek basina yapmisiz gibi davranmasi peki ... 😃
Koca benim kocam muayene olan ben ama esime mahrem mi... neler duycaz daha

Bende öğlen eşime aynı söylediğiniz gibi sanki sürekli orucun son saatlerinde gibi hissediyorum demiştim 😄 proteinli beslenmek daha tok tutuyormuş sanırım ama yok protein de tüketsem aynı oluyor 🥲
Ben de sık sık ara öğün yapıyorum. Ceviz falan yiyorum. Hurmalı atıştırmalık almıştım ama tatlı bir şey canım hiç yemek istemiyor tiksinti gibi değil ama yiyesim gelmiyor. Normalde çikolatasız duramayan biriydim 😄

Tülay koldaşa nasıl karar verdin peki çevrende memnun kalan mı var
Dün yazmıştım gördün mü bilmiyorum ama bahsettiğim doktor Tülay Koldaş tı, ben olsam tercih etmezdim. Şovcu bir kadın, her şey olup bittikten sonra poz vermeye geldi sanki, bir de instagramdan paylaşmıştı, kapıda heyecandan bayılan ananemiz falan diye. (Annem gerçekten bayıldı ablamın çığlıklarından)

Çok aklına takıldıysa başka bir doktora daha danış istersen canım. Sonuçlarını gösterirsin.
Bugun hemsireye soracagi. Arayip birde bir iki dr ve eczaci görüşü daha alip kullanacagim galiba. Aslinda hic ilac kullanmak istemem ama ilerleme durumunda daha kötü olur diye o nedenle kullancam galiba

Bugun hemsireye soracagi. Arayip birde bir iki dr ve eczaci görüşü daha alip kullanacagim galiba. Aslinda hic ilac kullanmak istemem ama ilerleme durumunda daha kötü olur diye o nedenle kullancam galiba
Canim tabi bebis senin karar senin ama ufak bir chatgpt hasbihali ya da google taramasi ile dogru sonuca ulasabilirsin

Eklentiler

• IMG_3045.webp
    IMG_3045.webp
    31,1 KB · Görüntüleme: 16
Canim tabi bebis senin karar senin ama ufak bir chatgpt hasbihali ya da google taramasi ile dogru sonuca ulasabilirsin
Canim cook teşekkür ederim 🙏 bende aksam hasbihal ettim ilacin ismini falan yazinca da kullanmami onerdi bana da chatgpt. Bugun yine de bir iki gorus daha alip aksam ilk dozumj alacagim. Alerjim var normalde penisilin grubuna. Bana yazdigi da hem penisilin grubuna giriyormus hem girmiyormus. Yanimda esim yokken kullanmaktan tedirgin oluyorum ilk dozu. Insallah şifa olur. Hic sikayetim yok ama kültürde cikti diye kullanacagim galiba.

Ben de sık sık ara öğün yapıyorum. Ceviz falan yiyorum. Hurmalı atıştırmalık almıştım ama tatlı bir şey canım hiç yemek istemiyor tiksinti gibi değil ama yiyesim gelmiyor. Normalde çikolatasız duramayan biriydim 😄
Canım ceviz dedin bende yiyemiyorum ne hurma ne ceviz ne tatlı bişey tiksinme geliyor normal de tatlıya düşkün olan ben var mı kızlar bizim gibi daha

Canım ceviz dedin bende yiyemiyorum ne hurma ne ceviz ne tatlı bişey tiksinme geliyor normal de tatlıya düşkün olan ben var mı kızlar bizim gibi daha
Aynı durumdayim tatliyi dusununce bile midem bi hos oluyo 😅 normalde cikolataya falan bayilirim gebeligi ogrendigimden beri canim hic cekmedi, ustune bi de cirkin bisey gibi gelmeye basladi 😬😬

Olabilir ya, ben de içim rahat etsin diye hem özele hem devlete gittim, özelde karnimdan baktığında göremedi keseyi , alttan bakınca gördü. Devlette ise karnimdan baktığında hemen gördü. Özelde verilen ultrason görüntüsünün kalitesi çok kötüydü, devlette verdikleri ise gayet net.
Hâlâ kalp atışıni duyamadım, doktor bu haftada normal diyor.
Siz de içinizi ferah tutun, İnşallah sizin benim, herkesin her şey gönlüne göre olsun.
Siz kac haftalık

Back
X