- 12 Mart 2025
- 84
- 27
- 3
- 24
Günaydınkızlar günaydınn
nefes alışlarınız nasıl ? benim sıklaştı eşim bile farketmiş
henüz erken değil mi ya
Bende aynı çok hızlı ve sesli nefes alıyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydınkızlar günaydınn
henüz erken değil mi ya
Günaydın.Benim iyi ama ben kilolu diğilim belki ondan bilemedimkızlar günaydınn
henüz erken değil mi ya
Günaydınkızlar günaydınn
henüz erken değil mi ya
Merhaba ben yaptıracağım tetanoz. sadece ameliyat değil günlük hayatta da paslı bir cisim kesi oluştursa sıkıntı yapar diye düşünüyorum. son beş yılda tetanoz olduysanız gerek görmüyorlar. ben 1 doz yaptırmayı düşünüyorum.Beni de tetanoz aşısı için aradılar ancak ne yapacağımı bilmiyorum tecrübesi olan var mı bu konuda?
Bir arkadas beşik önerisinde bulunmustu tekrar yazabilir mi
Oda bu tarz atmıştı 7bin gibi bir fiyatı vardı.kac yaşına kadar kullanılabiliyor onu soracaktimBiz bunu seçtik canım![]()
Prego Carmela Anne Yanı Elektrikli Uzaktan Kumandalı Dönenceli Beşik- Bej | Babymall
Uzaktan kumanda ile kullanım seçeneği.Açılabilir yan pencere ile anne yanı olarak kullanılabilme özelliği.Üç farklı zaman ayarı seçme özelliği.Işıklı ve dönebilen dönence.0 - 12 aya kadar kullanım seçeneği.Alüminyum ve ahşap kaplamalı kasa yapısı.Özel kemer ile ebeveyn yatağına sabitlenebilme...www.babymall.com.tr
Bunlar genelde 1 yaşa kadar ama onu görmedim galibaOda bu tarz atmıştı 7bin gibi bir fiyatı vardı.kac yaşına kadar kullanılabiliyor onu soracaktim
El ele markaydi arkadaşın attığı şuanda indirimde hatta. Benim kafam çok karışti beşik konuşunda ya park yatak ile bunlar arasında kaldımBunlar genelde 1 yaşa kadar ama onu görmedim galiba
Günaydın benim nefesim normal ama çok temizlik yapamıyorum çabuk yoruluyorumkızlar günaydınn
henüz erken değil mi ya
evet bazen durup derin nefes alarak düzenliyorumGünaydın
Bende aynı çok hızlı ve sesli nefes alıyorum
bende kilolu değilimdir herhaldeGünaydın.Benim iyi ama ben kilolu diğilim belki ondan bilemedim
ben gece yatağa yatınca bile hızlı nefes alıyorumGünaydın
Ben yürüyüş yaparken veya merdiven çıkarken nefes nefese kalıyorum diğer zamanlarda normalim
aslında şimdi hatırladım nefes egzersizleri yapıyordum ilk hamileliğimde. belki onlar işe yararGünaydın benim nefesim normal ama çok temizlik yapamıyorum çabuk yoruluyorum
Üst solunum yolların mı tıkalı acaba mevsim geçişi alerjisel de olabilir
Yok diğilsin 64 kiloyum bu gün baktımevet bazen durup derin nefes alarak düzenliyorum
bende kilolu değilimdir herhalde63 kiloyum bilmiyorum ki ondan mı
ben gece yatağa yatınca bile hızlı nefes alıyorum
aslında şimdi hatırladım nefes egzersizleri yapıyordum ilk hamileliğimde. belki onlar işe yarar
karnım çıkıyor bazen. seninde ilk hamileliğinde suyun fazlaydı dimiYok diğilsin 64 kiloyum bu gün baktım![]()
ciddi misinnnBen baya kilo aldım 62 ile kaldım hamile suan 71 kilo oldum gidişat iyi değil Benimama hep yemek istiyorum napacaguk
![]()
Evet kuzu iştahım acik bi de ben kiloya çok elverişli biriyim diyet yaparak 62 düşmüştüm ama simdi yemeden kisamadigim için baya aldim daha yolun yarısında bile değilimciddi misinnn
niye öyle oldu , iştahın mı açık
benim bu ara iştahım durdu , çok şaşırıyorum ama
Sağlıkla gelsin kilo alınır verilir :) dert etmemek lazım ne kadar zor olsa daEvet kuzu iştahım acik bi de ben kiloya çok elverişli biriyim diyet yaparak 62 düşmüştüm ama simdi yemeden kisamadigim için baya aldim daha yolun yarısında bile değilim![]()
El ele markaydi arkadaşın attığı şuanda indirimde hatta. Benim kafam çok karışti beşik konuşunda ya park yatak ile bunlar arasında kaldım
Biz elele madre karar verdik hem fiyatı uygun hem de anne yanı olabiliyormuşBir arkadas beşik önerisinde bulunmustu tekrar yazabilir mi
yok ya yolun yarısına geldik :)Evet kuzu iştahım acik bi de ben kiloya çok elverişli biriyim diyet yaparak 62 düşmüştüm ama simdi yemeden kisamadigim için baya aldim daha yolun yarısında bile değilim![]()