Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    112
bana doktorum hiç diyet yap dememişti. diyetle düzelebildiğini yeni öğrendim
inşallah bi daha olmazda gerek kalmaz
Benim kardeşiminde suyu fazlaydı hiç diyet yapmadı doktor demedi ve tabi yedi içti her şey en sonda çocuğu zor kurtardılar ondan benim doktorum söyleyince zorlandım evet ama sağolsun vardır bir bildiği dedim öylede oldu çok şükür

Kızlar geçen haftaya kadar millet karnın niye büyümedi diye canımı sıkıyordu iki üç gündür halime bakın 😃 bu kadar ani mi büyüyor karın ya? Ne gaz ne kabızlık yok. Dün suyu normal dedi 18 cm 210 gr mış.
Benimde öyle biranda çıktı🤭

Kızlar detaylıdan çıktım benim bebeğim içinde iki böbrekte de genişleme var dedi suyun iyi bebeğin böbrekleri çalışıyor dedi takipe aldı daha önce böyle bişey duyan yaşayan var mı kafam karıştı
Yani sormadın mı bu ne demek kötü bir şey mi diye

Kızlar geçen haftaya kadar millet karnın niye büyümedi diye canımı sıkıyordu iki üç gündür halime bakın 😃 bu kadar ani mi büyüyor karın ya? Ne gaz ne kabızlık yok. Dün suyu normal dedi 18 cm 210 gr mış.
Benimde çıktı artık yolu yarıladık yaa :))

Eklentiler

• IMG_7343.webp
    IMG_7343.webp
    32 KB · Görüntüleme: 53
Selam canlar sağ bacağımda az bişi yürüsem hemen uyuşma gibi bir kramp başlıyor magnezyum içiyorum ama çok değişen bişi olmuyor yolun yarısını aştık ben günde on sefer lavaboya gidiyorum biliyorum ki daha bu iyi günlerim son üç ayda daha da zorlanacam sıcaklarda sizde durum ne Allah yardımcımız olsun
kramp uyuşma yok ama gece 2 kere lavaboya gittiğim oluyor
uykumun ennn tatlı anında hemde
yazın sıcakla birlikte napıcaz bilmiyorum
Benim kardeşiminde suyu fazlaydı hiç diyet yapmadı doktor demedi ve tabi yedi içti her şey en sonda çocuğu zor kurtardılar ondan benim doktorum söyleyince zorlandım evet ama sağolsun vardır bir bildiği dedim öylede oldu çok şükür
aaa o kadar tehlikeli bi şeymiymiş ya
benim sadece erken doğum oldu 36 haftalıken , 1 hafta küvezde kaldı şükür o kadar

Suyun fazla olması bebeği irileştiriyor ona zarar veren şey su değil şekerin yüksek olması oluyor o yüzden dikkat etmek lazım şeker olsun olmasjn hamilelikte dengeli beslenme her açıdan iyi. Fazla ödem tutmamak, rahat doğum vs gibi

kramp uyuşma yok ama gece 2 kere lavaboya gittiğim oluyor
uykumun ennn tatlı anında hemde
yazın sıcakla birlikte napıcaz bilmiyorum

aaa o kadar tehlikeli bi şeymiymiş ya
benim sadece erken doğum oldu 36 haftalıken , 1 hafta küvezde kaldı şükür o kadar
Kardeşimde çok fazlaydı bir tık diğil yani..bence değerinde beslenmek lazım abartmamak şekerimizde olmasın

Selam kizlar sizlere bir istirhamım olacak😔 birbirimizede bu yönde destek verip bıraktırmak adına bende sigara kullanıcısıyim malesef bırakmak istiyorum ama bu şekilde yoldaş olarak birbirimize bırakmak niyetiyle bu yolda gebelikte benimle yurumek isteyen var mı 14 haftalık olduk biz. Var mı isteyen.Katilan

Son düzenleme:
Selam kizlar sizlere bir istirhamım olacak😔 birbirimizede bu yönde destek verip bıraktırmak adına bende sigara kullanıcısıyim malesef bırakmak istiyorum ama bu şekilde yoldaş olarak birbirimize bırakmak niyetiyle bu yolda gebelikte benimle yurumek isteyen var mı 14 haftalık olduk biz. Var mı isteyen.Katilan
10 yıldan fazladır sigara içen biri olarak öğrendiğim günden bu yana hiç içmedim sigara çevremde bebeği olmayan tedavi aşamasında o kadar çok insan vardı ki açıkçası kolay olmaz heralde falan diye düşünürken hemen hamile kaldım o yüzden de bu verilmiş hediyeye ihanet etmemek için vicdanen içmedim bu şekilde düşünüp daha kolay bırakabilirsin bence canım 🌸

Ben ilk haftalarda hiç içmedim zaten midem de bulanıyordu şimdi 20.haftadayım canım sürekli istiyor o kadar zorlanıyorum ki bir iki kaçıyorum maalesef acayip bi vicdan azabı o bi iki bile sen tamamen mi bıraktın öğrendiğin andan itibaren

P

Merhaba ben de madre modelini düşünüyorum ama izlediğim videolarda göremedim anne yanı olurken seviyeleri var mı? Bizim yatağımız pedli ve bazalı o yüzden park yatak çok aşağıda mı kalır acaba
ben henüz gidip bakmadım yarın bakmayı düşünüyorum ama izlediğim bir videoda seviyesi vardı. bu linkte 10.25 te başlıyor o kısmı anlatmaya :)

Back
X