Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    114
karnım çıkıyor bazen. seninde ilk hamileliğinde suyun fazlaydı dimi
yine aynı olur mu diye korkuyorum
Evet fazlaydı ama ben su içemiyorum bu gebelikten öncede böyle ilk gebeliğimde kızın birinde suyu az çıkmıştı bende korktum havuç suyu başladım içmeye detaylıya kadar ve detaylıda suyum fazla çıktı belkide ondan diyorum çünkü bu defa suyum iyi çıktı

Evet fazlaydı ama ben su içemiyorum bu gebelikten öncede böyle ilk gebeliğimde kızın birinde suyu az çıkmıştı bende korktum havuç suyu başladım içmeye detaylıya kadar ve detaylıda suyum fazla çıktı belkide ondan diyorum çünkü bu defa suyum iyi çıktı
öyle miiii belki ondandır
benimde yine bu aylara denk gelmişti. yazın, şimdi adını söyleyemeyeceğim bi meyveden çok yiyordum. o meyvede suyu az olanlara iyi geliyormuş, sonradan öğrendim. muhtemelen ben çok yedim.
şimdilik sorun yok ama karnım biraz büyüyünce acaba yine suyum çok olur mu diye tırsıyorum
bakalım artık hayırlsıı
az olması da kötü, çok olması da

Sağlıkla gelsin kilo alınır verilir :) dert etmemek lazım ne kadar zor olsa da
yok ya yolun yarısına geldik :)
emzirmeydi koşturmaydı derken gidiyor ya
şimdi ödem , su , bebek,plesanta hepsi var
boşver
Verirsin dert etme sağlıkla doğur da gerisi kolay 🙏🏻☺️
sagolun canlarım inşallah dogurduktan sonra veririm kızımda zor kilo vermiştim ama oglum da eridim baya 3 cocuk bakacağım icin veririm diye düşünüyorum umarım düşünmekle kalmamak tabi 🙄😂

öyle miiii belki ondandır
benimde yine bu aylara denk gelmişti. yazın, şimdi adını söyleyemeyeceğim bi meyveden çok yiyordum. o meyvede suyu az olanlara iyi geliyormuş, sonradan öğrendim. muhtemelen ben çok yedim.
şimdilik sorun yok ama karnım biraz büyüyünce acaba yine suyum çok olur mu diye tırsıyorum
bakalım artık hayırlsıı
az olması da kötü, çok olması da
Ola bilir tabi birde benim karnım ilkte hiç büyük diğildi ama suyum fazlaydı gerçi sonra ben sıkı diyet yaptım suyum normale döndü korkma bence sendede meyveden ola bilir hem suyun fazla olsa bile diyetle Hall olunuyor

Biz elele madre karar verdik hem fiyatı uygun hem de anne yanı olabiliyormuş
Sallanan Ana kucağı alacağım birde sallanan beşik mi alsam yada park beşik mi alsam karar veremedim park beşiği uzun süre kullanabiliyor ana kucağında uyutup ona koyayım diyorum sallanan beşiği 1yasina kadar kullanabiliyor bir yaşından sonra sıgmıyor ama sallanması çok cazip geliyor 🫣

sagolun canlarım inşallah dogurduktan sonra veririm kızımda zor kilo vermiştim ama oglum da eridim baya 3 cocuk bakacağım icin veririm diye düşünüyorum umarım düşünmekle kalmamak tabi 🙄😂
İradeli olursak veririz ben ikisindede çok kilo aldım ama verdim 😂 bu sefer sanırım emzirdiğim için çok kilo almıyorum 🤣🤣 5 kilo almışım . öncekilerde şimdiye kadar 12yi buluyordu 😂😂😂

Ola bilir tabi birde benim karnım ilkte hiç büyük diğildi ama suyum fazlaydı gerçi sonra ben sıkı diyet yaptım suyum normale döndü korkma bence sendede meyveden ola bilir hem suyun fazla olsa bile diyetle Hall olunuyor
bana doktorum hiç diyet yap dememişti. diyetle düzelebildiğini yeni öğrendim
inşallah bi daha olmazda gerek kalmaz

Kızlar bebeğimin odasına yatak alacağız ahşap bebek karyolası ve park yatak arasında kaldım. Ahşaplar daha güzel görünüyor, biraz büyüdüğünde parmaklığın tek tarafını açarım o şekilde yatar diye düşünüyorum. Park yatak da biraz daha pratik geliyor. İlk 0-6 ay için ayrıyeten anne yanı beşiği düşünüyorum zaten. Sizce ne yapmalıyım🙏❤️

Kızlar geçen haftaya kadar millet karnın niye büyümedi diye canımı sıkıyordu iki üç gündür halime bakın 😃 bu kadar ani mi büyüyor karın ya? Ne gaz ne kabızlık yok. Dün suyu normal dedi 18 cm 210 gr mış.

Eklentiler

• 854DE2E6-8631-46BB-A995-A16CD0AD4E36.webp
    854DE2E6-8631-46BB-A995-A16CD0AD4E36.webp
    28,8 KB · Görüntüleme: 49
evet bazen durup derin nefes alarak düzenliyorum

bende kilolu değilimdir herhalde :D 63 kiloyum bilmiyorum ki ondan mı

ben gece yatağa yatınca bile hızlı nefes alıyorum

aslında şimdi hatırladım nefes egzersizleri yapıyordum ilk hamileliğimde. belki onlar işe yarar
nefes egzersizlerinin doğumda faydasını görmüş müydün? ne zaman başlamıştın?

Kızlar geçen haftaya kadar millet karnın niye büyümedi diye canımı sıkıyordu iki üç gündür halime bakın 😃 bu kadar ani mi büyüyor karın ya? Ne gaz ne kabızlık yok. Dün suyu normal dedi 18 cm 210 gr mış.
Ben de böyle oldum çok garip bir haftada karnım çıkıverdi, bir gün önce giydiğim pantolon olmaz oldu :D

Kızlar detaylıdan çıktım benim bebeğim içinde iki böbrekte de genişleme var dedi suyun iyi bebeğin böbrekleri çalışıyor dedi takipe aldı daha önce böyle bişey duyan yaşayan var mı kafam karıştı

Kızlar detaylıdan çıktım benim bebeğim içinde iki böbrekte de genişleme var dedi suyun iyi bebeğin böbrekleri çalışıyor dedi takipe aldı daha önce böyle bişey duyan yaşayan var mı kafam karıştı
Genelde oluyor doğumda veya sonrasına geçiyor diye biliyorum

Selam canlar sağ bacağımda az bişi yürüsem hemen uyuşma gibi bir kramp başlıyor magnezyum içiyorum ama çok değişen bişi olmuyor yolun yarısını aştık ben günde on sefer lavaboya gidiyorum biliyorum ki daha bu iyi günlerim son üç ayda daha da zorlanacam sıcaklarda sizde durum ne Allah yardımcımız olsun

Back
X