Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    47
Öne doğru gelmiişş 😍
Evet bebek bence. Benimde öyle göbeğimin altında şişlik var ve takip ediyorum özellikle bu hafta büyüdü. Dediğin gibi o şase ilaçtan iki gündür de ishalim içimde bişey kalmadı bağırsak göbeği değil yani 🤣
Büyümüş anneesiiii 10. Haftada çoğumuzun karnı şişmeye başladı 😍😍🧿🧿
Yaa. Nasıl mutlu oldum mesajlarınıza anlatamam 🥹❤️

Canım o zaman mutlaka geciktirmeden doktora git. Ben akıntımın rengini anlayamıyorum çünkü fitil kullanıyorum. Ama enfeksiyon çıktığından beri dikkat ediyorum. İdrarımda koku varmış gerçekten. Hiç fark etmemişim ben.
Ben iç çamaşırımda sarı bir kurumuş akıntı görüyorum hep,koku pek anlamadım ama akıntım oluyor genelde.Doktor bana monural verdi tek şase içtim hala böyleyim .

Kızlar bugün 10 haftalık olduk. Karnım gitmiyor artık ve biraz sert. Bu bebek midir 😂 Siyah taytta tam belli olmamış gerçi ama baya var. Yani bu gaz falan değildir herhalde diye düşünüyorum. Hevesleniyorum 😀
Yaaaaa 🥰 benim göbeğim bundan daha büyük ama kabızlıktan ve şişlikten ahahhahha😅 2 gündür tuvalete gitmiyorum maalesef

İnsan hemen büyüsün görünsün istiyor ya bu da değişik bi kafa 😂 hergün ilk iş karnıma bakıyorum büyümüş mü diye dkdjdk
Ben de gariban gibi bilen arkadaşlarıma bak çıkmış mı falan diye soruyorum🤣 Ama şikâyetçi değilim ya iç karnım geniştir inş falan diyordum iyi oldu

Belkide karnımın içinde damar seğirdi bilmiyorum ki çok net şekilde uykumdan uyandım. Ama o bile çok güzeldi inşallah kıpır kıpır olduğunu hissettiğimiz günler gelsin😍
Bu karın şişliği demek ki normal, bebek pelvik kasın dışına çıkmaya basladığı için ağrıtıp şişiriyor olabilir. Abe eeeerrgünümüz ayrı bi madi dldjdkdjdkdjkdjdkdjdjd
Ahhaahah gercekten bir gunum normal olaysiz gecmedi. Mesela bugune burnum kanayarak basladim akdjdjdj artik bunu bile bakin anlatma geregi duymamisim simdi hatirladim 🤣🤣

Kızlar bugün 10 haftalık olduk. Karnım gitmiyor artık ve biraz sert. Bu bebek midir 😂 Siyah taytta tam belli olmamış gerçi ama baya var. Yani bu gaz falan değildir herhalde diye düşünüyorum. Hevesleniyorum 😀
Net bebek bence 🩷🩷

Kızlar bu 12. Haftada başladığım ocean mummy denen takviye benim cildimi mahvetti alnım çenem sivilce içinde. Aynı durumu yaşayan var mı? Siz hangi takviyeleri kullanıyorsunuz

Kızlar bu 12. Haftada başladığım ocean mummy denen takviye benim cildimi mahvetti alnım çenem sivilce içinde. Aynı durumu yaşayan var mı? Siz hangi takviyeleri kullanıyorsunuz
Henüz başlamadım canım perşembe gidince başlatır muhtemelen hormonel olabilir mi

Ben de onu kullanıyorum. Fakat sivilce yapmadı. Kokusundan dolayı mide bulantısı yapıyor sadece. Yan etki yapmış olabilir mi canım?

Benim böyle bir şikayetim yok arada bi tane sivilce çıkıyor o da kuruyemiş filan çok tüketiyorum onların yağındandır diye düşünüyorum

Aa neden kanadı ki acaba tansiyon falan baktın mı? Sordun mu doktoruna
Transferden beri ara ara kaniyor gebelik alametiymis 🤣 afedersin sumuge karisiyor bi de ajdjdjd cok kuruyor benim burnum hep tikali ya 🥲alistim artik deniz suyu spreyle yasiyorum

ben 5. haftadan beri osteo kalsiyum magnezyum kullanıyorum bu ilk ilaç bir de activeplus ve nordic omega 3 bunları yeni yazdı yarın başlıyorum

kızlar bu arada 5. haftadan beri kalsiyum magnezyum kullandığım için (9 ay devammış bu) nerdeyse hiç ağrı kramp vs yaşamadım doktorum da öyle demişti zaten aklınızda bulunsun ♥️♥️

Transferden beri ara ara kaniyor gebelik alametiymis 🤣 afedersin sumuge karisiyor bi de ajdjdjd cok kuruyor benim burnum hep tikali ya 🥲alistim artik deniz suyu spreyle yasiyorum
Gecmis olsun canim. Burun kanayabilirmis damarlar genisliyormus. Benimde dişlerim kanıyor çok. Fircalarken baya kotu oluyor. Normal dedi dr bu donem hassasiz.

Multivitamin bana henuz başlama dedi bulantilarin azalsın öyle basla bulanti yapmasın dedi.
fetal dna icinde anne kanında bebeğin kromozomlari ayrıştırılıp analiz yapıldığı için %99.9 dogru sonuç veriyormuş. Ultrasonda burun, ense kalınlığı, kalp damarları gibi detaylı ölçüm sonrasında Allah korusun kötü bir bulgu olursa veya ikili testte bi risk cikarsa istiyoruz dedi benim doktor. İkili test net bi sonuç vermiyor sonuçta. Ama ısrarla o olucak diye de bir şey yok. İsteğe bağlı

Back
X