- 10 Ekim 2023
- 530
- 185
- 23
- 39
Usg görüntüsü var mı canım atar mısın? Dr kese içinde çıkıntı var dediyse uzulme oradan gelisecektir inşallah. 8 haftaya kadar beklenirTam 7. Haftadamı gördünüz anlatırmısınız nasıl olduğunu cok uzgunum ben
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Usg görüntüsü var mı canım atar mısın? Dr kese içinde çıkıntı var dediyse uzulme oradan gelisecektir inşallah. 8 haftaya kadar beklenirTam 7. Haftadamı gördünüz anlatırmısınız nasıl olduğunu cok uzgunum ben
Merhaba kızlar, nasıl olsun koskoca bir boşluk içimde, hala inanamıyorum sanki evinde gibi babam, evine gidince hastanede gibi, hep görmediğim bir yerde hala var gibi. Yaktı gitti bizi ama tek tesellim artık o rahatladı, gece rüyamda gördüm iyiyim ben dediMelinaTur canım nasılsın bebisin nasıl zor bir süreç ama merakta ediyoruz seni
Umarım sağlıklı bir bebişiniz olurKızlar birşey danışmak istiyorum açıkçası çok derin araştırmadım. Yarın doktora gideceğim muhtemelen artık o da soracak.
Çoğunuz fetal testi yaptırdınız.
Ben bireysel olarak bir rahatsızlık durumu var isede gebeliğimi devam ettirmek isterim kürtaj yaptırmam o yüzden fetal testi yaptırmamaya daha yakınım. Bir olumsuzluk durumunda gebeliğimin kalan kısmını da stresli geçirmek istemediğimden böylesi daha yakın geldi.
Sizi test yaptırmaya nasıl karar verdiniz, karar verme sebepleri bana yatkın gelirse yaptırmaya da okeyim bununla ilgili görüşlerinizi merak ediyorum.
Omepa VM multivitamin Osende D3K2 damla formatında Osende B12 emilen tablet kullanıyorum ben cildimle ilgili bi sıkıntı yok genel kabızlık var sadeceKızlar bu 12. Haftada başladığım ocean mummy denen takviye benim cildimi mahvetti alnım çenem sivilce içinde. Aynı durumu yaşayan var mı? Siz hangi takviyeleri kullanıyorsunuz
Bugun bende doktordaydim. İkili testi verdim vitamin için ilaclari da yazdı. Cinsiyette netleşmiş artık erkek olduğu kesinleşti. Simdi alışveriş faslı başlasın![]()
Pinklady01 nereden başlıyoruz:)
kızlarrr günaydınyeni bir pipili annesi geldi bugün 11+2 olmuşuz doktorum %65 erkek dedi
fetal ve ikili test için kan da aldı doktorum 10 gün içinde sonuçlar çıkacakmış bu 10 gün nasıl geçer bilmiyorum araya 1 mayıs da girecek
benim erkom da ayaklarını parantez gibi yapmış hareket edip durdu o kadar tatlı ki
hala şoktayım şuan gece de uyumadan annecim bana rüyamda cinsiyetini göster dedim erkek bebişler gördüm iki tane
eşim de erkek hissediyodu zaten 10 gün sonra kesinleşicek bakalım allah bekleyen herkese güzel haberler verdirsin canlarım
erkek analarından motivasyon mesajları bekliyorum cjjxldjdjdjjfj
Kızlar hepinize hayırlı uğurlu olsun tebrik ederim maşallah sağlıkla büyüsünlerKızlarr fetal dna sonucum geldi :) çok şükür sağlıklı bir oğluşum oluyor![]()
Ay bilemedim ki ya cilt konusuna da takığımdır yaniBen de onu kullanıyorum. Fakat sivilce yapmadı. Kokusundan dolayı mide bulantısı yapıyor sadece. Yan etki yapmış olabilir mi canım?
Ay bilemedim ki ya cilt konusuna da takığımdır yani
Evet dis etlerim de cok hassas bazen hizli hizli fircaliyorum midem bulaniyor oguruyorum diye mentolden, hemen kaniyor malesefGecmis olsun canim. Burun kanayabilirmis damarlar genisliyormus. Benimde dişlerim kanıyor çok. Fircalarken baya kotu oluyor. Normal dedi dr bu donem hassasiz.
Multivitamin bana henuz başlama dedi bulantilarin azalsın öyle basla bulanti yapmasın dedi.
fetal dna icinde anne kanında bebeğin kromozomlari ayrıştırılıp analiz yapıldığı için %99.9 dogru sonuç veriyormuş. Ultrasonda burun, ense kalınlığı, kalp damarları gibi detaylı ölçüm sonrasında Allah korusun kötü bir bulgu olursa veya ikili testte bi risk cikarsa istiyoruz dedi benim doktor. İkili test net bi sonuç vermiyor sonuçta. Ama ısrarla o olucak diye de bir şey yok. İsteğe bağlı
Ayy cilek aramiza hosgeldin ya. Cenem artik baska birine ait gibi, her gun sakasiz en az iki sivilce. Sanki vitaminlere baslayinca daha da artti 10.haftadan beri. Hos benim basindan beri bozuldu cildim de su an top noktada. Hala cildiyeye gidicem ama ona bile usendim inan ki sjdjdjdAy bilemedim ki ya cilt konusuna da takığımdır yani
Sizde görebıldınızmı sağ üstteki cıkıntıyıUsg görüntüsü var mı canım atar mısın? Dr kese içinde çıkıntı var dediyse uzulme oradan gelisecektir inşallah. 8 haftaya kadar beklenir
Alerjik olabilir mi acaba istersen bir doktoruna danış kuzum değiştirdi belkiKuzum bilmiyorum ki bu takviyeye başlayana kadar cam gibiydi cildim. Şimdi ne oldu da onu içtiğimden beri cildim komple döktü anlamadım
Alismasi zor bir durum biliyorum bebeğin ilaç olacak size ondan güç alacaksınMerhaba kızlar, nasıl olsun koskoca bir boşluk içimde, hala inanamıyorum sanki evinde gibi babam, evine gidince hastanede gibi, hep görmediğim bir yerde hala var gibi. Yaktı gitti bizi ama tek tesellim artık o rahatladı, gece rüyamda gördüm iyiyim ben dedineyse sizlerinde üzmek istemiyorum, bebekle ilgili durumum iyi, şükürler olsun yavrum 10 gündür kendi kendine takılıyor dogru düzgün ne yemek ne içmek ne uyumak, yorgunluk ve ağlamaya çok iyi maşallah. Fetal dna verdim 1 hafta oldu neredeyse sonuç çıkar. Dr erkek gibi gördü, yarın yine randevum var gel detaylı bakalım ense kalınlıgı burun kemiği falan dedi. Oraya gideceğim, bebeği görünce daha iyi oluyorum.
İçimden erkek geçti nedenseEki Görüntüle 3584474 kizlar bu gün attım ama gelmemis bir tahminde bulunun bakalim![]()
Hangi ilacı kullanacaksınız yükselirse, inşallah yükselmez deEvet kuzum ben ve @deryaderya2 tansiyon hastasıyız. Ama bana bile doktorum tansiyonun 14/9u geçmeden ilaç içme dedi. Hemen bozma moralini arada dalgalanmalar olabilir cok düzenli takip edip doktoruna sor en başından takip et korkma bisey olmaz
KuzumAyy cilek aramiza hosgeldin ya. Cenem artik baska birine ait gibi, her gun sakasiz en az iki sivilce. Sanki vitaminlere baslayinca daha da artti 10.haftadan beri. Hos benim basindan beri bozuldu cildim de su an top noktada. Hala cildiyeye gidicem ama ona bile usendim inan ki sjdjdjd
Alfamet diye bir tansiyon ilacı gebelikte kullanılıyorHangi ilacı kullanacaksınız yükselirse, inşallah yükselmez de
günaydın canım .Güzel haberlerini alırız inşallahBugün tam 12+0 um ve 10da doktor randevum var çok heyecanlıyım umarım cinsiyet söyler![]()