- 12 Kasım 2018
- 851
- 2.883
Amin Kocaelinde oturuyorum doktor araştırıyorum hepKesinlikle başka bir doktor görüşü alın bazı doktorlar yanlış tanı veya yanlış bilgilendirme yapabiliyor. Bende bi tanıdığımdan duydum doktor kesen boş almamız lazım demiş başka doktora gitmiş kese dolu görmüş. Allah hepimizi iyi doktorlarla karşılaştırsın ❤
Kocaelinde neredesiniz acaba? Gölcükte harika bir doktor önerebilirim.Amin Kocaelinde oturuyorum doktor araştırıyorum hep
Amin canım inşallah. Allah razı olsun.amin size de hayirli evlat olsun yavrunuz insallah mutlu mesut sağlıklı sihhatli büyütün. biz de hic eksilmeden artalim insallah
Kızlar süt içiyorsanız çok fazla gaz yapıyor ve ağrıya neden oluyor. Bana doktor günde 1 bardak süt iç dedi çok fazla sancım oldu şimdi laktozsuz süt içiyorum rahatladım çok şükürBenimde bazen karnıma çok acayip bi ağrı giriyor korkuyorum ama kendimi de telkin ediyorum normal diyorum rahim de değişimler var
Yok süt ürünleri içmedim bayadır doktora sordum normal karın ağrıları dedi. Sürekli değil ara ara olan bişey bu tabiKızlar süt içiyorsanız çok fazla gaz yapıyor ve ağrıya neden oluyor. Bana doktor günde 1 bardak süt iç dedi çok fazla sancım oldu şimdi laktozsuz süt içiyorum rahatladım çok şükür
neresinden?Amin Kocaelinde oturuyorum doktor araştırıyorum hep
Sonuç açıklanmayınca sistem sadece tahlili görüyor ve sıfır yazıyor, ben alıştım artık. Normalde sabah 10 da çıkan sonuç 14 e kadar çıkmadı ve sıfır yazıyordu o saate kadarSizin yine çıkmamış e devlettebenim 0 yazıyordu ilk 300 dü 2 sonra 0 yazdı maaf oldum üzüntüden meğersem sistemsel bi hata olmuş ama yarım saat çözesiye canımdan can gitti
Doktorunuz kalsiyum için mi süt içmenizi istedi?Kızlar süt içiyorsanız çok fazla gaz yapıyor ve ağrıya neden oluyor. Bana doktor günde 1 bardak süt iç dedi çok fazla sancım oldu şimdi laktozsuz süt içiyorum rahatladım çok şükür
Sanırım.. Her gün 1 bardak süt bol bol süt ürünleri tüket dedi. Hamurişi ve pilav yeme paketli gıda tüketme dedi. Haftada bir gün balık tüketmemi ve protein odaklı beslenmemi istedi. Böylece sana değil bebeğe kilo aldırırız dediDoktorunuz kalsiyum için mi süt içmenizi istedi?
3 4 gün oldu hala 0 yazıyor ama aile sağlığının kendi sitesinden normal sonucu gördüm çok şükür ama yarım saat ömrümden ömür gittü yine kimyasla geçiriyorum sandımSonuç açıklanmayınca sistem sadece tahlili görüyor ve sıfır yazıyor, ben alıştım artık. Normalde sabah 10 da çıkan sonuç 14 e kadar çıkmadı ve sıfır yazıyordu o saate kadar
ben izmitteyim uzak mı olur bilmiyorum ama, önceden konak hastanesine erkan türköz'e gidiyodum, pandemi dönemi hastane biraz tedirgin edince acıbadem hastanesinin doktoru bilge öğütcüoğlu var, kendi kliniğini açtı oraya gitmeye karar verdim. yorumlara falan bakılırsa ikisi de iyi doktorlar ve hasta iletişimleri iyi gibi görünüyo instagram hesaplarına bakınca.Derincede oturuyorum Gölcük'te olur yeter ki iyi doktor olsun benim ilk hamileligimde doktorum tansiyonumu anlamadı gebelik zehirlenmesi ye erken dogum yaptım
Uzak ama şimdi gidicegim hastane medcal park zaten ordada bir doktor varmış adı funda oda iyi dediler önceden marmara hastanesine gidiyordum sizin dedigin iz doktorlarıda araştırcamben izmitteyim uzak mı olur bilmiyorum ama, önceden konak hastanesine erkan türköz'e gidiyodum, pandemi dönemi hastane biraz tedirgin edince acıbadem hastanesinin doktoru bilge öğütcüoğlu var, kendi kliniğini açtı oraya gitmeye karar verdim. yorumlara falan bakılırsa ikisi de iyi doktorlar ve hasta iletişimleri iyi gibi görünüyo instagram hesaplarına bakınca.
İyi sonuç almanıza sevindim. En kötü olasılıkta bile 0 çıkmazdı 0.100 yazıyor negatifte3 4 gün oldu hala 0 yazıyor ama aile sağlığının kendi sitesinden normal sonucu gördüm çok şükür ama yarım saat ömrümden ömür gittü yine kimyasla geçiriyorum sandım
İnşallah canım çokça dikkat etMerhaba hanımlar çok sarı akıntım vardı bugün doktora gitti 5+5 kese gayet güzel dedi çok hafif bir kanama alanı var dedi iğne ve istirahat verdi umarım geçer
leventte halise yollı var o kadını beğeniyorumöf ya benim kolandaki canım doktorum liv vadi istanbula gitmiş orda da sigortam geçmiyor kendime doktor bakıyorum levent mecidiyeköy taraflarında belki kavacıkta olur önerebileceğiniz doktor olursa yazar mısınız yaa
Bende doğum sigortası var da özel klinikte geçmiyordur kesinleventte halise yollı var o kadını beğeniyorum