2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Amin Kocaelinde oturuyorum doktor araştırıyorum hep

Benimde bazen karnıma çok acayip bi ağrı giriyor korkuyorum ama kendimi de telkin ediyorum normal diyorum rahim de değişimler var

Benimde bazen karnıma çok acayip bi ağrı giriyor korkuyorum ama kendimi de telkin ediyorum normal diyorum rahim de değişimler var
Kızlar süt içiyorsanız çok fazla gaz yapıyor ve ağrıya neden oluyor. Bana doktor günde 1 bardak süt iç dedi çok fazla sancım oldu şimdi laktozsuz süt içiyorum rahatladım çok şükür

Kızlar süt içiyorsanız çok fazla gaz yapıyor ve ağrıya neden oluyor. Bana doktor günde 1 bardak süt iç dedi çok fazla sancım oldu şimdi laktozsuz süt içiyorum rahatladım çok şükür
Yok süt ürünleri içmedim bayadır doktora sordum normal karın ağrıları dedi. Sürekli değil ara ara olan bişey bu tabi

Sizin yine çıkmamış e devlette benim 0 yazıyordu ilk 300 dü 2 sonra 0 yazdı maaf oldum üzüntüden meğersem sistemsel bi hata olmuş ama yarım saat çözesiye canımdan can gitti
Sonuç açıklanmayınca sistem sadece tahlili görüyor ve sıfır yazıyor, ben alıştım artık. Normalde sabah 10 da çıkan sonuç 14 e kadar çıkmadı ve sıfır yazıyordu o saate kadar

Doktorunuz kalsiyum için mi süt içmenizi istedi?

Derincede oturuyorum Gölcük'te olur yeter ki iyi doktor olsun benim ilk hamileligimde doktorum tansiyonumu anlamadı gebelik zehirlenmesi ye erken dogum yaptım

Doktorunuz kalsiyum için mi süt içmenizi istedi?
Sanırım.. Her gün 1 bardak süt bol bol süt ürünleri tüket dedi. Hamurişi ve pilav yeme paketli gıda tüketme dedi. Haftada bir gün balık tüketmemi ve protein odaklı beslenmemi istedi. Böylece sana değil bebeğe kilo aldırırız dedi

Merhaba bende tüp bebekle hamile kaldim kismetse yarın muaneye gidicem.size sormak istedigim bu tüp bebek ilaclarını doktor ne zaman keser en azından bazılarını kesermi bikaç ilaç yan etki yapıyo banada size sormak istedim. Birde siz devlet hastanelerinde ilaçlarınızı yazdırabiliyomusunuz?

Sonuç açıklanmayınca sistem sadece tahlili görüyor ve sıfır yazıyor, ben alıştım artık. Normalde sabah 10 da çıkan sonuç 14 e kadar çıkmadı ve sıfır yazıyordu o saate kadar
3 4 gün oldu hala 0 yazıyor ama aile sağlığının kendi sitesinden normal sonucu gördüm çok şükür ama yarım saat ömrümden ömür gittü yine kimyasla geçiriyorum sandım

Derincede oturuyorum Gölcük'te olur yeter ki iyi doktor olsun benim ilk hamileligimde doktorum tansiyonumu anlamadı gebelik zehirlenmesi ye erken dogum yaptım
ben izmitteyim uzak mı olur bilmiyorum ama, önceden konak hastanesine erkan türköz'e gidiyodum, pandemi dönemi hastane biraz tedirgin edince acıbadem hastanesinin doktoru bilge öğütcüoğlu var, kendi kliniğini açtı oraya gitmeye karar verdim. yorumlara falan bakılırsa ikisi de iyi doktorlar ve hasta iletişimleri iyi gibi görünüyo instagram hesaplarına bakınca.

Uzak ama şimdi gidicegim hastane medcal park zaten ordada bir doktor varmış adı funda oda iyi dediler önceden marmara hastanesine gidiyordum sizin dedigin iz doktorlarıda araştırcam

3 4 gün oldu hala 0 yazıyor ama aile sağlığının kendi sitesinden normal sonucu gördüm çok şükür ama yarım saat ömrümden ömür gittü yine kimyasla geçiriyorum sandım
İyi sonuç almanıza sevindim. En kötü olasılıkta bile 0 çıkmazdı 0.100 yazıyor negatifte

Merhaba hanımlar çok sarı akıntım vardı bugün doktora gitti 5+5 kese gayet güzel dedi çok hafif bir kanama alanı var dedi iğne ve istirahat verdi umarım geçer

öf ya benim kolandaki canım doktorum liv vadi istanbula gitmiş orda da sigortam geçmiyor kendime doktor bakıyorum levent mecidiyeköy taraflarında belki kavacıkta olur önerebileceğiniz doktor olursa yazar mısınız yaa

leventte halise yollı var o kadını beğeniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…