- 18 Nisan 2023
- 347
- 166
- 23
- 30
- Konu Sahibi kediannesibiri
- #31.381
Arkadaşlar bebeğim emerken arada bir boğazına kaçıyor. Öksürdüğü zaman korkmuyorum ama bazen boğuluyor. Çok korkuyorum. Bebeği böyle olan var mı? Ne yapıyorsunuz öyle olduğu zaman
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde öyle ilk doğumda 2.gün bebegimin herşeyiyle ilgilenmeye başlamıştım.ama bunda bünye kaldıramadı yattıgım kalktıgım yerden destekli kalkamadım sadece emziriyodum çok şükür 3. hafta toparladım herşeyiyle ilgileniyorum.sadece ani hareketler yapmayın ağır ev işi yemek annemle kız kardeşim dönüşümlü geliyo yapıyolarBenim daha onceki dogumumda geçmişti ama bunda geçmedi bu sefer cok ağır geçti benim
Benin kız günde 1 kez yapiyo doğduğundan beri karnına masaj yap ayaklarını kaldır hep öyle destek oluyoruz ama aglamiyosa rahatsız değilse bir hafta 10 gün için normal de diyorlarKızlar iki aylık olduk 2 gündür kakasını yapmıyor bizim bebito , öncesinde hergün 4,5 yapıyordu sonra sonra ikiye düştü 2 gündür de yapmıyor acaba artık az mı yapacak yoksa kabız mı oldu anlayamadım bekliyorum bakalım pazartesi kontrol var sizde nasıl durumlar
Benimki de eskiye göre azaldi ama anne sütü alan bebeklerde 10 güne kadar bile yapmamaları normalmiş tabii ağrı huysuzluk olmadığı sürece. Eğer ağrısı, sancısı var ise çözüm bulmak lazımKızlar iki aylık olduk 2 gündür kakasını yapmıyor bizim bebito , öncesinde hergün 4,5 yapıyordu sonra sonra ikiye düştü 2 gündür de yapmıyor acaba artık az mı yapacak yoksa kabız mı oldu anlayamadım bekliyorum bakalım pazartesi kontrol var sizde nasıl durumlar
Dikleştirip kulaklarını çekiyorum ya da yüz üstü döndürüp sırtına vuruyorum. Anne sütü için diyorum bunu İlk süt çok hızlı geliyorsa tıkar boğulur o olmazsın diye uzun süre etmediği memeyi bir süre sağıp öyle veriyorum. Gazı da azaldı. Boğazına kaçmalaridaArkadaşlar bebeğim emerken arada bir boğazına kaçıyor. Öksürdüğü zaman korkmuyorum ama bazen boğuluyor. Çok korkuyorum. Bebeği böyle olan var mı? Ne yapıyorsunuz öyle olduğu zaman
Denicem bunu. Teşekkür ederimDikleştirip kulaklarını çekiyorum ya da yüz üstü döndürüp sırtına vuruyorum. Anne sütü için diyorum bunu İlk süt çok hızlı geliyorsa tıkar boğulur o olmazsın diye uzun süre etmediği memeyi bir süre sağıp öyle veriyorum. Gazı da azaldı. Boğazına kaçmalarida
Eskiye oranla daha az yapıyorlar ama benim bebeğimde 2 gün yapmayınca doktorumuza sordum 4 gün mü yapmaması normaldi demiştim. Doktorumuz 4 güne kadar normal ama yine de takip etmek önemli 2 gün normal 3.gün getir 4ü beklemeyelim dedi. 10 gün yazılmış şaşırdımKızlar iki aylık olduk 2 gündür kakasını yapmıyor bizim bebito , öncesinde hergün 4,5 yapıyordu sonra sonra ikiye düştü 2 gündür de yapmıyor acaba artık az mı yapacak yoksa kabız mı oldu anlayamadım bekliyorum bakalım pazartesi kontrol var sizde nasıl durumlar
Benim yeğenim 4 aylık. Ona da doktor 10 güne kadar normal demiş. Ama 2 aylık için durum farklı mı bilemiyorum. Yeğenim 7.gün yaptıEskiye oranla daha az yapıyorlar ama benim bebeğimde 2 gün yapmayınca doktorumuza sordum 4 gün mü yapmaması normaldi demiştim. Doktorumuz 4 güne kadar normal ama yine de takip etmek önemli 2 gün normal 3.gün getir 4ü beklemeyelim dedi. 10 gün yazılmış şaşırdım
Zaten günden güne değişiyor o yüzdendir. Ben sorduğumda 35 günlük falandıBenim yeğenim 4 aylık. Ona da doktor 10 güne kadar normal demiş. Ama 2 aylık için durum farklı mı bilemiyorum. Yeğenim 7.gün yaptı
Benimki de dördüncü gün yapıyor neredeyse 1 aydır. Huzursuzluğu vs yoksa doktor normal dedi hatta 10 güne kadar tolere edebiliyoruz dedi ama huzursuzluğu yoksa karnı çok şiş değilse ve beslenmesini etkilemiyorsa diye altını çizdi. Ama geçen hafta probiyotik verdi onu kullanmaya başladık bu defa dördüncü günü beklemeden ikinci gün yaptıEskiye oranla daha az yapıyorlar ama benim bebeğimde 2 gün yapmayınca doktorumuza sordum 4 gün mü yapmaması normaldi demiştim. Doktorumuz 4 güne kadar normal ama yine de takip etmek önemli 2 gün normal 3.gün getir 4ü beklemeyelim dedi. 10 gün yazılmış şaşırdım
10 gün diyen 3.kişisiniz acaba bizde ekstra bir durum mu gördü de 3. Gün çağırdıBenimki de dördüncü gün yapıyor neredeyse 1 aydır. Huzursuzluğu vs yoksa doktor normal dedi hatta 10 güne kadar tolere edebiliyoruz dedi ama huzursuzluğu yoksa karnı çok şiş değilse ve beslenmesini etkilemiyorsa diye altını çizdi. Ama geçen hafta probiyotik verdi onu kullanmaya başladık bu defa dördüncü günü beklemeden ikinci gün yaptı
Ben epey araştırdım özellikle sadece anne sütü alan bebeklerde 10 güne kadar normalmiş. Benimki günde 3-4 kere mama da alıyor o yüzden 10 günü beklemezdim ama ona bile normal dedi doktor ama bebişte huzursuzluk yoksa tabii. Ama bizim doktor ilk seferinde dördüncü gün yapmazsa fitil dene de demişti denemiştik. Belki fitil yapmasak o gün yapacaktı çünkü düzeni dört gündü sonradan anladık. Yine de 10 günü filan beklemeden probiyotik kullanmak mantıklı bence hiç olmasa bağırsakları düzenler bi zararı yok tam tersi faydası var10 gün diyen 3.kişisiniz acaba bizde ekstra bir durum mu gördü de 3. Gün çağırdı
Bizde bi kere bu sorun oldu ama o zaman 4 gün diye aklımda kalmış aşısını yaptırırken sormuştum aile hekimi de bu şekilde söyleyince onu ilettim. Teşekkür ederim bilgilerin için artık senin dediklerin aklımda ama inşallah rahatsızlanmayızda ihtiyacımız olmaz tabiiBen epey araştırdım özellikle sadece anne sütü alan bebeklerde 10 güne kadar normalmiş. Benimki günde 3-4 kere mama da alıyor o yüzden 10 günü beklemezdim ama ona bile normal dedi doktor ama bebişte huzursuzluk yoksa tabii. Ama bizim doktor ilk seferinde dördüncü gün yapmazsa fitil dene de demişti denemiştik. Belki fitil yapmasak o gün yapacaktı çünkü düzeni dört gündü sonradan anladık. Yine de 10 günü filan beklemeden probiyotik kullanmak mantıklı bence hiç olmasa bağırsakları düzenler bi zararı yok tam tersi faydası var
Bu arada kaka yapmıyor oluşu ya da seyrek kaka yapıyor oluşu kabızlık demek değilmiş kabız demek için keçi pisliği gibi top top olması lazımmış hem doktorumuz söyledi hem ben araştırdım
50yi bulursa gel dedi doktor bana. Bugün 28. Günüm sanki adet kanaması gibi kırmızı kan geliyorKızlar bu loşi ne kadar sürüyor? 40 gün oldu hâlâ geliyor
Benimki de öyle canim. Hemen koluma yüz üstü yatırıp sırtına hafifçe vuruyorumArkadaşlar bebeğim emerken arada bir boğazına kaçıyor. Öksürdüğü zaman korkmuyorum ama bazen boğuluyor. Çok korkuyorum. Bebeği böyle olan var mı? Ne yapıyorsunuz öyle olduğu zaman
çok korkutucu oluyor. bende sizin gibi yapıyorum ama içim gidiyor . Rabbim korusun yavrularımızıBenimki de öyle canim. Hemen koluma yüz üstü yatırıp sırtına hafifçe vuruyorum