Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Benim de decavit ama onu ferrum kadar duzenli almadim açıkçası ve bitecek diye yenisini de yazdilar sorun olsa yazmazlardi herhalde
Kuzum ben 35 yasındayım vucut zorlandı bıraz gebelıkte,benım ıkı ay once 11 di değerim.decavıt ıcınce 55 lere cıkmıs,herkeste aynı etkıyı elbette yapmaz,ben zaten genel olarak ılaclara duyarlıyım sevmem ve kullanmam agır gelır hemen.sadece arada sırada baktırmakta fayda var.ne olur ne olmaz.zaten aıle hekımı bakıyor aşı vs ıcın cagırdıgında

Kızlaaar ablam temudan alışveriş yapıyormuş bakın ne söyledim seneye yılbaşında giyer diye hüğ🥹 bakalım nasıl gelecek 😅
Çok tatlı yaa Temıya bakıcam bende sanırım
Decavıt kullanıyordum canım.yani arada baktırmakta fayda varmış gercekten.aıle hekımıne gıtmesem benımde haberım olmayacaktı.
geçmiş olsun canım hamileliğimin ilk zamanlarında bende uzun bir süre kullanmıştım Sonra yeter bu kadar diyerek kestiler kaçıncı haftaydı hatırlamıyorum. Arada kan tahlili sağlık ocağından falan biz de isteyebiliriz aslında Onlr bazen atlayabiliyorlar

Çok tatlı yaa Temıya bakıcam bende sanırım

geçmiş olsun canım hamileliğimin ilk zamanlarında bende uzun bir süre kullanmıştım Sonra yeter bu kadar diyerek kestiler kaçıncı haftaydı hatırlamıyorum. Arada kan tahlili sağlık ocağından falan biz de isteyebiliriz aslında Onlr bazen atlayabiliyorlar
Ya ben aralarından zor seçtim o kadar güzel şeyler var ki😅 bir de baktıkça AA buna da ihtiyaç var dedim birsürü şeye 😅 bak bence de güzel şeyler var 🥰

Kızlar bana bebişin hıçkırığı güncellemesi geldi Her gün bir veya iki kez oluyor Araştırdım bir sıkıntı değilmiş Haberiniz olsun
Yerımm onuu 🥰🧿nasıl anlıyosuun hıckırdıgını🥰yaa cok tatlı bunlaar,bu arada benım bebıs kocamın aynısı kopyası dr bıle dedı bugun,kocamı yenıden doguruyorum 😂😂😂

Bu arada gecelıgı aldım kızlar sonunda,terlıgıde aldım.bakalım deneyınce yıne yazarım.

Eklentiler

• IMG_5986.png
    IMG_5986.png
    373,7 KB · Görüntüleme: 25
  • IMG_5987.png
    IMG_5987.png
    272,5 KB · Görüntüleme: 24
  • IMG_5988.png
    IMG_5988.png
    188,2 KB · Görüntüleme: 25
Kızlar geçen gün birileri elinde minik bişeyler çıktığını cildiyeye gittiğini yazmıştı sanırım. Elimde bileğimde böyle minik minik şeyler çıktı çokta kaşınıyor. Sivrisinek ısırığı sandım önce onun gibi şişiyor bi süre sonra yara gibi kalıyor. Aynısı mı acaba ne kullanıyor o arkadaş görürse cevap verebilir mi acaba 🤦🏻‍♀️

Eklentiler

• IMG_2131.jpeg
    IMG_2131.jpeg
    84,4 KB · Görüntüleme: 11
  • IMG_2132.jpeg
    IMG_2132.jpeg
    50 KB · Görüntüleme: 12
Merhaba hanımlar ☺️

Devlet hastanesinde detaylı ultrason yaptıran var mı ? MHRS Perinatoloji randevuları açıyor, ama hepsinde istisnasız “2li test ve detaylı ultrason hizmeti verilmemektedir” uyarısı çıkıyor.

Sistem nasıl işliyor ? Önce perinatolojiden randevu alınıp, orası da radyolojiye mi yönlendiriyor ?

X