Öncelikle çook teşekkür ediyorumÖzür dileyerek araya giriyorum, ben regl sancısından her ay hastanelik oluyordum. Serum veya iğne olmadan asla geçmiyordu, kusma ve ishal de yapıyordu baygın yatıyordum resmen. Bir forumda düzenli magnezyum desteğinin rahatlattığını okudum, e zararı yok deneyeyim dedim resmen %50 rahatladım. Bir daha hiç iğne ve seruma gerek kalmadı ama geralgine-k ve arveles içiyordum günde 3 tane falan. Ağrı kesiciyi bırakamadım ama iğne ve serumdan kurtuldum en azından. Doğumdan sonra denemeni tavsiye ederim, Ocean’ın 3ü bir arada olanını kullanıyordum
Bende pms de oluyor özellikle onun için düzenli günde iki tablet magnimore plus kullandım. Pms ye iyi geldi nispeten sancım da hafifledi ama o ağrıyı geçirmesi imkansız ya. Gebelikte diyorlar ya adet sancısına benzer sancı diye. Nstde 100e yaklaştığı oldu regl sancımın yanından bile geçmedi öyle diyeyim. Sadece arveles kesiyor serum iğne yemişliğim çok benimde.
Doğum kontrol ilacı da kullandım evliliğin ilk aylarında hiçbir şey değişmedi. Hatta bir kere iki ay kesintisiz kullandım düğünüm reglime geliyor diye olmak istemedim sonra bırakınca regl olursun dedi doktor. Oldum ama öyle bir ağrı yok mahvoldum ve bir et parçası geldi. Ödüm koptu hemen doktora gittim falan meğersem rahim dokusuymuş iki ay kesintisiz kullanınca kalınlaşmış o sökülmüş. Bir iki ay daha kullandım baktım değişmiyor sancılarım bıraktım. Sanırım denemediğim bir şey kalmadı. Ama ocean var evde regl olmaya başlayınca onu da denerim. En azından pms yi hafifletir