Sizin kalp atışı duyulur sanırım. Ben de 4+6 yım. Vajinalden keseyi gördük bugün. 4 mm dedi. Benim beta 3000 falandır. Allah kalp atışını duymayı da nasip etsinKızlar bugun bi daha kan verdim alışkanlık yaptıdeğerim 20748 çıktı.
Geçen hafta salı 2468di. Öyle olunca bayramdan sonraki doktor randevusunu bu perşembeye çektik. Yoksa 2 aylık falan olcaktı heralde minik
inşallah her şey yolundadır
Aminnn hepimize inşallahSizin kalp atışı duyulur sanırım. Ben de 4+6 yım. Vajinalden keseyi gördük bugün. 4 mm dedi. Benim beta 3000 falandır. Allah kalp atışını duymayı da nasip etsin
Merhaba benim cumartesi değerim 1971 idi ve 4+3 olarak mini bir kese de gördük. 3 mm dedi doktorSizin kalp atışı duyulur sanırım. Ben de 4+6 yım. Vajinalden keseyi gördük bugün. 4 mm dedi. Benim beta 3000 falandır. Allah kalp atışını duymayı da nasip etsin
Benimde sat 2 Haziran idi günlerimiz aynı hayırlısı ile kucağımıza da almayı nasip etsin Allah'ım,Merhaba kızlar..
Benimde s
SAT tarihim 02.06 idi. Adete son bir hafta halsizlik mide ekşimesi boğazda acı tat ile acayip keyifsizdim. Gebeliğe de ihtimal vermediğimden test yapmadım hemen.
tam adet gününde şok oldum o mosmor çizgiyi görünce.
Ocak ayında düşük yaptım. Allah izin verirse Mart doğumlu olacak bebeğimiz
AmiiinBenimde sat 2 Haziran idi günlerimiz aynı hayırlısı ile kucağımıza da almayı nasip etsin Allah'ım,
Evet gördüm çok şükür minik bir kese.sizde hayırlısıyla kesin görürsünüzAmiiin. Keseyi gördünüz mü? Ben yurtdışında yaşıyorum. Cumartesi kısmetse geliyorum Pazartesi de ilk iş kızımı doğurtan doktoruma randevum var. Çok heyecanlıyım..
Kadınlar kulübü,kadınlar kulübü olalı böyle pozitif kıpkırmızı test gormemiştir herhaldeMerhaba kızlar..
Benimde s
SAT tarihim 02.06 idi. Adete son bir hafta halsizlik mide ekşimesi boğazda acı tat ile acayip keyifsizdim. Gebeliğe de ihtimal vermediğimden test yapmadım hemen.
tam adet gününde şok oldum o mosmor çizgiyi görünce.
Ocak ayında düşük yaptım. Allah izin verirse Mart doğumlu olacak bebeğimiz
Gurubun ilk kese resmi. Şuana kadar kese resmi atan hiç olmamistiEvet gördüm çok şükür minik bir kese.sizde hayırlısıyla kesin görürsünüz
Yaaa maşallahEvet gördüm çok şükür minik bir kese.sizde hayırlısıyla kesin görürsünüz
Ahaha güldürdün beni sagol var ol!! Düşük yaptığım gebelikte 1 hafta gecikince yapmıştım o bile bu kadar deildi.Kadınlar kulübü,kadınlar kulübü olalı böyle pozitif kıpkırmızı test gormemiştir herhaldebiz alışmışız hayalet çizgilere .az ışığını kıs gözümüz kamaştı
Tebrikler bu arada
Gölcük Medar hastanesinde Mustafa Göktan kesinlikle tavsiye ederim. O kadar iyi bir doktor ki ilgili ve çok kibar biri. 2 kisiye daha tavsiye etmistim hayır duası alıyorum hâlâDerincede oturuyorum Gölcük'te olur yeter ki iyi doktor olsun benim ilk hamileligimde doktorum tansiyonumu anlamadı gebelik zehirlenmesi ye erken dogum yaptım
Merhaba sağlıkla ilerlesin inşallah.Merhaba bende tüp bebekle hamile kaldim kismetse yarın muaneye gidicem.size sormak istedigim bu tüp bebek ilaclarını doktor ne zaman keser en azından bazılarını kesermi bikaç ilaç yan etki yapıyo banada size sormak istedim. Birde siz devlet hastanelerinde ilaçlarınızı yazdırabiliyomusunuz?
Ay şükürEvet gördüm çok şükür minik bir kese.sizde hayırlısıyla kesin görürsünüz
İnşallah canım çok sağolGeçer inşallahBenim de akıntım çok fazla ama sarı değil beyaz
Bir de 5+5'te sadece kese mi görüntü kalp atışı için doktor bir şey dedi mi size?
Çok geçmiş olsunBelim ağrıyor düşük yapıyorum diye dr.a gittim ağrıdan bulantidan ölüyordum ya.2bobrektede tas varmis.Ama o sırada karından bebeğin kese de göründü.icerde beştaş oynar artık bizimki.
İnşallah çok teşekkür ederimAy şükür. Sağlıkla sorunsuz gelsin bebişler
Kaç haftalıkken bebek göründüİnşallah canım çok sağol
Kese ve bebek gözüktü kalp atışı için cumartesi gidicem bir aksilik olmazsa 6+3 olcak o gün