2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Sizin kalp atışı duyulur sanırım. Ben de 4+6 yım. Vajinalden keseyi gördük bugün. 4 mm dedi. Benim beta 3000 falandır. Allah kalp atışını duymayı da nasip etsin

Benim de tam 5. Ci hafta cuma kese için çağırdı doktorum geçmiyor günler yaşadığım herşey ilk benim için

Merhaba kızlar..
Benimde s
SAT tarihim 02.06 idi. Adete son bir hafta halsizlik mide ekşimesi boğazda acı tat ile acayip keyifsizdim. Gebeliğe de ihtimal vermediğimden test yapmadım hemen.
tam adet gününde şok oldum o mosmor çizgiyi görünce .
Ocak ayında düşük yaptım. Allah izin verirse Mart doğumlu olacak bebeğimiz

Eklentiler

• C218E8A8-9C86-4F11-87B9-F360BB8B863F.jpeg
    99,5 KB · Görüntüleme: 62
Sizin kalp atışı duyulur sanırım. Ben de 4+6 yım. Vajinalden keseyi gördük bugün. 4 mm dedi. Benim beta 3000 falandır. Allah kalp atışını duymayı da nasip etsin
Merhaba benim cumartesi değerim 1971 idi ve 4+3 olarak mini bir kese de gördük. 3 mm dedi doktor bir sonraki randevunuz ne zaman bende kalp atışıni merak ediyorum

Benimde sat 2 Haziran idi günlerimiz aynı hayırlısı ile kucağımıza da almayı nasip etsin Allah'ım,

Benimde sat 2 Haziran idi günlerimiz aynı hayırlısı ile kucağımıza da almayı nasip etsin Allah'ım,
Amiiin . Keseyi gördünüz mü? Ben yurtdışında yaşıyorum. Cumartesi kısmetse geliyorum Pazartesi de ilk iş kızımı doğurtan doktoruma randevum var. Çok heyecanlıyım..

Amiiin . Keseyi gördünüz mü? Ben yurtdışında yaşıyorum. Cumartesi kısmetse geliyorum Pazartesi de ilk iş kızımı doğurtan doktoruma randevum var. Çok heyecanlıyım..
Evet gördüm çok şükür minik bir kese.sizde hayırlısıyla kesin görürsünüz

Eklentiler

• IMG_20210704_125827.jpg
    51,8 KB · Görüntüleme: 57
Kadınlar kulübü,kadınlar kulübü olalı böyle pozitif kıpkırmızı test gormemiştir herhalde biz alışmışız hayalet çizgilere .az ışığını kıs gözümüz kamaştı
Tebrikler bu arada

Ahaha güldürdün beni sagol var ol!! Düşük yaptığım gebelikte 1 hafta gecikince yapmıştım o bile bu kadar deildi.
Bu resmen dediğin gibi. Hormonlar hop zıp idi belli zaten.

Derincede oturuyorum Gölcük'te olur yeter ki iyi doktor olsun benim ilk hamileligimde doktorum tansiyonumu anlamadı gebelik zehirlenmesi ye erken dogum yaptım
Gölcük Medar hastanesinde Mustafa Göktan kesinlikle tavsiye ederim. O kadar iyi bir doktor ki ilgili ve çok kibar biri. 2 kisiye daha tavsiye etmistim hayır duası alıyorum hâlâ medical parkta ümit hanim var birde. Ona hic gitmedim ama yengem gidiyordu çok memnundu kendisinden.
Merhaba sağlıkla ilerlesin inşallah. Ben bazılarını kalp atışına kadar bazılarını da 12. Haftaya kadar kullanmıştım ve evet devlet hastanesinde ilacları yazdırabiliyordum.

Geçer inşallah Benim de akıntım çok fazla ama sarı değil beyaz
Bir de 5+5'te sadece kese mi görüntü kalp atışı için doktor bir şey dedi mi size?
İnşallah canım çok sağol
Kese ve bebek gözüktü kalp atışı için cumartesi gidicem bir aksilik olmazsa 6+3 olcak o gün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…