• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Merhaba hanımlar ☺️

Devlet hastanesinde detaylı ultrason yaptıran var mı ? MHRS Perinatoloji randevuları açıyor, ama hepsinde istisnasız “2li test ve detaylı ultrason hizmeti verilmemektedir” uyarısı çıkıyor.

Sistem nasıl işliyor ? Önce perinatolojiden randevu alınıp, orası da radyolojiye mi yönlendiriyor ?
Merhaba, ben devlette yaptırdım ama çalışan arkadaşım randevu ayarladı bana sistem sanırım böyle işliyor kendim bulamamıştım

Merhaba, ben devlette yaptırdım ama çalışan arkadaşım randevu ayarladı bana sistem sanırım böyle işliyor kendim bulamamıştım
Cevap verdiğin için teşekkür ederim. ☺️Hastanede kayıt yapan danışma görevlisine sordum. İnternetten randevu alacaksın dedi. Bir daha muayeneye gidince tekrar sorayım bakalım 🤷‍♀️

Canım bence bısey olmaz ama evde yap,dısardakıne guvenemem yeterlı fırında kaldımı dıye,ıcınde yumurta oldugu ıcın
Canım evde yapıyorum hep kalıplara koyup buzluğa atıyorum. Airfry de pişiriyorum kek gibi yaptım riske atmak istemedim 🤭

21+5 teyim bebişimi sadece uzanıp televizyon izlerken hissediyorum normal mi☺️
Canimm ben 23 ü bitireceğim daha birkaç gündür hissediyorum. Dün çok tuhaf bir şey oldu. Yoğun bakım olayları git gel ben çok kötü oldum serum yedim dün gece. Sırt üstü hiç yatmıyorum normalde mecbur yattım. Anamm göbeğimde bir tepe çıktı. Poposu mu artık sırtı mı bilmiyorum harket etti şok oldummm.

Canimm ben 23 ü bitireceğim daha birkaç gündür hissediyorum. Dün çok tuhaf bir şey oldu. Yoğun bakım olayları git gel ben çok kötü oldum serum yedim dün gece. Sırt üstü hiç yatmıyorum normalde mecbur yattım. Anamm göbeğimde bir tepe çıktı. Poposu mu artık sırtı mı bilmiyorum harket etti şok oldummm.
Ben televizyon izlerken sırt üstü uzanıyorum o zaman hissediyorum her gün. Ama sadece o şekilde. Hatta hissedebilmek için öyle yatıyorum bazen ama uzun süre yatmıyorum 😅

Ay tariflesene beni 😂😂 bi ara çok yapıyordum. Buzluğa nasıl atıyorsun
Bu tarifle yapıyorum hep sonra ısıyq dayanıklı kaplara bölüp buzdolabınının dondurucu kısmına atıyorum eşim çok yiyor bittikçe bitter alıp eve geliyor Airfryde 200 derecede 8 dakikada oluyor buz olduğu için ama bugün keke dönüştürmek için 15 dakika falan tuttum kontrollü pişiriyorum #reklamdegil🤣🤣🤣🤣

Eklentiler

• Screenshot_2024-11-23-19-28-52-609_com.nefisyemektarifleri.android.webp
    Screenshot_2024-11-23-19-28-52-609_com.nefisyemektarifleri.android.webp
    25,4 KB · Görüntüleme: 38
Bu tarifle yapıyorum hep sonra ısıyq dayanıklı kaplara bölüp buzdolabınının dondurucu kısmına atıyorum eşim çok yiyor bittikçe bitter alıp eve geliyor Airfryde 200 derecede 8 dakikada oluyor buz olduğu için ama bugün keke dönüştürmek için 15 dakika falan tuttum kontrollü pişiriyorum #reklamdegil🤣🤣🤣🤣
Ya biz de çok seviyoruz bi ara çok çok yapıyordum🥶🥶 şimdi çiğ yumurta olayından dolayı yapmıyorum. Ben de sufleyi baya akışkan severim 😂😂

Ya biz de çok seviyoruz bi ara çok çok yapıyordum🥶🥶 şimdi çiğ yumurta olayından dolayı yapmıyorum. Ben de sufleyi baya akışkan severim 😂😂
Bende normalde öyle severim ama üzerine çikolata sosu koydum azıcık. Aslında çikolata olsa evde keke çevirip içine bitter parçaları atacaktım akışkan olsun diye ama yoktu🤣

bizde de beyinde cp kisti + bobrekte buyume vardi dun girdigim ultrason sonucu bobrekte de kist varmis ben fetal dna vs durumum el vermiyor diye yaptiramadim esim en basindan beri amniyosentez istiyordu dun ne olduysa vazgecmis hic bisey yaptirma birak kendi haline diyor annesi ruyasinda gormus eger ondan helallik almazsam oglum sakat dogacakmis hasta dogacakmis ki kaynanam yeryuzunde inmis deccal oyle soyliyim bugun diyor annemden helallik al bi de onunla ugrasiyorum
cocugun cinsiyetini ogrenirsen bana soyleme surpriz olsun demisti bende annen ona bakarsan oglan diyordu dedim kufurler etti kapatti ben sana soyleme dedim diye bir de annesinin buyutemedigiyle ugrasiyorum asla destek olan bir insan yok karsimda ne konusacagimi sasirdim buyuk kizimda da boyleydi saglikli dusunemiyorum suan amniyosentez yaptirayim mi yaptirmayayim mi diye
oyle icimi doktum kusura bakmayin🙏🏼🙌🏻
Ya cok uzgunum, aglayarak okudum yazdiklarinizi, keske destek gorebiliyor olsaniz. Dualarim sizinle ve bebeginizle bu surecte.iyi haberlerinizi aliriz umarim🙏🙏

Merhaba hanımlar ☺️

Devlet hastanesinde detaylı ultrason yaptıran var mı ? MHRS Perinatoloji randevuları açıyor, ama hepsinde istisnasız “2li test ve detaylı ultrason hizmeti verilmemektedir” uyarısı çıkıyor.

Sistem nasıl işliyor ? Önce perinatolojiden randevu alınıp, orası da radyolojiye mi yönlendiriyor ?
Önce kadın dogumdan randevu aliyorsun. Doktor sistemden yonlendirme yapiyor sonra detaylidan randevu aliyorsun. Ben ayni gun kadin dogumdan cikip detayli randevusu veren bolume gittim aldim randevumu. Yakin tarihe vermiyorlar bilginz olsun

Back
X