- 25 Haziran 2024
- 687
- 2.087
- 35
- Konu Sahibi elektroforez
- #20.041
Ya ben bir kez yedim ama düşünmeden yedim ya bence yumurta çok pişmiyor riskli bence ama sen bilirsinKızlar suffle yediniz mi hamilelikte yenir mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya ben bir kez yedim ama düşünmeden yedim ya bence yumurta çok pişmiyor riskli bence ama sen bilirsinKızlar suffle yediniz mi hamilelikte yenir mi
Ben en iyisi suffleyi çok pişirip keke çevireyim evde yapıp buzluğa atıyorum ben kalıplarlaYa ben bir kez yedim ama düşünmeden yedim ya bence yumurta çok pişmiyor riskli bence ama sen bilirsin
Harika olur bence üzerine çikolata sos yapabilirsin ya suflemsi birşey olurBen en iyisi suffleyi çok pişirip keke çevireyim evde yapıp buzluğa atıyorum ben kalıplarla
Öyle yaptım baya pişirdim kek gibi üzerine sos döktüm teşekkür ederimHarika olur bence üzerine çikolata sos yapabilirsin ya suflemsi birşey olur
Merhaba, ben devlette yaptırdım ama çalışan arkadaşım randevu ayarladı bana sistem sanırım böyle işliyor kendim bulamamıştımMerhaba hanımlar
Devlet hastanesinde detaylı ultrason yaptıran var mı ? MHRS Perinatoloji randevuları açıyor, ama hepsinde istisnasız “2li test ve detaylı ultrason hizmeti verilmemektedir” uyarısı çıkıyor.
Sistem nasıl işliyor ? Önce perinatolojiden randevu alınıp, orası da radyolojiye mi yönlendiriyor ?
Cevap verdiğin için teşekkür ederim. Hastanede kayıt yapan danışma görevlisine sordum. İnternetten randevu alacaksın dedi. Bir daha muayeneye gidince tekrar sorayım bakalımMerhaba, ben devlette yaptırdım ama çalışan arkadaşım randevu ayarladı bana sistem sanırım böyle işliyor kendim bulamamıştım
Ay canım güle güle kullan ben terlik linki istiyorum sendeen
Attım özelden bebeklerLinko yokmu
182 yi falan aradın mı? Belki yardımcı olurlar. 182 miydi yaCevap verdiğin için teşekkür ederim. Hastanede kayıt yapan danışma görevlisine sordum. İnternetten randevu alacaksın dedi. Bir daha muayeneye gidince tekrar sorayım bakalım
Canım bence bısey olmaz ama evde yap,dısardakıne guvenemem yeterlı fırında kaldımı dıye,ıcınde yumurta oldugu ıcınKızlar suffle yediniz mi hamilelikte yenir mi
Teşekkürler canımAttım özelden bebekler
Canım evde yapıyorum hep kalıplara koyup buzluğa atıyorum. Airfry de pişiriyorum kek gibi yaptım riske atmak istemedimCanım bence bısey olmaz ama evde yap,dısardakıne guvenemem yeterlı fırında kaldımı dıye,ıcınde yumurta oldugu ıcın
Canimm ben 23 ü bitireceğim daha birkaç gündür hissediyorum. Dün çok tuhaf bir şey oldu. Yoğun bakım olayları git gel ben çok kötü oldum serum yedim dün gece. Sırt üstü hiç yatmıyorum normalde mecbur yattım. Anamm göbeğimde bir tepe çıktı. Poposu mu artık sırtı mı bilmiyorum harket etti şok oldummm.21+5 teyim bebişimi sadece uzanıp televizyon izlerken hissediyorum normal mi
Ben televizyon izlerken sırt üstü uzanıyorum o zaman hissediyorum her gün. Ama sadece o şekilde. Hatta hissedebilmek için öyle yatıyorum bazen ama uzun süre yatmıyorumCanimm ben 23 ü bitireceğim daha birkaç gündür hissediyorum. Dün çok tuhaf bir şey oldu. Yoğun bakım olayları git gel ben çok kötü oldum serum yedim dün gece. Sırt üstü hiç yatmıyorum normalde mecbur yattım. Anamm göbeğimde bir tepe çıktı. Poposu mu artık sırtı mı bilmiyorum harket etti şok oldummm.