Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba hanımlar ☺️

Devlet hastanesinde detaylı ultrason yaptıran var mı ? MHRS Perinatoloji randevuları açıyor, ama hepsinde istisnasız “2li test ve detaylı ultrason hizmeti verilmemektedir” uyarısı çıkıyor.

Sistem nasıl işliyor ? Önce perinatolojiden randevu alınıp, orası da radyolojiye mi yönlendiriyor ?
Merhaba, ben devlette yaptırdım ama çalışan arkadaşım randevu ayarladı bana sistem sanırım böyle işliyor kendim bulamamıştım

Merhaba, ben devlette yaptırdım ama çalışan arkadaşım randevu ayarladı bana sistem sanırım böyle işliyor kendim bulamamıştım
Cevap verdiğin için teşekkür ederim. ☺️Hastanede kayıt yapan danışma görevlisine sordum. İnternetten randevu alacaksın dedi. Bir daha muayeneye gidince tekrar sorayım bakalım 🤷‍♀️

21+5 teyim bebişimi sadece uzanıp televizyon izlerken hissediyorum normal mi☺️
Canimm ben 23 ü bitireceğim daha birkaç gündür hissediyorum. Dün çok tuhaf bir şey oldu. Yoğun bakım olayları git gel ben çok kötü oldum serum yedim dün gece. Sırt üstü hiç yatmıyorum normalde mecbur yattım. Anamm göbeğimde bir tepe çıktı. Poposu mu artık sırtı mı bilmiyorum harket etti şok oldummm.

Canimm ben 23 ü bitireceğim daha birkaç gündür hissediyorum. Dün çok tuhaf bir şey oldu. Yoğun bakım olayları git gel ben çok kötü oldum serum yedim dün gece. Sırt üstü hiç yatmıyorum normalde mecbur yattım. Anamm göbeğimde bir tepe çıktı. Poposu mu artık sırtı mı bilmiyorum harket etti şok oldummm.
Ben televizyon izlerken sırt üstü uzanıyorum o zaman hissediyorum her gün. Ama sadece o şekilde. Hatta hissedebilmek için öyle yatıyorum bazen ama uzun süre yatmıyorum 😅

X