Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    185
Ben kızımda heves edip 20 tane askı almıştım. Ama sonra gelen hediye kıyafetlerin çoğu ve bizim aldığımız kıyafetler askılı geldi. Şimdi dolap askıdan geçilmiyor. Bir çoğunu da attım hatta🙈 alacaksanız bile az sayıda almanızı tavsiye ederim.
☺️☺️Aldıklarim.askili ama bende onları atıp baskami alsam diyosum mağaza askıları ince bişey☺️

Kızlar ben son günlerde alerji olmaya başladım. Genellikle akşam saatlerinde ellerim ve kollarımda oluyor, yarım saat en geç bir saat içinde kendiliğinden geçiyor. Yediklerimden kaynaklı olduğunu düşünmüyorum sizce sebebi ne olabilir?
Kuruyemis yiyorsaniz akşamları o yapmış olabilir mi acaba?

Eklentiler

• 1000044039.jpg
    1000044039.jpg
    77,2 KB · Görüntüleme: 21
Kızlar ben son günlerde alerji olmaya başladım. Genellikle akşam saatlerinde ellerim ve kollarımda oluyor, yarım saat en geç bir saat içinde kendiliğinden geçiyor. Yediklerimden kaynaklı olduğunu düşünmüyorum sizce sebebi ne olabilir?
Kurdeşen gibi duruyor hamilelikte de oluyor, stres veya yediklerinizden kaynaklı olabilir, dr bana fındık kakao domates çilek ve süt ürünlerini yasaklamıştı tabi benimki biraz kötüydü 2 ay kadar sürdü

Kurdeşen gibi duruyor hamilelikte de oluyor, stres veya yediklerinizden kaynaklı olabilir, dr bana fındık kakao domates çilek ve süt ürünlerini yasaklamıştı tabi benimki biraz kötüydü 2 ay kadar sürdü
Neye göre yasakladı ki acaba. Alerji testi falanda gebelikte yapamıyorlar. Ben kendimce şekerli gıdalar yemiyeyim diyorum ama fark etmiyor bugün ceviz yedikten sonra oldu mesela, stresin etkisinin olduğunu düşünüyorum ama kayınvalidemler bende diye istemsiz stres yapıyorum

Hamileliğin başlarında benim kollarımın iç kısmında kabarcıklar çıkmıştı minik minik kasiniyordu bazen kayboluyor akşamlarında bazen ortaya çıkıyordu kadın dogumcum alerji hapı verdi bir hafta kullandım gecmisti bende.

X