• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    214
Ben kızımda heves edip 20 tane askı almıştım. Ama sonra gelen hediye kıyafetlerin çoğu ve bizim aldığımız kıyafetler askılı geldi. Şimdi dolap askıdan geçilmiyor. Bir çoğunu da attım hatta🙈 alacaksanız bile az sayıda almanızı tavsiye ederim.
☺️☺️Aldıklarim.askili ama bende onları atıp baskami alsam diyosum mağaza askıları ince bişey☺️

Kızlar ben son günlerde alerji olmaya başladım. Genellikle akşam saatlerinde ellerim ve kollarımda oluyor, yarım saat en geç bir saat içinde kendiliğinden geçiyor. Yediklerimden kaynaklı olduğunu düşünmüyorum sizce sebebi ne olabilir?
Kuruyemis yiyorsaniz akşamları o yapmış olabilir mi acaba?

Eklentiler

• 1000044039.jpg
    1000044039.jpg
    77,2 KB · Görüntüleme: 82
Kızlar ben son günlerde alerji olmaya başladım. Genellikle akşam saatlerinde ellerim ve kollarımda oluyor, yarım saat en geç bir saat içinde kendiliğinden geçiyor. Yediklerimden kaynaklı olduğunu düşünmüyorum sizce sebebi ne olabilir?
Kurdeşen gibi duruyor hamilelikte de oluyor, stres veya yediklerinizden kaynaklı olabilir, dr bana fındık kakao domates çilek ve süt ürünlerini yasaklamıştı tabi benimki biraz kötüydü 2 ay kadar sürdü

Kurdeşen gibi duruyor hamilelikte de oluyor, stres veya yediklerinizden kaynaklı olabilir, dr bana fındık kakao domates çilek ve süt ürünlerini yasaklamıştı tabi benimki biraz kötüydü 2 ay kadar sürdü
Neye göre yasakladı ki acaba. Alerji testi falanda gebelikte yapamıyorlar. Ben kendimce şekerli gıdalar yemiyeyim diyorum ama fark etmiyor bugün ceviz yedikten sonra oldu mesela, stresin etkisinin olduğunu düşünüyorum ama kayınvalidemler bende diye istemsiz stres yapıyorum

Hamileliğin başlarında benim kollarımın iç kısmında kabarcıklar çıkmıştı minik minik kasiniyordu bazen kayboluyor akşamlarında bazen ortaya çıkıyordu kadın dogumcum alerji hapı verdi bir hafta kullandım gecmisti bende.

Kızlar benimde bugğn çoksa kasılmam var bebek hareket ediyor büyüdüğü belli sizin kasılmalar nasıl düzenli değil ama sık oluyor

Kızlar benimde bugğn çoksa kasılmam var bebek hareket ediyor büyüdüğü belli sizin kasılmalar nasıl düzenli değil ama sık oluyor
Benim kasılma diye tahmin ettiğim şeyde karnım sert oluyor böyle dokunduğum zaman taş gibi oluyor.Ve biraz rahatsızlık hissi oluşuyor.Bazen oluyor sıklığı değişiyor ama doktorum düzenli ve ağrı geldiğinde uzun sürmüyorsa normal dedi.

Maşallah size 🙏🏼 annem ve babam hep bizim önümüze yeğenlerini koymuştur şimdiye kadar. Şimdi anneme desem sen abartıyorsun der.
O da malesef yetiştirilme tarzları ile alakalı oluyor sanirim eskilerde kendi cocuguna deger vermek sevmek ayip ama yeğenlere hersey yapilirmiş ne saçma ya benim en büyük yiğenim benden 3 yaş küçük benim kuzene falan ihtiyacım hic olmadi yeğenlerim arkadaşim gibiler evin en küçüğü benim😍

Kızlar bebek dolabı için askılık aldınız mı nasıl bişey aldiniz
Kuzum ben 6 sene önce kızımda ebebekten kadife askı almıştım hala onları kullanıyorum çok memnunum oğluşada ordan alıcam yine bi bak istersen kadife olduğu için kıyafetler kaymıyorda.
Benim oluyor mu bilmiyorum 🤷‍♀️ kasılma nasıl bir şey hala çözemedim 😊
Canım karnının bi yerinde sertleşme böyle içe gerilme gibi bi hissiyat oluyor bununla birlikte ağrı desem değil canının yanması gibi rahatsızlık hissi gibi bi his oluyor ortalama 1 dk falan sürüp geçiyor.

Uyudunuzmu kızlar beni uyku tutmadı mideme bi ağrı giriyo sanki kalp krizi geçiriyo gibiyim soda içtim biraz rahatlattı ama hala var geçmezse gaviscon deniycem yattığım zaman (sadece yan, düz yatamıyorum zaten) kaburgalarım birbirine giriyomuş gibi hissediyorum benim gibi hisseden var mı?

Uyudunuzmu kızlar beni uyku tutmadı mideme bi ağrı giriyo sanki kalp krizi geçiriyo gibiyim soda içtim biraz rahatlattı ama hala var geçmezse gaviscon deniycem yattığım zaman (sadece yan, düz yatamıyorum zaten) kaburgalarım birbirine giriyomuş gibi hissediyorum benim gibi hisseden var mı?
Canım inşallah geçmiştir uyumuşsundur 🧡🙏🏻
Ben de iki gecedir rahat uyuyamıyorum:( ne tarafıma yatsam rahat değilim . Öbür tarafıma dönünce rahat uyurum gibi hissediyorum ama yok uyuyamıyorum.
Ben uykusuzluğa hiç dayanamam 😞 33. Haftaya giricem . Bundan sonra hep böyle mi olacak kızlar :( vakit nasıl geçecek bilmiyorum 🤷‍♀️

Canim kendin muhakkak dusunmussundur ama insanin aklına bazen cok küçük bisey gelmeyebiliyor. Oglun yaninda yatiyormus ya bebis gelince nasil yapacaksiniz. O zaman yatagini ayirmayi dusunuyorsan simdiden alistirsan da yenisi geldi beni ayirdi gibi dusunmese diye geldi aklima. Biliyorum öğretmen oldugun icin benden daha iyi bilirsin cocuk psikolojisini ama dedigim gibi hani olur da dusunememis olursun. Bebislerimiz üzülmesin 😌😌
Kuzum yanımda anne yani park beşiği var onda yatıyor.bazen atlıyor yanıma.uyuyunca geri yatağa kaydiriyorum.odayi ayırmayı dusunmuyorum şuan .zaten bunun için aşırı geç kaldım.daha küçükken yapcaktim.tayimci olunca da oda yapmadık hiç.suaň da yok odası.bebek oldugunda da bı sure oturma odasında yatarım ben çocuklarla.esim de migren var uykusuz kalırsa baya sıkıntı oluyor.o sırada biraz alistircam .zaten kendi şimdiden yatak ayrımı yapıyor ben burda kardeşim burda sen burda vs die.🫣🥴
Benim oluyor mu bilmiyorum 🤷‍♀️ kasılma nasıl bir şey hala çözemedim 😊
Canım sertlesiyor ve nefesin kesilircesine rahatsızlık veriyor.
Şimdi uyandım bende.disarsi aşırı soğuk kar yağdı.biraz kar yagisini izledim.esim de diyor nie uyumuyon hayırdır.uyku var da ben uyumuyorum sanki.🤣🤣2gundur oğlum uyaniyordu bugün de ben 🤣doğum olunca da kızım 🤣

Neye göre yasakladı ki acaba. Alerji testi falanda gebelikte yapamıyorlar. Ben kendimce şekerli gıdalar yemiyeyim diyorum ama fark etmiyor bugün ceviz yedikten sonra oldu mesela, stresin etkisinin olduğunu düşünüyorum ama kayınvalidemler bende diye istemsiz stres yapıyorum
Bunlar alerjik besinler ve döküntüyü kaşıntıyı tetikliyor, düğünüme 1 ay kala yoğun stresten çıktı bende 😬 sizde de stres kaynaklı olabilir o zaman

Günaydın, inşallah uyumussundur biraz 😅
Bana da 2 haftadır geceler haram oldu 😌
Yatmadan 1-2 saat önce esneme hareketleri yapıyorum, çok zorlamadan. Bir de çiğneme tableti şeklinde bir magnezyum önerdi doktor, onu içiyorum. Yatarken hala ağrım olacak gibiyse minoset de içiyorum… yine de 4 gibi kemikler birbirine girmiş uyanıyorum, kalkıp tekrar esneme hareketleri yapıp yatıyorum..
geçen hafta sabahlıyordum sürekli, şu an buna da şükür diyorum.
Gaviskonu benim doktor istediğin kadar içebilirsin dedi bu arada, yani soda ve diğer şeylere göre çok daha etkili, yemeklerden sonra bir kaşık içiyorum ben.

Bende gece sabaha yakın uyandım sonra yatınca migdem yanmaya başladı bu sefer oturur pozisyonda uyumaya çalıştım ah uh derken uyumuşum😅uyumak çok zor artık iki tarafta da rahat olmuyor sırt üstü hiç rahat olmuyor 🥺

Back