2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    237
Aman boşver canım ya burası gayet iyi
evet canım ben geç fark ettim grup olayını, bu kaka meselesini bebeğim cıvık kaka yapıyor diye çok kafama takıyordum burada sordum hatta, dedim o grupta daha çok insan varsa oraya sorayım. Link istedim birisi attı dmden, ama kaç kez talep yolladım geçen hafta reddettiler.
ver

Kızlar bebeğim 41 günlük. Ben grip oldum benden de bebeğe geçti çok üzgünüm.. öksürüyor doktora götürdük bugün doktor bebeklerde öksürük tehlikeli geçmezse yatış vercez dedi moralim çok bozuk.. benim durumumu yaşayan var mı? Siz ne yaptınız
Yaa geçmiş olsun herhangi bi ilaç ver mediler mi sık mı öksürüyor

Benim bebeğim d
Kızlar bebeğim 41 günlük. Ben grip oldum benden de bebeğe geçti çok üzgünüm.. öksürüyor doktora götürdük bugün doktor bebeklerde öksürük tehlikeli geçmezse yatış vercez dedi moralim çok bozuk.. benim durumumu yaşayan var mı? Siz ne yaptınız
Benim bebeğim de 41 günlük ve bende grip oldum. Akşam üzeri bebeğim bir iki kere öksürdü doktora götürmedim daha ilk defa öksürdü ilerlemesinden korkuyorum bende

Maşallah ya zaman çok çabuk geçiyor 😅 biz de takılıyoruz buralarda. Süt artırmaya çalışıyorum, var mı sizin önerileriniz 🤗
Kuru dut, incir, tahin, bol su, anne çayı ve malt içeceği bunlar benim takviyeler günlük birde anason, kimyon, rezene çayı içiyorum gaz içinde

Benim bebeğim d
Benim bebeğim de 41 günlük ve bende grip oldum. Akşam üzeri bebeğim bir iki kere öksürdü doktora götürmedim daha ilk defa öksürdü ilerlemesinden korkuyorum bende
Burun akıntısı var mı ? Bol bol burun temizligi yapın. Genizde doluluk varsa odanın havasını nemlendirin. Hafta nebuzulator edinin. Anne sütü veriyorsanız c vitaminin dibine vurur yiyin sıkın için, çok geçmiş olsun. Kendine vitaminlerine çok dikkat et

Son düzenleme:
Burun akıntısı var mı ? Bol bol burun temizligi yapın. Genizde doluluk varsa odanın havasını nemlendirin. Hafta nebuzulator edinin. Anne sütü veriyorsanız c vitaminin dibine vurur yiyin sıkın için, çok geçmiş olsun. Kendine vitaminlerine çok dikkat et
Yok şimdilik sadece akşam üstü bir kere öksürdü ama korkuyorum açıkçası devamı gelicek diye burnunu daha yeni temizledim nefes aliminda bir problem yok. Dediğiniz gibi c vitaminine bir süre vücuduma bol bol almalıyım çok teşekkür ederim ♥️

Aman çokta boş konuşma oluyordu zaten beni de atmışlar ama ben zaten takip edemiyordum aktif olamıyorum , hem burası daha mantıklı çünkü zaman geçsede başka insanlara faydası olabilir
Tabi çok karışıyodu konuşmalar o kadar vakit de olmuyodu okumaya ama hepimiz aynı dönem olunca aynı şeyleri yasiyoduk aman neyse kendileri bilir yani herkese fikir olur burda yazilanlarda

X