• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Kızlar ya normalde bebeğimi yatmadan her gün banyo yaptırıyordum. Birkaç gündür 9da falan uykuya dalıyor yaptıramadım. Eşimi beklediğim için ve gece güzel uyusun diye akşamları tercih ediyorum. Emmek için uyandığı anda banyosunu yaptırsam sizce yanlış mı yapmış olurum. Uyku sersemi bir bebek banyo yaptırılır mı🤔
Ben yaptırıyorum valla en çok kendi rahat ediyor çünkü suyu seviyor hem de kurumuş cildi yağlanmış oluyor

Kızlar bebeğim 22 günlük ve 5 günlükken göbek bağı düşmüştü. Bugün kurumuş kan fark ettim doktora yazdım. Başına gelen var mı

Ben uşütürüm diye yaptıramiyorum ya bi de eşim her gün evde olmuyor, tek oluyorum. Mümkün değil tek başıma banyo yaptırmam şuan için 😀 3 günde bir yıkıyoruz
Aa ben fanli ısıtıcı aldım elektrik li odayı isitiyorum hiç yapamasam sıcak kovaya sokuyorum onu bogazina kadar hem çok seviyor akşam 9da banyo yaptırıp yatırıyorum hem rahatlayip uyuyor

Günaydın kızlar nasılsınız . Doğum yapalı 50 gün oldu ama uyandığımda dikiş yerlerim hala acıyor sanırım uykuda geriniyorum. Daha önceki sezeryanda hemen toparlanmistim sizin geçti mi

Günaydın kızlar nasılsınız . Doğum yapalı 50 gün oldu ama uyandığımda dikiş yerlerim hala acıyor sanırım uykuda geriniyorum. Daha önceki sezeryanda hemen toparlanmistim sizin geçti mi
Benim 27. Gün hala çok acı oluyor eğilirken doğrulurken falan. Demek 50. Günde de geçmiyor 😔

Kız bebegine karınca yumurtası yağı süren var mi tüysüz olsun diye
Daha çok küçük oldukları için ben sürmemeyi tercih ediyorum yan etki olabilir alerji olabilir vs Allah korusun. Doktorum izin verdiği için pişik olmasın diye kantaron yagi sürüyorum o kadar o da her alt acmada degil

Benim 8 hafta oldu bugün geçti evet epey oldu hatta geçeli belki ikinci sezaryen olduğu için zaman alıyordur seninki

Kızlar iki aylık olduk 2 gündür kakasını yapmıyor bizim bebito , öncesinde hergün 4,5 yapıyordu sonra sonra ikiye düştü 2 gündür de yapmıyor acaba artık az mı yapacak yoksa kabız mı oldu anlayamadım bekliyorum bakalım pazartesi kontrol var sizde nasıl durumlar

Benim de 1 ay oldu birkaç gündür çok acıyor dikişim. Bi şey mi oldu diye korkuyorum hatta sekerek yürüyorum eğilip kalkarken daha çok acıyor. Bi de dikiş yerlerinde şişlik ve sertlik var geçmedi daha. Bilemiyorum benimkinde bi problem mi oldu ya da kötü mü diktiler. Ya da ben çok mu zorluyorum kendimi.

Back