- Konu Sahibi kediannesibiri
- #31.361
Benimkide öyle gazları aşağı itiyor çıkışa dogruKızlar bebisim sürekli ıkınıyor bu normal mi acaba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimkide öyle gazları aşağı itiyor çıkışa dogruKızlar bebisim sürekli ıkınıyor bu normal mi acaba
Ben yaptırıyorum valla en çok kendi rahat ediyor çünkü suyu seviyor hem de kurumuş cildi yağlanmış oluyorKızlar ya normalde bebeğimi yatmadan her gün banyo yaptırıyordum. Birkaç gündür 9da falan uykuya dalıyor yaptıramadım. Eşimi beklediğim için ve gece güzel uyusun diye akşamları tercih ediyorum. Emmek için uyandığı anda banyosunu yaptırsam sizce yanlış mı yapmış olurum. Uyku sersemi bir bebek banyo yaptırılır mı
Bana da her gün yaptırın dedi vücudu aşırı kuru sampuansiz sadece siyla yıkıyorum gazına da iyi geliyorNormalde her gün yaptirmayin vücudunun florası bozulur demislerdi de ondan sordum canim. Ama tabjki seninki özel durum mecburen yaptiracaksin
Ben uşütürüm diye yaptıramiyorum ya bi de eşim her gün evde olmuyor, tek oluyorum. Mümkün değil tek başıma banyo yaptırmam şuan için 3 günde bir yıkıyoruzBana da her gün yaptırın dedi vücudu aşırı kuru sampuansiz sadece siyla yıkıyorum gazına da iyi geliyor
Aa ben fanli ısıtıcı aldım elektrik li odayı isitiyorum hiç yapamasam sıcak kovaya sokuyorum onu bogazina kadar hem çok seviyor akşam 9da banyo yaptırıp yatırıyorum hem rahatlayip uyuyorBen uşütürüm diye yaptıramiyorum ya bi de eşim her gün evde olmuyor, tek oluyorum. Mümkün değil tek başıma banyo yaptırmam şuan için 3 günde bir yıkıyoruz
Taze değilse koku akıntı yoksa sorun değil demişti doktorrKızlar bebeğim 22 günlük ve 5 günlükken göbek bağı düşmüştü. Bugün kurumuş kan fark ettim doktora yazdım. Başına gelen var mı
Bize de aynisi oldu doktor k vitamini aşısını tekrar yaptirin dedi biz de yaptirdik tekrarlamadi cok şükürKızlar bebeğim 22 günlük ve 5 günlükken göbek bağı düşmüştü. Bugün kurumuş kan fark ettim doktora yazdım. Başına gelen var mı
Çok saçmaydı yaptıkları ne gibi bi zararımız olduysa artık , aynen biz bize yeterizTabi çok karışıyodu konuşmalar o kadar vakit de olmuyodu okumaya ama hepimiz aynı dönem olunca aynı şeyleri yasiyoduk aman neyse kendileri bilir yani herkese fikir olur burda yazilanlarda
Ben de aynı bayılıyor kovaya ama önce odayı ısıtıyoruzAa ben fanli ısıtıcı aldım elektrik li odayı isitiyorum hiç yapamasam sıcak kovaya sokuyorum onu bogazina kadar hem çok seviyor akşam 9da banyo yaptırıp yatırıyorum hem rahatlayip uyuyor
Benim 27. Gün hala çok acı oluyor eğilirken doğrulurken falan. Demek 50. Günde de geçmiyorGünaydın kızlar nasılsınız . Doğum yapalı 50 gün oldu ama uyandığımda dikiş yerlerim hala acıyor sanırım uykuda geriniyorum. Daha önceki sezeryanda hemen toparlanmistim sizin geçti mi
Benim daha onceki dogumumda geçmişti ama bunda geçmedi bu sefer cok ağır geçti benimBenim 27. Gün hala çok acı oluyor eğilirken doğrulurken falan. Demek 50. Günde de geçmiyor
Daha çok küçük oldukları için ben sürmemeyi tercih ediyorum yan etki olabilir alerji olabilir vs Allah korusun. Doktorum izin verdiği için pişik olmasın diye kantaron yagi sürüyorum o kadar o da her alt acmada degilKız bebegine karınca yumurtası yağı süren var mi tüysüz olsun diye
Bana arkadaşım sür dedi de. Aynı şekilde çekiniyorum bi yan etkisi olur mu diyeDaha çok küçük oldukları için ben sürmemeyi tercih ediyorum yan etki olabilir alerji olabilir vs Allah korusun. Doktorum izin verdiği için pişik olmasın diye kantaron yagi sürüyorum o kadar o da her alt acmada degil
Benim 8 hafta oldu bugün geçti evet epey oldu hatta geçeli belki ikinci sezaryen olduğu için zaman alıyordur seninkiGünaydın kızlar nasılsınız . Doğum yapalı 50 gün oldu ama uyandığımda dikiş yerlerim hala acıyor sanırım uykuda geriniyorum. Daha önceki sezeryanda hemen toparlanmistim sizin geçti mi
Ben de doğru bulmuyorum hem inanmıyorum hem ciltleri çok hassas her şeyi sürmemek lazımKız bebegine karınca yumurtası yağı süren var mi tüysüz olsun diye
Benim de 1 ay oldu birkaç gündür çok acıyor dikişim. Bi şey mi oldu diye korkuyorum hatta sekerek yürüyorum eğilip kalkarken daha çok acıyor. Bi de dikiş yerlerinde şişlik ve sertlik var geçmedi daha. Bilemiyorum benimkinde bi problem mi oldu ya da kötü mü diktiler. Ya da ben çok mu zorluyorum kendimi.Günaydın kızlar nasılsınız . Doğum yapalı 50 gün oldu ama uyandığımda dikiş yerlerim hala acıyor sanırım uykuda geriniyorum. Daha önceki sezeryanda hemen toparlanmistim sizin geçti mi