Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bir yere eli bir yere ayagiyla vuruyor galiba 😄 27-32 haftaları arası en hareketli oldukları zamanlarmis ondan sanırım benimkinin hareketlerinde bir artış oldu ☺️
Ayakları ile ittirince başıda aşağıya baskı yapıyor 🤣🤣 benimki de öyle bir oynak ki videoya almak istiyorum ama ben açar açmaz duruyor ya minik nasıl hissediyor anlamıyorum 🤣🤣🤣🤣

Ayakları ile ittirince başıda aşağıya baskı yapıyor 🤣🤣 benimki de öyle bir oynak ki videoya almak istiyorum ama ben açar açmaz duruyor ya minik nasıl hissediyor anlamıyorum 🤣🤣🤣🤣
Benimkisi de babası seslenince duruyor. Adamcağız bir türlü yakalayamadı tekmeleri. Biraz volümü yüksek kocamın heralde korkutuyor bebeği 😅

Benimkisi de babası seslenince duruyor. Adamcağız bir türlü yakalayamadı tekmeleri. Biraz volümü yüksek kocamın heralde korkutuyor bebeği 😅
Bizimki en son dün gece hissetti 🤣🤣 daha önce tekmeleri hissetmişti ama böyle içeride ayağını kaydırıyor ya dokunuyor çekiyor falan o hareketleri bi türlü yakalayamıyordu dün gece sonunda yakaladı 🤣🤣😍😍😍

Evet bir de o var ya. Hareket edince eşime sesleniyorum eşim dokununca duruyor hatta konuştuğum zaman bile duruyor 😄

Kızlar bebisleriniz üst tarafa doğru baskı yapmaya başladı mı. Benim ilk kez bugün yukarı yukarı itiyor kendisini baya rahatsız ediciymis. İlerleyen zamanlarda daha da zor olcak sanırım.
Evet evet benim bayadır ayakları ile sağ gögsüme tekmeler atıyor.
Aynı anda hem yukarıya hem aşağıya vuruyor mübarek. Sağ kaburga ve sol kasığı çürüttü.
Ay benimki de böyle içeride nasıl geriniyorsa bazen cidden canımı acıtıyor.

Benim de kuzenim endokrin uzmanı 😅 Ama ben sormadım valla, zaten şeker 75 li yaptı kendi doktorum onda da sıkıntı çıkmayınca kuzen sadece aileden şeker sorunu olduğundan dolayı takip et dedi. Ben de o sebeple çok önemsemedim açıkçası. Hatta kendi doktorum kuzenin aileden genetigin sebebiyle söylemiştir, sürekli yapma ama sen zaten 75 lik şekere girdin dedi ben de o yüzden çok üstünde durmadım. Şimdi de ne olur ne olmaz diye haftada 2 yapayım diyorum.Yazdıklarınız aydınlattı çok teşekkürler. Sadece şunu anlayamadım. Ara öğün es geçiliyor ama normal öğünler hep yapılıyor. Ara ogunde yediklerimiz etkilemiyor mu acaba, ben genelde meyve yiyorum aralarda. Onda da şeker var. Sabah aclik sınırı ne oluyor, ben mesela bugün yaptım 47 çıktı acaba çok mu düşük diye düşündüm.
Etkilemiyor değil ama ara oğunlerde tam duymuyoruz o yüzden tokluk çok doğru sonuç vermez zaten açlıklarda ara öğünün ayak seslerini duyuyoruz 😄

Kızlar benim doğum Allah nasip ederse 13 ile 20 Şubat arasında olacak sezeryan olduğu için zaten 40 41 beklemezler.
Bizde eşimle 14 Şubat ta olsa falan diye konuştuk,sizce mantıklımı ilerde dezantaj yasarmı bilemedim

Kızlar benim doğum Allah nasip ederse 13 ile 20 Şubat arasında olacak sezeryan olduğu için zaten 40 41 beklemezler.
Bizde eşimle 14 Şubat ta olsa falan diye konuştuk,sizce mantıklımı ilerde dezantaj yasarmı bilemedim
Bu konuyu bende düşündüm 🤭😄 Ama bir karara varamadım. Bir yandan güzel bisey aslında. Birde şubatın başka bir gununde doğsalar bile yine dezavantaj yasayabilirler. Çok bisey farketmez gibi geldi şu an ☺️

Bu konuyu bende düşündüm 🤭😄 Ama bir karara varamadım. Bir yandan güzel bisey aslında. Birde şubatın başka bir gununde doğsalar bile yine dezavantaj yasayabilirler. Çok bisey farketmez gibi geldi şu an ☺️
ben 9 şubat doğumluyum ve sevgililer gününü kutlamayı özel bulmadığım hiç kutlamadım. ama şunla karşılaştım özellikle üniversite döneminde bazen kutlama günü hafta sonuna gelsin diye 14 şubatta kutlamak istediğim oldu, ve arkadaşlarımın sevgilileriyle planı olduğu için doğru bir gün olmadığı farkettim. İleride özellikle üni çağında özellikle gününde doğum gününü kutlamak istediğinde ve sevgilisi yoksa arkadaşları sevgilileriyle plan yapabileceğin için 14 şubatta istediği gibi bir parti ya da kutlama yapamayabilir.

Biraz komplike bir yorum oldu belki ama benim bir kaç kere başıma geldi o zamanlar sinir olmuştum ki doğum günüm 9 şubat sadece hafta sonu olsun diye 14 şubatı seçmiştim. Tam 14 şubat doğum günü olursa sürekli birilerinin planı olmuş olacak o gün. Bir de sürekli doğum gününü bir sürü çiftle aynı anda kutlayacan ben tercih etmezdim sanırım

Tülin ebe kolostrom sağdıktan sonra erken doğum yaptı. Ben korktum acaba tetikledi mi diye açıkçası... Zaten erken doğum riskim var. 37.haftadan önce başlamam o yüzden.
Canım onla bi alakası yoktu onun doğum yapmasının kendi de bir çok defa anlattı. Ki ben zaten şu an değil 36dan sonra sağmak taraftarıyım.

Kızlar tüm dolapları indirdim kızıma kazak,hırka,çorap külotlu çorap uzun kollu body aldım. Bebişe de ay ablasından her şeyi var demiştim ya o kadar boşuna demişim ablası 25 derece Antalya sıcağında doğduğu için Mavi durunun hiç bir şeyi yokmuş meğer 🥲 mavi duruya da tonla şey aldım. Bi de Rossmann’ı patlattım 😂😂 total 410 Eurocuk eşcağzıma girdi 😂😂 sabahtan beridir sağa sola bayılıyor 😂😂

Kızlar tüm dolapları indirdim kızıma kazak,hırka,çorap külotlu çorap uzun kollu body aldım. Bebişe de ay ablasından her şeyi var demiştim ya o kadar boşuna demişim ablası 25 derece Antalya sıcağında doğduğu için Mavi durunun hiç bir şeyi yokmuş meğer 🥲 mavi duruya da tonla şey aldım. Bi de Rossmann’ı patlattım 😂😂 total 410 Eurocuk eşcağzıma girdi 😂😂 sabahtan beridir sağa sola bayılıyor 😂😂
İyi yapmışsın canim bosver. Bende görüyorum çok güzel şeyler var almak istiyorum eşimin daha erken önce büyük eşyaları alalım demesinden dolayı çok bisey alamadım henüz. Bebek kıyafetlerine bayılıyorum ya her biri ayrı güzel 😍

Tek eksiğim Gümüş kapak, sallanan ana kucağı, sterilizatör. Amazon’dan sipariş vermiştim toplu ama Amazon ısrarla bu ürünlere ödeme reddi veriyor anlayamadım. En sonunda çözdüm bu ürünlerin satıcıları banka kartı ile ödeme kabul etmiyor provizyondan red yiyorum. Ben de eşime dedi ay başında kredi kartına yatırıp alıcam. Geriye başka bir eksik kalmıyor. Evdeki halılara taktım şu son 1 aydır. Kocam artık kendini bi yerlerden atmazsa ya da kalp krizi geçirmezse bi çılgınlık evdeki bütün halıları değiştircem 😂😂

X