Sağolasın canım ya inşallah o kadar emek verdim Rabbimden gelirse elden birşey gelmezde tedbirimi alıcam inşallahİnşallah canım çokça dikkat et
Geçer inşallahMerhaba hanımlar çok sarı akıntım vardı bugün doktora gitti 5+5 kese gayet güzel dedi çok hafif bir kanama alanı var dedi iğne ve istirahat verdi umarım geçer
tövbestt kız yirmi bin yedi yüz kırk sekiz değil mi ahahhahah helall olsuuuun ay maşallahh kuzuşaaaKızlar bugun bi daha kan verdim alışkanlık yaptıdeğerim 20748 çıktı.
Geçen hafta salı 2468di. Öyle olunca bayramdan sonraki doktor randevusunu bu perşembeye çektik. Yoksa 2 aylık falan olcaktı heralde minik
inşallah her şey yolundadır
bu da klinikte değil özel levent hastanesindeBende doğum sigortası var da özel klinikte geçmiyordur kesinkolanlar medikal parklar medipoller medistate central var geçen bilindik
hee ilk kan tahlilimi orda verdiim iş yerime yakınn baya baktım google dann şimdi ya orda da geçmiyor artık benim sigortabu da klinikte değil özel levent hastanesinde
Ben de şok oldum az daha beklesem direk 2li teste gitcekmişimtövbestt kız yirmi bin yedi yüz kırk sekiz değil mi ahahhahah helall olsuuuun ay maşallahh kuzuşaaa
İnşallah kuzumSağolasın canım ya inşallah o kadar emek verdim Rabbimden gelirse elden birşey gelmezde tedbirimi alıcam inşallah
ayy kaçıncı haftandasınnn öğreneli ne kadar olduuBelim ağrıyor düşük yapıyorum diye dr.a gittim ağrıdan bulantidan ölüyordum ya.2bobrektede tas varmis.Ama o sırada karından bebeğin kese de göründü.icerde beştaş oynar artık bizimki.
onu nasıl 1. sıraya iliştircez ya yaparız daaYa birisi listemizi yapsa yokmu liste yapabilicek biri?
Bugün 5+2 olduk.Gecen perşembe vajinal keseyi görmüştük.ayy kaçıncı haftandasınnn öğreneli ne kadar olduu
Dimi oda var konuyu açan ilk mesajın sahibinin ozaman düzenle diyerek mi yapması gerekiyor ki ? Ben anlamıyorum pek.onu nasıl 1. sıraya iliştircez ya yaparız daa
Aaa tarihlerimiz aynıYa birisi listemizi yapsa yokmu liste yapabilicek biri?
Ayni canım benmde bugün adet günüm hasta olmuşum gibi ağrıyor bir kaç gündür korkuyorum bnde lavobaya gidiyorm bisi yok cok şükür diyorumbugün normalde regl günüm aşırııı ağrı bastırdıı belimde kasıklarımda sanki oldum olcam gibi vücut direniyor heralde sizlerinde böyle oldu dimii ya korkcam nerdeyse :)
Bnde de regli günü ağrı vardı canım sonraki günlerde geçti . Şuan sadece yoruldugumda oluyorbugün normalde regl günüm aşırııı ağrı bastırdıı belimde kasıklarımda sanki oldum olcam gibi vücut direniyor heralde sizlerinde böyle oldu dimii ya korkcam nerdeyse :)
onu nasıl 1. sıraya iliştircez ya yaparız daa
Sanırım yönetimden almak gerek topiği kızlar şuan topiğin kurucusu editör birisi yönetime yazıp konuyu devralırsa ilk mesajta o kişiye geçicek istediği gibi düzenleme yapabilir sonra ilk mesaj taDimi oda var konuyu açan ilk mesajın sahibinin ozaman düzenle diyerek mi yapması gerekiyor ki ? Ben anlamıyorum pek.
aynen benim de öyle bugün korkarak kontrol ettim kaç kere ama normal heralde evetbugün normalde regl günüm aşırııı ağrı bastırdıı belimde kasıklarımda sanki oldum olcam gibi vücut direniyor heralde sizlerinde böyle oldu dimii ya korkcam nerdeyse :)