2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Hanımlar içi bulanan var mı? Tam mide bulantısı değil, normal bulanmaması da değil. Öyle bişey. 😆
Bulanmak değil de bunalmak var bnde 😬böyle içim bı sıkılıyor .açım ama yiyesim çok bu sefer midem bı tuhaflasiyir .sonra zorla bişey yiyorum geçiyor

Bulanmak değil de bunalmak var bnde 😬böyle içim bı sıkılıyor .açım ama yiyesim çok bu sefer midem bı tuhaflasiyir .sonra zorla bişey yiyorum geçiyor

Bende bi garibim hani çok önemli bi sınav ya da sunumdan önce insanın içi bi değişik olur ya bulanır gibi ama bulanmaz öyle bişeyim. 😆

Bende bi garibim hani çok önemli bi sınav ya da sunumdan önce insanın içi bi değişik olur ya bulanır gibi ama bulanmaz öyle bişeyim. 😆
Ay bulanmasiya daha çok erken 😬gerçi bu iştahsızlık Bnm hoşuma gidiyor . Gebeliği öğrenmeden öncede boyleydim belki de belirtisiydi bu . 10 günde 1 kilo verdim nerdeyse 😬49 um şuan. Kızımda 48 dim .tam 22 kilo aldım 70 le doğurdum 😁ay bide minnoş biriyim (150 cm) .bu kadar kilo benim hassas bedenime fazla :KK70:

Hanımlar içi bulanan var mı? Tam mide bulantısı değil, normal bulanmaması da değil. Öyle bişey. 😆
noo bende sadece uykusuzluk var asla uyuyamıyorum 5 te 6 da kaç olursa acıktım iye kalkıp bişey yemek istemiyorum ama açlıktan da uyuyamıyorum :d millet uyur her yerde ben cin gibi ama daha erken olabilir tabi belki öteki haftalar uyurum :KK70:

Ben de tam olarak böyleyim açım ama hiçbir şey yiyesim yok :)

Bir de kızlar sizde de oluyor mu arada bir kasıklarıma adet sancısı saplanıyor birkaç dakika kitleniyorum sonra geçiyor sanırım tek elle tutulur belirtim bu benim ve beni korkutuyor biraz :KK43: Hatta bu gece iki kez bu sancı yüzünden uyandım

Ay bulanmasiya daha çok erken 😬gerçi bu iştahsızlık Bnm hoşuma gidiyor . Gebeliği öğrenmeden öncede boyleydim belki de belirtisiydi bu . 10 günde 1 kilo verdim nerdeyse 😬49 um şuan. Kızımda 48 dim .tam 22 kilo aldım 70 le doğurdum 😁ay bide minnoş biriyim (150 cm) .bu kadar kilo benim hassas bedenime fazla :KK70:

İştahsızlığa bende talibim 😆😆😆😆😆

noo bende sadece uykusuzluk var asla uyuyamıyorum 5 te 6 da kaç olursa acıktım iye kalkıp bişey yemek istemiyorum ama açlıktan da uyuyamıyorum :d millet uyur her yerde ben cin gibi ama daha erken olabilir tabi belki öteki haftalar uyurum :KK70:

😆😆😆😆😆
Bende uyuyamıyorum ama sıcaktan olabilir o 😆😆😆😆

Bir de kızlar sizde de oluyor mu arada bir kasıklarıma adet sancısı saplanıyor birkaç dakika kitleniyorum sonra geçiyor sanırım tek elle tutulur belirtim bu benim ve beni korkutuyor biraz :KK43: Hatta bu gece iki kez bu sancı yüzünden uyandım
evet kuzu bugün regl günüm diye mi acaba diyodum bıçak saplıyolar sanki bel ağrısıyla beraberr bugün o durumdayım ve aynı hall açım ama canım yemek istemiyor :KK70::d

Acaba ben heyecandan mı öyle hissediyorum 😆😆😆😆😆😆 ya da su içmekten içim kalkıyor artık 😡😡😡😡

Bnde olmuyor canım şuan çok yirarsam sağ tarafında ağrı oluyor bı . Ama ilk gebeligimde olmuştu . Normal bnce yeri e yerleşiyor .

evet kuzu bugün regl günüm diye mi acaba diyodum bıçak saplıyolar sanki bel ağrısıyla beraberr bugün o durumdayım ve aynı hall açım ama canım yemek istemiyor :KK70::d
Regl günüyle sınırlı kalmıyor bak benim bugün reglim 8 gün gecikmiş oldu hala o sancı ara ara yokluyor 😁

yerleşme kanaması dediklerinden hiç olmadı bende ya herkeste olmuyormuş heralde zaten de yaşayan var mı aranızda

Sorma sorma araadım yine kavga dövüş onaylamayı unutmuşlarr dedim biraz daha onaylamazsanız doğurcam aagdsjahda

30 mayıs 14
2 temmuz 88
4 temmuz 206 sonuçlarım yarın yine kan vereyim :KK70:
Güzel artmışşş hadii 1000leri görelim keseyi görelim inşallah 🙏🏻🙏🏻🥰

Kesinlikle bir doktorla hareket etme, belki diğer doktor gelişmesini takip etmek için biraz daha bekletecek ya da gerçekten bebek geç döllendi. Bi tanıdığımızda da bebek yavaş gelişiyordu kürtaj dediler Ankara'ya ailesinin yanına geldi kürtaj için oradaki doktor sağlıklı gebelik demiş. Bebek şimdi yedi aylık
Ewt perşembe günü başka bir doktora gözükücem ne dicek çok merak ediyorum

X