2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Merhaba hanımlar çok sarı akıntım vardı bugün doktora gitti 5+5 kese gayet güzel dedi çok hafif bir kanama alanı var dedi iğne ve istirahat verdi umarım geçer 😒
Geçer inşallah :KK200: Benim de akıntım çok fazla ama sarı değil beyaz :KK43:
Bir de 5+5'te sadece kese mi görüntü kalp atışı için doktor bir şey dedi mi size?

Kızlar bugun bi daha kan verdim alışkanlık yaptı :KK48: değerim 20748 çıktı.
Geçen hafta salı 2468di. Öyle olunca bayramdan sonraki doktor randevusunu bu perşembeye çektik. Yoksa 2 aylık falan olcaktı heralde minik 🙈😂
inşallah her şey yolundadır 🙏🏻❤️

Kızlar bugun bi daha kan verdim alışkanlık yaptı :KK48: değerim 20748 çıktı.
Geçen hafta salı 2468di. Öyle olunca bayramdan sonraki doktor randevusunu bu perşembeye çektik. Yoksa 2 aylık falan olcaktı heralde minik 🙈😂
inşallah her şey yolundadır 🙏🏻❤️
tövbestt kız yirmi bin yedi yüz kırk sekiz değil mi ahahhahah helall olsuuuun ay maşallahh kuzuşaaa

tövbestt kız yirmi bin yedi yüz kırk sekiz değil mi ahahhahah helall olsuuuun ay maşallahh kuzuşaaa
Ben de şok oldum az daha beklesem direk 2li teste gitcekmişim :KK70:
Darısı hepimizin başına 🙏🏻 2. Rahat olur derlerdi de aaaa yok ben çok pimpirikliyimdir bana işlemez derdim. İyi ki işlememiş bi de işleseee :confused:

Belim ağrıyor düşük yapıyorum diye dr.a gittim ağrıdan bulantidan ölüyordum ya.2bobrektede tas varmis.Ama o sırada karından bebeğin kese de göründü.icerde beştaş oynar artık bizimki.
ayy kaçıncı haftandasınnn öğreneli ne kadar olduu

Ya birisi listemizi yapsa yokmu liste yapabilicek biri?

bugün normalde regl günüm aşırııı ağrı bastırdıı belimde kasıklarımda sanki oldum olcam gibi vücut direniyor heralde sizlerinde böyle oldu dimii ya korkcam nerdeyse :)

bugün normalde regl günüm aşırııı ağrı bastırdıı belimde kasıklarımda sanki oldum olcam gibi vücut direniyor heralde sizlerinde böyle oldu dimii ya korkcam nerdeyse :)
Ayni canım benmde bugün adet günüm hasta olmuşum gibi ağrıyor bir kaç gündür korkuyorum bnde lavobaya gidiyorm bisi yok cok şükür diyorum ☺️

Bnde de regli günü ağrı vardı canım sonraki günlerde geçti . Şuan sadece yoruldugumda oluyor

onu nasıl 1. sıraya iliştircez ya yaparız daa

Dimi oda var konuyu açan ilk mesajın sahibinin ozaman düzenle diyerek mi yapması gerekiyor ki ? Ben anlamıyorum pek.
Sanırım yönetimden almak gerek topiği kızlar şuan topiğin kurucusu editör birisi yönetime yazıp konuyu devralırsa ilk mesajta o kişiye geçicek istediği gibi düzenleme yapabilir sonra ilk mesaj ta

aynen benim de öyle bugün korkarak kontrol ettim kaç kere ama normal heralde evet

X