• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    96
Bende tam bu sebepten kararsız kaldın aslında,sevgililer gününün gölgesinde kalır doğum günü diye.küçükken sorun değilde belki büyüyünce memnun olmayabilir bu durumdan
18-19 yaşlarımda denk gelmişti yanlış hatırlamıyorsam başıma ve bir ergen olarak gıcık olmuştum😅 bir de doğum günüm 14 şubat olsa kesin her sene gıcık olurdum 😅😅 ama bunlar benim ergen hissiyatlarım belki nesil değişmiştir😅

Maşallah hastane çantası falan hazırlanırsa da bizede atın kızlar fikir olur, ben sanki herşeyi unuttum 5 yılda hersey değişmiş gibi 😂🫣 ne koydugumu bile unuttum
Atarım kuzum ben şimdi bunca kıyafeti tek tek etiket kes yıka kurut ütüle derdindeyim. Onları bi halledeyim hastane çantası hazırlayınca Atacam size de 😂 benim de işte 3 yıl olacak ama YouTube vs baka baka yapacam artık 😂

Ayy ne güzel her şeyi bitirmişsiniz. Benim de bu detayda bir alışveriş yapmam lazım çünkü 32-33 gibi çantayı hazırlamak istiyorum. Kenarda dursun aklımızdan çıksın hoş hastanede bebek için her şeyi veriyorlarmış kıyafet bile gerek yok dedi çoğu kişi ama insan gene yanına alır

Ben de magazalarda yeni sezon ürünlerine özeniyorum sonra da diyorum doğurunca nasıl olucak acaba fiziğin alma ama zor sabrediyorum😅

Evet evet lütfen atın ben de internette video izledim bir kaç tane ama sizin çantalardan da fikir almak istiyorum
Kuzum ben öyleyim bana bi anda geliyorlar 😂😂 3 günde toplu her şeyi aldım defteri kapattım tek tek uğraşamam 😂😂 bi gün oturdum yenidoğan alışveriş videolarına daldım liste yaptım evde her bi yana bakıp. Sonra para yattı çat vurgun yaptım 😂😂

Kızlar şu zımbırtı çok işe yarıyor alın mutlaka,bebek bakım çantasından takılıyor.bir kaç kişide gördüm çokta mantıklı geldi,misafirlikte yada dışarda bez atarken hep poşet isterdim artık gerek kalmadı

Eklentiler

• IMG_6899.png
    IMG_6899.png
    137,1 KB · Görüntüleme: 101
Kızlar şu zımbırtı çok işe yarıyor alın mutlaka,bebek bakım çantasından takılıyor.bir kaç kişide gördüm çokta mantıklı geldi,misafirlikte yada dışarda bez atarken hep poşet isterdim artık gerek kalmadı
Ay görünce bi gülme geldi Türkiyede köpeğimin kakasını toplamaya kullanıyordum ben bundan 😂😂 yanlış anlamayın poşet evet kullanılır beze de ben o zaman o amaç için almıştım 😂😂

Kızlar tüm dolapları indirdim kızıma kazak,hırka,çorap külotlu çorap uzun kollu body aldım. Bebişe de ay ablasından her şeyi var demiştim ya o kadar boşuna demişim ablası 25 derece Antalya sıcağında doğduğu için Mavi durunun hiç bir şeyi yokmuş meğer 🥲 mavi duruya da tonla şey aldım. Bi de Rossmann’ı patlattım 😂😂 total 410 Eurocuk eşcağzıma girdi 😂😂 sabahtan beridir sağa sola bayılıyor 😂😂
sefasi olsun mavi durunun. 🥰🥰😇😇 Bol bol giysin micsin kullansın.

Kızlar iyi pazarlar. Bacaklarımın tam kasıkla birleştiği noktadaki kemikler ağrıyor, vajinal bir ağrı yok aslında. Bebek aşağıda da değil, baskı yapmıyor. Ne ağrısı olduğunu kestiremiyorum. Doktora gitmeli miyim? Yaşayan var mı?

Kızlar iyi pazarlar. Bacaklarımın tam kasıkla birleştiği noktadaki kemikler ağrıyor, vajinal bir ağrı yok aslında. Bebek aşağıda da değil, baskı yapmıyor. Ne ağrısı olduğunu kestiremiyorum. Doktora gitmeli miyim? Yaşayan var mı?
Benim de özellikle 24 sonrası bir süre oradaki kaslarım çok ağrıdı, paralelde akıntıdan dolayı vajinal ağrım da vardı. doktor randevuma denk gelmişti baya detaylı baktı vajinal akıntıdan dolayı ve her şey normal oradaki ağrı da normal kasların ağrıyordur dedi şimdi de arada oralara kramp giriyor ve böyle katur kutur sesler çıkıyor ama ben o zaman detaylı bakıldığı için rahatım. İstersen bir mesajla sor ama bence bir sorun yoktur

Kızlar bebek arabası ne aldınız pusetli istiyorum 2 3 yasa kadar kullanayım hazır para vermısken. Cybex balios baktım ama bilemedim eezy çok küçük geldi bana oturma yeri
Selam, biz kasim indiriminden Cybex priam aldik puset olarak da cloud t tercih ettik canim

Benim de özellikle 24 sonrası bir süre oradaki kaslarım çok ağrıdı, paralelde akıntıdan dolayı vajinal ağrım da vardı. doktor randevuma denk gelmişti baya detaylı baktı vajinal akıntıdan dolayı ve her şey normal oradaki ağrı da normal kasların ağrıyordur dedi şimdi de arada oralara kramp giriyor ve böyle katur kutur sesler çıkıyor ama ben o zaman detaylı bakıldığı için rahatım. İstersen bir mesajla sor ama bence bir sorun yoktur
Biraz baktım da çatı ağrısı ya da pelvik ağrısı diye geçiyormuş. Rahim büyümesi ve hormonal yazmışlar sebeplerine. 1-2 egzersiz buldum onları deneyeceğim, geçmezse giderim doktora artık. İnşallah çatım dar filan değildir🙄 orada olunca aklım şimdi de ona takıldı

Benimde oluyor özellikle Cuma iş çok yoğundu çok yoruldum. Bütün akşam ağrı çektim. Ama dinlenince geçiyor. Bende normal olduğunu düşünüyorum. Bebeklerde ağırlaşmaya başlıyor artık. Sağlıkla büyüsünler. Zamanında kavuşalım inşallah. 🙏🏻🩵

Aynen kuzu kullansın inşallah 🙏 🩵 Kapı süsümüz de hazır 🩵🩵
Ben de bi arakadaşımın yaptırdığı yerden beğendim yaptırdım -fotoğraf ekledim. ama eşim bunu basit buldu 🤣
Hastane kapısına daha farklı bişey yapalım diyor.
https://ty.gl/25chdx3o2td1s
Böyle bişey beğendim bende acaba bundan da mı yaptırsam?

Eklentiler

• 622167f3-abb8-42d7-b51c-7546d1420651.jpeg
    622167f3-abb8-42d7-b51c-7546d1420651.jpeg
    51,4 KB · Görüntüleme: 70
Ben oldum cuma günü:)
Ben ikinci dozu boğmacalı olan tetanoz aşısından olacağım ama ne kendi kadın doğum doktorum ne de asm deki doktor biliyor 🙄 İkisi de ilk defa duymuş gibi davrandılar. Çok sık rastlanan bir durum değil dedi kendi doktorum boğmaca için, çok yakın bir arkadaşımın başına geldi diyorum o zaman maskeyle emzirirsin diyor 😂🤦🏻‍♀️
Tek tip mi bu aşı onu merak ediyorum aslında. Yoksa Tolga hocama gitmiştim daha önce, ondan bilgi alacağım. Yaptıran var mı bu arada boğmacalı tetanoz aşısını?

Ben ikinci dozu boğmacalı olan tetanoz aşısından olacağım ama ne kendi kadın doğum doktorum ne de asm deki doktor biliyor 🙄 İkisi de ilk defa duymuş gibi davrandılar. Çok sık rastlanan bir durum değil dedi kendi doktorum boğmaca için, çok yakın bir arkadaşımın başına geldi diyorum o zaman maskeyle emzirirsin diyor 😂🤦🏻‍♀️
Tek tip mi bu aşı onu merak ediyorum aslında. Yoksa Tolga hocama gitmiştim daha önce, ondan bilgi alacağım. Yaptıran var mı bu arada boğmacalı tetanoz aşısını?

valla benim doktorum, tetanoza bile istersen ol zorunlu değil demişti bunu sorunca da hayır düzünü olalım illa olucaksak demişti. 30. Haftadayım hala da olamadım aşıyı geç kalmadım umarım. Ben artık kendim araştırmayı bıraktım çünkü öbür türlü işin içinden çıkamıyorum😅 zaten bir şeyi araştırma konusunda takıntılıyım böyle çözüm buldum.

Back