Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bende tam bu sebepten kararsız kaldın aslında,sevgililer gününün gölgesinde kalır doğum günü diye.küçükken sorun değilde belki büyüyünce memnun olmayabilir bu durumdan
18-19 yaşlarımda denk gelmişti yanlış hatırlamıyorsam başıma ve bir ergen olarak gıcık olmuştum😅 bir de doğum günüm 14 şubat olsa kesin her sene gıcık olurdum 😅😅 ama bunlar benim ergen hissiyatlarım belki nesil değişmiştir😅

Maşallah hastane çantası falan hazırlanırsa da bizede atın kızlar fikir olur, ben sanki herşeyi unuttum 5 yılda hersey değişmiş gibi 😂🫣 ne koydugumu bile unuttum
Atarım kuzum ben şimdi bunca kıyafeti tek tek etiket kes yıka kurut ütüle derdindeyim. Onları bi halledeyim hastane çantası hazırlayınca Atacam size de 😂 benim de işte 3 yıl olacak ama YouTube vs baka baka yapacam artık 😂

Ayy ne güzel her şeyi bitirmişsiniz. Benim de bu detayda bir alışveriş yapmam lazım çünkü 32-33 gibi çantayı hazırlamak istiyorum. Kenarda dursun aklımızdan çıksın hoş hastanede bebek için her şeyi veriyorlarmış kıyafet bile gerek yok dedi çoğu kişi ama insan gene yanına alır

Ben de magazalarda yeni sezon ürünlerine özeniyorum sonra da diyorum doğurunca nasıl olucak acaba fiziğin alma ama zor sabrediyorum😅

Evet evet lütfen atın ben de internette video izledim bir kaç tane ama sizin çantalardan da fikir almak istiyorum
Kuzum ben öyleyim bana bi anda geliyorlar 😂😂 3 günde toplu her şeyi aldım defteri kapattım tek tek uğraşamam 😂😂 bi gün oturdum yenidoğan alışveriş videolarına daldım liste yaptım evde her bi yana bakıp. Sonra para yattı çat vurgun yaptım 😂😂

Kızlar şu zımbırtı çok işe yarıyor alın mutlaka,bebek bakım çantasından takılıyor.bir kaç kişide gördüm çokta mantıklı geldi,misafirlikte yada dışarda bez atarken hep poşet isterdim artık gerek kalmadı

Eklentiler

• IMG_6899.png
    IMG_6899.png
    137,1 KB · Görüntüleme: 5
Kızlar şu zımbırtı çok işe yarıyor alın mutlaka,bebek bakım çantasından takılıyor.bir kaç kişide gördüm çokta mantıklı geldi,misafirlikte yada dışarda bez atarken hep poşet isterdim artık gerek kalmadı
Ay görünce bi gülme geldi Türkiyede köpeğimin kakasını toplamaya kullanıyordum ben bundan 😂😂 yanlış anlamayın poşet evet kullanılır beze de ben o zaman o amaç için almıştım 😂😂

X