Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 78 41,3%
  • erkek

OY: 99 52,4%
  • ikiz kız

OY: 2 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,2%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    189
Kızlar aranızda çocuklar için foto makinesi satılıyor ya ondan alan oldu mu hiç acaba? Yeğenlerime almak istiyorum ama beynim çorba oldu kimi çok güzel diyor kimi 5 para etmez.

Havalar soğudu dıkkat etmek lazım gecmıs olsun canım 😊🌸genelde doğumdan sonra dökülür o yüzden demir ve kan ilacı kullanmak gerekıyor kestırırsın yarıya kadar
Sanırım kan ilacı ile ilgili değil saç dökülmesi. Yani internette okuduğum bilgiye göre hamilelikte yanlış hatırlamıyorsam östorejen hormonunu çok hızlı yükseldiği için bu da saçları daha sağlıklı yapıyormuş dökülmeyi durdurup kalınlaştırıyormuş. Doğum olunca hızlı bi şekil de o hormon düşüyormuş bu sefer saçlar dökülmeye başlıyormuş. Zaten iki tel saçım var kel kalacam galiba 😅

Kızlar aranızda çocuklar için foto makinesi satılıyor ya ondan alan oldu mu hiç acaba? Yeğenlerime almak istiyorum ama beynim çorba oldu kimi çok güzel diyor kimi 5 para etmez.
Ben aldim cocuklarima cok seviyorlar 😅 oyle cok iyi cekim kalitesi beklemeyin cocuklar icin yeterli bence video ,foto ve oyun var muthis oyaliyici birsey disari ciktiklarinda kedi kopek ne varsa cekiyorlar 😅

Ay süper var mıdır bi linki rica etsem 😍
❤️ bunlar

Bilin bakalım doğuma az kala kim grip oldu ağlıcam artık ya 🥺
Kız bende hasta girdim öksürükte vardı iyilesmeye çalışıyordum pat bizim kız gelmeye karar verdi hastanede serumda takiyolar ya içine iğne ile sıkıyorlar ama sen nane limon ıhlamur meyve ye parol günde 3 kez iç biraz hafifletiyo

Bana da başta folik asit sonrasında demir ve d vit dışında takviye vermedi gebelik için. 20hafta prilam kullandım ve son iki aydır rennie kullanıyorum. Haricinde probiyotik vs verdi ihtiyaç anlarında. Ama enf durumunu aşırı önemsiyor. Kültürde üreme olunca damardan antibiyotik aldım ve sürekli idrar testi bakıyor ihtiyaç olursa tek doz antibiyotik veriyor 😐 En son çatı muayenesinde birazcık akıntı gördü hemen fitili dayadı mesela 🤣🤣
Şeker konusunda da diğer arkadaşıma yükleme bile yapmadı değerleri iyi diye. Ama benim ailemde tip2 çok diye yaptı. Sonuç 157-128 çıktı 75mg için. Normal dedi o zaman ama açlık 90-95 falan çıkıyordu hep dikkat et dedi. O konu kafamı çok karıştırıyor acaba bebek ondan mı iri diye. Ama şu son bir aydır benim şekerim gebelik öncesine döndü tamamen düşük seyrediyor ve diyet falan da yapmadım. Tatlı bile yükseltmiyor hatta. Gebelik şekerim olsa son dönem daha çok yükselirdi değil mi 🙄
Bizde takip doktorunun doğuma girmesi aşırı önemseniyor ya. Sisteme güven az çünkü.
Ayy annem ne kadar söylendi çıkma demişti bugün için de. Korkmuyorsun biri çarpar koca karnına diye 🤣 ya ne bileyim acayip bunaldım evde otur bekle bekle. Vajinal de yalan olunca hareket et falan da demedi doktorum. Ama bence her türlü etmek lazım ya ne zararı olacak ki 🙄
Bana da acile gelince mutlaka benim hastam olduğunu ve sezaryen olacağını söyle benim pek sezaryen hastam gelmez normal sanarlar seni boşuna sancı çektirmesinler dedi. Artık orada bir vurgu mu yaptı bilemedim. Ben sezaryenci doktor değilim gibi 🤣🤣
Bana hiç onları da vermedi işte ya😂 ben yine içimdeki Türk annesini susturamayıp komple bir multivitamin aldım. Ona da çok pahalı bu ama sen bilirsin banane dedi😂
Ya şeker için şu açıdan rahat ol benim açlık şekerim 97 çıktı. Diğerleri normaldi. Bu yüzden 3 aydır 2 günde bir şekerimi kontrol ediyorum ve çok çok dikkat ettim diyetime. Bazen tokluk şekerim bile açlık değeri gibi çıkıyor o kadar düşün. Ona rağmen bebek iri. 3 doktora gittim biri profesördü, biri kıdemli uzman diye geçiyordu hepsi genetik bu artık dedi. İçin rahat olsun.
Ben dün 10 bin adım atmışım yine ya harekete de bakmıyor bu çocuklar😂
Ama senin doktorunun da hem sezaryenci olmaması hem de bu durumda seni bu şekilde yönlendirmesi içini rahatlattı. Kendi açımdan da demek ki doğru kararı verdik diyorum🙈

Goya annemleri kahvaltiya cagirdim hazirladim mis gibi topladim ama yerlestiremeden kendimi koltukta buldum annem suan hala mutfakta🤣🤣🤣 misafir cagirinca da boyle 🙈

Merhaba bir şey sormak istiyorum. 8 kasımda çatlatma iğnesi yapmıştım. Perşembe günü kan tahlili yaptırdım 7.07 çıktı sonucum. Cumartesi tekrarladım 10.67 çıktı sonuç. İki gün arayla çok düşük çıktı sonucum kimyasaldan şüpheleniyorum. Benim gibi betası düşük çıkıp sonra yükselen varmııdır ya

Griple bqsladim oksurukle devam ediyorum önceki sezaryenin iç dikisleri nasil aciyor oksurdukce boğuluyorum resmen... doğuma kadar gecsede dikisleri patlatmasam diye dua ediyorum... çok geçmiş olsunnnnnn😪😪😪😪
Cidden dikiş patlama ihtimali oluyor mu oksurunce falan ? Ablam coronayken sezaryen oldu, baya öksürüyordu. Doktoru hiçbir şey olmaz korkma öksur demişti ama gecenlerde eşimin bir akrabasınin daha hastanedeyken dikişi patlamış öksürünce. Kışın doğum yapacağımız için hasta olma ihtimalimiz de yüksek. Bu öksürük ve dikiş patlama ihtimali beni korkutuyor biraz😬 çok geçmiş olsun, inşallah hafifler oksurugunuz🙏

Merhaba bir şey sormak istiyorum. 8 kasımda çatlatma iğnesi yapmıştım. Perşembe günü kan tahlili yaptırdım 7.07 çıktı sonucum. Cumartesi tekrarladım 10.67 çıktı sonuç. İki gün arayla çok düşük çıktı sonucum kimyasaldan şüpheleniyorum. Benim gibi betası düşük çıkıp sonra yükselen varmııdır ya
2 gün farka göre biraz az yükselmiş ama ilki iğne etkisi de olabilir belki yeni yeni yükseliyordur. Yarın, çarşamba yine kan verip izlemelisiniz.

X