Bana da başta folik asit sonrasında demir ve d vit dışında takviye vermedi gebelik için. 20hafta prilam kullandım ve son iki aydır rennie kullanıyorum. Haricinde probiyotik vs verdi ihtiyaç anlarında. Ama enf durumunu aşırı önemsiyor. Kültürde üreme olunca damardan antibiyotik aldım ve sürekli idrar testi bakıyor ihtiyaç olursa tek doz antibiyotik veriyor
En son çatı muayenesinde birazcık akıntı gördü hemen fitili dayadı mesela
Şeker konusunda da diğer arkadaşıma yükleme bile yapmadı değerleri iyi diye. Ama benim ailemde tip2 çok diye yaptı. Sonuç 157-128 çıktı 75mg için. Normal dedi o zaman ama açlık 90-95 falan çıkıyordu hep dikkat et dedi. O konu kafamı çok karıştırıyor acaba bebek ondan mı iri diye. Ama şu son bir aydır benim şekerim gebelik öncesine döndü tamamen düşük seyrediyor ve diyet falan da yapmadım. Tatlı bile yükseltmiyor hatta. Gebelik şekerim olsa son dönem daha çok yükselirdi değil mi
Bizde takip doktorunun doğuma girmesi aşırı önemseniyor ya. Sisteme güven az çünkü.
Ayy annem ne kadar söylendi çıkma demişti bugün için de. Korkmuyorsun biri çarpar koca karnına diye
ya ne bileyim acayip bunaldım evde otur bekle bekle. Vajinal de yalan olunca hareket et falan da demedi doktorum. Ama bence her türlü etmek lazım ya ne zararı olacak ki
Bana da acile gelince mutlaka benim hastam olduğunu ve sezaryen olacağını söyle benim pek sezaryen hastam gelmez normal sanarlar seni boşuna sancı çektirmesinler dedi. Artık orada bir vurgu mu yaptı bilemedim. Ben sezaryenci doktor değilim gibi