- 28 Haziran 2017
- 4.716
- 6.147
- 30
Ooo ultrasona girsen de zor inanicaksin . Ben tekme yiyene kadar kendimi hamile gbi bile hissetmiyordumben daha hiçbir şey anlamıyorum ya ultrasona girmediğinden diyolar ama inş ondandır
Şu konudaki en saçma soru olabilir buHanımlar içi bulanan var mı? Tam mide bulantısı değil, normal bulanmaması da değil. Öyle bişey.
Bulanmak değil de bunalmak var bndeHanımlar içi bulanan var mı? Tam mide bulantısı değil, normal bulanmaması da değil. Öyle bişey.
Bulanmak değil de bunalmak var bndeböyle içim bı sıkılıyor .açım ama yiyesim çok bu sefer midem bı tuhaflasiyir .sonra zorla bişey yiyorum geçiyor
Ay bulanmasiya daha çok erkenBende bi garibim hani çok önemli bi sınav ya da sunumdan önce insanın içi bi değişik olur ya bulanır gibi ama bulanmaz öyle bişeyim.
noo bende sadece uykusuzluk var asla uyuyamıyorum 5 te 6 da kaç olursa acıktım iye kalkıp bişey yemek istemiyorum ama açlıktan da uyuyamıyorum :d millet uyur her yerde ben cin gibi ama daha erken olabilir tabi belki öteki haftalar uyurumHanımlar içi bulanan var mı? Tam mide bulantısı değil, normal bulanmaması da değil. Öyle bişey.
Ben de tam olarak böyleyim açım ama hiçbir şey yiyesim yok :)Bulanmak değil de bunalmak var bndeböyle içim bı sıkılıyor .açım ama yiyesim çok bu sefer midem bı tuhaflasiyir .sonra zorla bişey yiyorum geçiyor
Ay bulanmasiya daha çok erkengerçi bu iştahsızlık Bnm hoşuma gidiyor . Gebeliği öğrenmeden öncede boyleydim belki de belirtisiydi bu . 10 günde 1 kilo verdim nerdeyse 49 um şuan. Kızımda 48 dim .tam 22 kilo aldım 70 le doğurdum ay bide minnoş biriyim (150 cm) .bu kadar kilo benim hassas bedenime fazla
noo bende sadece uykusuzluk var asla uyuyamıyorum 5 te 6 da kaç olursa acıktım iye kalkıp bişey yemek istemiyorum ama açlıktan da uyuyamıyorum :d millet uyur her yerde ben cin gibi ama daha erken olabilir tabi belki öteki haftalar uyurum
evet kuzu bugün regl günüm diye mi acaba diyodum bıçak saplıyolar sanki bel ağrısıyla beraberr bugün o durumdayım ve aynı hall açım ama canım yemek istemiyorBen de tam olarak böyleyim açım ama hiçbir şey yiyesim yok :)
Bir de kızlar sizde de oluyor mu arada bir kasıklarıma adet sancısı saplanıyor birkaç dakika kitleniyorum sonra geçiyor sanırım tek elle tutulur belirtim bu benim ve beni korkutuyor birazHatta bu gece iki kez bu sancı yüzünden uyandım
Bnde olmuyor canım şuan çok yirarsam sağ tarafında ağrı oluyor bı . Ama ilk gebeligimde olmuştu . Normal bnce yeri e yerleşiyor .Ben de tam olarak böyleyim açım ama hiçbir şey yiyesim yok :)
Bir de kızlar sizde de oluyor mu arada bir kasıklarıma adet sancısı saplanıyor birkaç dakika kitleniyorum sonra geçiyor sanırım tek elle tutulur belirtim bu benim ve beni korkutuyor birazHatta bu gece iki kez bu sancı yüzünden uyandım
Regl günüyle sınırlı kalmıyor bak benim bugün reglim 8 gün gecikmiş oldu hala o sancı ara ara yokluyorevet kuzu bugün regl günüm diye mi acaba diyodum bıçak saplıyolar sanki bel ağrısıyla beraberr bugün o durumdayım ve aynı hall açım ama canım yemek istemiyor:d
Ben de kendimi bebek yerleşiyor diye ikna etmeye çalışıyorum inşallah ondandırBnde olmuyor canım şuan çok yirarsam sağ tarafında ağrı oluyor bı . Ama ilk gebeligimde olmuştu . Normal bnce yeri e yerleşiyor .
yerleşme kanaması dediklerinden hiç olmadı bende ya herkeste olmuyormuş heralde zaten de yaşayan var mı aranızda
Güzel artmışşş hadii 1000leri görelim keseyi görelim inşallahSorma sorma araadım yine kavga dövüş onaylamayı unutmuşlarr dedim biraz daha onaylamazsanız doğurcam aagdsjahda
30 mayıs 14
2 temmuz 88
4 temmuz 206 sonuçlarım yarın yine kan vereyim
Ewt perşembe günü başka bir doktora gözükücem ne dicek çok merak ediyorumKesinlikle bir doktorla hareket etme, belki diğer doktor gelişmesini takip etmek için biraz daha bekletecek ya da gerçekten bebek geç döllendi. Bi tanıdığımızda da bebek yavaş gelişiyordu kürtaj dediler Ankara'ya ailesinin yanına geldi kürtaj için oradaki doktor sağlıklı gebelik demiş. Bebek şimdi yedi aylık
Bende de olmadı ya iyi ki olmadı olsa korkardımyerleşme kanaması dediklerinden hiç olmadı bende ya herkeste olmuyormuş heralde zaten de yaşayan var mı aranızda
Bende de olmadı. Kızımda da olmamıştııyerleşme kanaması dediklerinden hiç olmadı bende ya herkeste olmuyormuş heralde zaten de yaşayan var mı aranızda