- 2 Ocak 2012
- 922
- 750
Pipisine plastik bir şey takılıyor 4 gün sonra cıkarılıyor. Çocuk önünde ağırlık gibi ondan korktu galiba garipsedi. Bizde keşke sizin gibi yaptırsaydık Ankara da nereye aradıysak bu yöntemi önerdiler. Sanırım doktorlar için hızlı bir yöntem olduğu için uğraştırmadığından bunu tercih ediyorlar. Pişman olduk yani yaptıracak olanlara doğal yöntem öneririm kesinlikle klips yaptırmayın derimKlips yöntemi nasıl oluyor biz 75 günlükken normal yaptırmıştık sadece iğnesi olurken ağlamıştı bir daha ağlamamıştı. İlk çişinde de biraz mıkırdanmıştı. Geçmiş olsun bir iki güne daha iyi olacaktır bizde baya şişmiştik genel olarak bir haftada geçti diyebilirim.
Büyüdükleri için artık farkındalıklarıda arttı o yüzden istememiş olabilir tabii ama dediğim gibi haftaya toparlamış olur büyük ihtimalle. İnsan panik oluyor üzülüyor ister istemez anne olarak ama geçiyorPipisine plastik bir şey takılıyor 4 gün sonra cıkarılıyor. Çocuk önünde ağırlık gibi ondan korktu galiba garipsedi. Bizde keşke sizin gibi yaptırsaydık Ankara da nereye aradıysak bu yöntemi önerdiler. Sanırım doktorlar için hızlı bir yöntem olduğu için uğraştırmadığından bunu tercih ediyorlar. Pişman olduk yani yaptıracak olanlara doğal yöntem öneririm kesinlikle klips yaptırmayın derimçocuk perişan oldu ağlamaktan 2 gündür. Cocuğumda normalde cok neşeli çok ağlamayan bi bebek. O yüzden moral olarak onu gördükçe üzülüyorum
İnşallah sorun yaşamazsınız merak ettim ben de ne olacakKızlar, bu ay yaptığımız kan testinde alerjimiz negatif çıktı, deri testinde ise yumurta ve susam pozitif çıktı. Testler negatif olsa da deneyerek, belirtiler gözlemlenecek.
Buna göre yarın süt içeren kek yapıp, yiyerek diyet açma sürecine başlıyoruz nasipse.Umarım her şey yolunda gider
İnşallah yaşamayızİnşallah sorun yaşamazsınız merak ettim ben de ne olacak
Merhaba 6.ayda hala dönmüyorsa çocuk fizyoterapisti görüşü almanızda fayda var.Gerçekten çok zor bir durum emzikte almıyor benimki hepsini alip denedim yokbide bsy sorcam benimki hiç dönmüyor normal mi acaba biraz kilolu
Valla bilmiyorum güçlü durmaya çalışıyorum ama dokunsalar ağlayacağım ozaman kendimi salarsam toplayamıycam eşimde ben büyüyünce yaptıralım demiştim diyor bi yandan. Cocukta ağladıkça bütün moralim altüst olduBüyüdükleri için artık farkındalıklarıda arttı o yüzden istememiş olabilir tabii ama dediğim gibi haftaya toparlamış olur büyük ihtimalle. İnsan panik oluyor üzülüyor ister istemez anne olarak ama geçiyor
Canım öncelikle hayırlı olsun Allah damatligini da göstersin inşallah. Klips yöntemi bilmiyorum ben de Ankara'da yaptırdim 3,5 aylıkken klasik yöntemle yapıldı çok çabuk iyileşti sadece ilk iğne yapılırken ağladı onun dışında çok rahat ilerledi sürecimiz. Çok geçmiş olsun bebisine, inşallah en kısa sürede iyileşir minikPipisine plastik bir şey takılıyor 4 gün sonra cıkarılıyor. Çocuk önünde ağırlık gibi ondan korktu galiba garipsedi. Bizde keşke sizin gibi yaptırsaydık Ankara da nereye aradıysak bu yöntemi önerdiler. Sanırım doktorlar için hızlı bir yöntem olduğu için uğraştırmadığından bunu tercih ediyorlar. Pişman olduk yani yaptıracak olanlara doğal yöntem öneririm kesinlikle klips yaptırmayın derimçocuk perişan oldu ağlamaktan 2 gündür. Cocuğumda normalde cok neşeli çok ağlamayan bi bebek. O yüzden moral olarak onu gördükçe üzülüyorum
Saolasın canım aminCanım öncelikle hayırlı olsun Allah damatligini da göstersin inşallah. Klips yöntemi bilmiyorum ben de Ankara'da yaptırdim 3,5 aylıkken klasik yöntemle yapıldı çok çabuk iyileşti sadece ilk iğne yapılırken ağladı onun dışında çok rahat ilerledi sürecimiz. Çok geçmiş olsun bebisine, inşallah en kısa sürede iyileşir minik
Kusura bakmayın ama aylık kontrolleri normalse çocukta birşey aramak saçma benim oğlumda biraz tombiş dr biraz geç dönebilir totoyu kaldırmak zor geliyo çünkü dedi 6.ayına girdiği gibi bir kez dönüyo ama 2.ye üşeniyo bence bekleyin her çocuğun gelişimi farklıdır ama dediğim gibi aylık kontrollerinizde bu zamana kadar aksi birşey söylenmedi iseMerhaba 6.ayda hala dönmüyorsa çocuk fizyoterapisti görüşü almanızda fayda var.
Tek dileğim 2. Bir sorun yaşamamakCanım öncelikle hayırlı olsun Allah damatligini da göstersin inşallah. Klips yöntemi bilmiyorum ben de Ankara'da yaptırdim 3,5 aylıkken klasik yöntemle yapıldı çok çabuk iyileşti sadece ilk iğne yapılırken ağladı onun dışında çok rahat ilerledi sürecimiz. Çok geçmiş olsun bebisine, inşallah en kısa sürede iyileşir minik
Bence şu an yaptırmanız en iyisi büyüyünce psikolojilerini çok etkiliyor canım.Valla bilmiyorum güçlü durmaya çalışıyorum ama dokunsalar ağlayacağım ozaman kendimi salarsam toplayamıycam eşimde ben büyüyünce yaptıralım demiştim diyor bi yandan. Cocukta ağladıkça bütün moralim altüst oldu
Kusura bakmayın ama aylık kontrolleri normalse çocukta birşey aramak saçma benim oğlumda biraz tombiş dr biraz geç dönebilir totoyu kaldırmak zor geliyo çünkü dedi 6.ayına girdiği gibi bir kez dönüyo ama 2.ye üşeniyo bence bekleyin her çocuğun gelişimi farklıdır ama dediğim gibi aylık kontrollerinizde bu zamana kadar aksi birşey söylenmedi ise
Hiç dönmemekle bir kez dönmek arasında fark var. Bu tavsiyeyi doktorlar yaptığı için paylaştım, kendi düşüncem degil. Tabi ki herkes bilir her bebeğin gelişimi farklidir. Bunu annesi de biliyor ve sorarak danisiyor. Ben de okuduğum duyduğum bir bilgiyi ona iletiyorum. Kontrolden zarar gelecegini düşünmüyorum. Aksine gerçek duruma forum aracılığıyla değil bir uzman aracılığıyla ulasabilir.
Yeni gördüm kusura bakmayın. İştahsızlık yok huysuzluğu da geçti gibi çok şükür. Dişinin birisi baya şişmiş durumda.Kızlar huniyi takmak üzereyim. Asla yemek yemek istemiyor yiyen çocuk gitti başka bir geldi sanki dişten olabilir mi sizinkilerin iştahı nasıl kafayı yemek üzereyim.dream_catcherr Matmazella
Ben de bekleyeyim buradaGeri geri emekliyoruz ,dizleri bükmeyi öğrendik ama elleri ileri atıp yüzümüzü yere vuruyoruzElleri nasıl koordine etmeyi öğretebiliriz? Bildiğiniz tavsiye yada video vs varsa paylaşırsanız sevinirim
Kızlar, bu ay yaptığımız kan testinde alerjimiz negatif çıktı, deri testinde ise yumurta ve susam pozitif çıktı. Testler negatif olsa da deneyerek, belirtiler gözlemlenecek.
Buna göre yarın süt içeren kek yapıp, yiyerek diyet açma sürecine başlıyoruz nasipse.Umarım her şey yolunda gider