Bakayım uykuyla ilgili yazmış mı kızlar diye girdim foruma önüme direk mesajın çıktı. Bizimki de öyle. Ben çareyi emzik vermekle buldum. Yarım saatte bir emzik atıyor. Onu alıyorum. Sonra tekrar uyanır gibi oluyor hemen kalkıp emziğini veriyorum tekrar. Böyle böyle sabahı ediyoruz. Gündüzleri de 2 uyku yapıyor en fazla. Ayağımda sallamazsam 45 dk uyanıp kalkıyor. Ayağıma alırsam 1,5 saat falan uyuyor. Ama öylece kalıyorum hareketsiz. Çok çok iyi anlıyorum sizi o yüzden. Emzikle idare etmeye çalışıyorum. Sabredeceğiz geçecek inşallahArkadaşlar bebeğim uyumuyor psikolojik olarak tukendim artık bi oglum daha var uykusuz huysuz devamli sinirli kizgin yorgun zombi geziyorum evde.ne eşime ne diger oğluma ne de bebegime yetemiyorum saçımı bile toplayacak gücüm halim kalmadi.4ay atagi 1 ay sürmüştü mahvolmustum ama bu 6ay neymiş ben anlamadim her gece ayniyiz emzir salla yatir bir dakika uyuyor sadece sonra yine mizmiz uyaniyor bir aya yaklaştık yine sabah 6ya kadar uyanigim bu durumda olan var mi ne yaptiniz ne yapiyosunuz nolur bir yazin bu arada gurbetteyim kimsem yok günde bir saatlik uykuyla duruyorum mahvoldum artik
Ben de saat başı emzik veriyorum, bazen yetmiyor ayağa kalkıp kucakta salliyorum iki aydırBakayım uykuyla ilgili yazmış mı kızlar diye girdim foruma önüme direk mesajın çıktı. Bizimki de öyle. Ben çareyi emzik vermekle buldum. Yarım saatte bir emzik atıyor. Onu alıyorum. Sonra tekrar uyanır gibi oluyor hemen kalkıp emziğini veriyorum tekrar. Böyle böyle sabahı ediyoruz. Gündüzleri de 2 uyku yapıyor en fazla. Ayağımda sallamazsam 45 dk uyanıp kalkıyor. Ayağıma alırsam 1,5 saat falan uyuyor. Ama öylece kalıyorum hareketsiz. Çok çok iyi anlıyorum sizi o yüzden. Emzikle idare etmeye çalışıyorum. Sabredeceğiz geçecek inşallahbaşka çözümü olan varsa ben de bekliyorum..
Gerçekten çok zor bir durum emzikte almıyor benimki hepsini alip denedim yokBakayım uykuyla ilgili yazmış mı kızlar diye girdim foruma önüme direk mesajın çıktı. Bizimki de öyle. Ben çareyi emzik vermekle buldum. Yarım saatte bir emzik atıyor. Onu alıyorum. Sonra tekrar uyanır gibi oluyor hemen kalkıp emziğini veriyorum tekrar. Böyle böyle sabahı ediyoruz. Gündüzleri de 2 uyku yapıyor en fazla. Ayağımda sallamazsam 45 dk uyanıp kalkıyor. Ayağıma alırsam 1,5 saat falan uyuyor. Ama öylece kalıyorum hareketsiz. Çok çok iyi anlıyorum sizi o yüzden. Emzikle idare etmeye çalışıyorum. Sabredeceğiz geçecek inşallahbaşka çözümü olan varsa ben de bekliyorum..
Eskiden daha da güzeldi, Chicconun alıştırma bardağını evlenmeden almıştımKızlar bu prima kulübü güzel bir şeymiş yüklediğim fişlerden bir paket bez kazandım
Yaa maşallah benim çocuk doğunca haberim olduEskiden daha da güzeldi, Chicconun alıştırma bardağını evlenmeden almıştım
Ben de sünnet ettirmedim ve suan ne yapsam diye düşünüyorum lokal anesteziyle olcak sanırım tecrübelerinizi merak ediyorumSelam canım anneleroğlum 4 gün sonra 6 aylık yarın sünnet olacak biraz gergin ve heyecanlıyım. Klinik tok olarak gelinmesini söyledi sadece bir şey götürmelimiyim yada bi hazırlık yapmak gerekli mi? Tavsiyeniz vaesa öğrenebilir miyim
Yani dönebilecek kas gelişimi varsa korkma ama doktorunuza muayene esnasında söyleyin benceGerçekten çok zor bir durum emzikte almıyor benimki hepsini alip denedim yokbide bsy sorcam benimki hiç dönmüyor normal mi acaba biraz kilolu
bize yeni doğduğunda vermişti doktor kilosunçok düşük diye 80 90 cc süt içiyodu yeni doğduğunda daha arttırıyo bencekızlar motilium diye bir şurup verdi iştahı için var mı kullanan
Biz 3 gündür kötü durumdayız malesef. Dişlerinden sanıyorum asla beslenmek istemiyor umarım biraz olsun yerbize yeni doğduğunda vermişti doktor kilosunçok düşük diye 80 90 cc süt içiyodu yeni doğduğunda daha arttırıyo bence
aynen ilaçla içti ada şimdi 120 anca içiyo 1 hafta kullanmıştıkBiz 3 gündür kötü durumdayız malesef. Dişlerinden sanıyorum asla beslenmek istemiyor umarım biraz olsun yer80-90ı ilaçla mı içti yeni doğduğunda 30cc anca içiyorlar ya genelde