2024 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    242
Merhaba hanımlar bişey danışıcam size ben 01/08 de doğum yaptım 40 gün kanamam oldu ve sonra kesildi adet kanaması geldi mi anlamadım açıkçası, sorum şu aktif emziriyorum ve süt korumaz konularını azda olsa biliyorum ama şeyi çözemedim şimdi ben adet olmuyorum şuan ama yumurta çatladıgını nasıl anlayacağız veya yola çıktığını yumurtanın şimdi bi korku sardı beni 3 gün önce normalde geleneksel çekilme yolu ile korunuyordum ama bunda olmadı ve şimdi kafamda saçma salak yığınla soru var acaba hamile kalırmıyım diye 🙄🙄🙄 o sistematik düzende kanala gelen yumurta ile sperm birleşiyordu diye hatırlıyorum ama şimdi beynim bana oyun oynuyor sanki sorum saçma gelebilir ama danışabilecek sadece siz varsınız 😇 bu arada ben tüp bebek yolu ile hamile kaldım pcos var bende ve zor bi hamilelik yüzünden bunları düşünüyorum

Kizlar herkese merhaba bizim bu grup niye sesiz ya doğumdan sonra herkes koşesine çekildi kizlar en lazım zaman birbirimize destek olacağımız zaman nerdesiniz kizlar bebişler nasıl nasıl gidiyor neler yaptınız benim doğumdan sonra hiç rahatım olmadı ve hayla aynı yani oğlum üç aylık oldu ama meme ve mama redi yapmaya başladı iki haftadir

Bizde de meme reddi var sadece uykudan uyandığında emiyor oda çok kısa bir süre şuan başka şekilde vermiyorum zorluyorum emzirmek için ama doğru mu yapıyorum bilmiyorum

Kızlar gaza çözüm bulan var mı sıcak su kovası dışında nolur yardım 😀 Ek gıdaya başlayan var mı 😀
Senin bebek kaç aylık oldu canım kolik olabilir o zaman gaz sorunu gerçekten zor ya. Ben de o sorunu baya yaşadım. Duş aldırıyordum masaj yağı almıştım onunla karnına masaj yapıp bisiklet hareketi yapardım. Bir tane gaz damlası vardı pek fayda etmedi. Ama Bahsettiğim şekilde rahatlıyordu. Bebek 3 ay 1 haftalık oldu bu aylarda biraz daha rahatlıyorlar. Ek gıdaya geçiş için de biraz erken olabilir, altı aylıkken başlıyacağım ben. Doktoruna danışırsan iyi olur gibi.

Kaç aylık bebeğin? Daha çok erken değil mi ek gıda için?
4.buçuk aylık. Sadece mama yiyor emmiyor. Birde ünek sütü alersiji var o yüzden alerjik tamamen kimyasal mama kullanıyoruz. O yüzden bizi başlattı doktor. Haşlanmış sebzeler veriyorum 10 gündür. Mama yediği zaman gaz dan duramıyor. Çözümü böyle bulduk
Senin bebek kaç aylık oldu canım kolik olabilir o zaman gaz sorunu gerçekten zor ya. Ben de o sorunu baya yaşadım. Duş aldırıyordum masaj yağı almıştım onunla karnına masaj yapıp bisiklet hareketi yapardım. Bir tane gaz damlası vardı pek fayda etmedi. Ama Bahsettiğim şekilde rahatlıyordu. Bebek 3 ay 1 haftalık oldu bu aylarda biraz daha rahatlıyorlar. Ek gıdaya geçiş için de biraz erken olabilir, altı aylıkken başlıyacağım ben. Doktoruna danışırsan iyi olur gibi.

Kizlar herkese merhaba bizim bu grup niye sesiz ya doğumdan sonra herkes koşesine çekildi kizlar en lazım zaman birbirimize destek olacağımız zaman nerdesiniz kizlar bebişler nasıl nasıl gidiyor neler yaptınız benim doğumdan sonra hiç rahatım olmadı ve hayla aynı yani oğlum üç aylık oldu ama meme ve mama redi yapmaya başladı iki haftadir
ben de kimse yazmıyor diye bakmıyordum uzun zamandır, bir bakayım dedim aynı problem bizde de var. meme reddi 2 aylıkken başladı yaklaşık. günde 1-2 defa sağıp biberonla veriyorum toplam günlük 150-200 ml anne sütü anca içiyor.mama veriyorum :KK43:

Kızlar neden bu kadar sessiziz ya oysa ki asıl şimdi ortak dertler ve çözümler için harika bi yer olacak burası 🍀
Gaz için 3ay sonuna kadar sabsimplex kullandık aşırı bi gaz olmamasına rağmen doktor ilk ziyaretlerimizde karnı sert diye önerdi biz de kullandık
Kucakta uyuyup yatağa koyar koymaz uyanma durumuna çözümüm yok zamanla alıştırmak her şeye rağmen yatağına loymaktan başka bi şey uygulayamadık
Süt sağımı yapmadım hep emsin yeter diyorum
Diş kaşınması başladı osanit diş topu var ama tam kullanamıyorum topları kadar küçük ki damağına ovamadan ağza kaçıyor o şekilde de işe yarıyo mu bilen var mı?
Sünnet derdi var istanbuldan sünnet yaptıranlar nerede yaptırdınız? Oğlum yatınca hemen ağlıyor sünnet sırasında nasıl sabit duracak hiç içim rahat değil 🙄

X