2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    310
IMG_7426.jpeg

Bizimde böyle yerken tabak böyle bir hal alıyor 🙈😂

Ellerine sağlık miniğe afiyet olsun ☺️ bu tabağı yedikten sonra anne sütü veya formül süt içiyor mu benimki içmek istiyor anlamadım
Bu tabaktan 1-1,5 saat önce ve sonra 2 kez emziriyorum denesem belki içer ama ben doyurucu olduğunu düşündüğüm için hemen vermiyorum biraz ara bırakıyorum☺

Kızlar kozmonot tulum alan var mı yoksa gereksiz mi sizce
Bana hediye mont gelmişti 1 yaş için ebebek montu büyük geliyor ama kollarını kıvırdım bol olunca daha rahat ettinzaten tulum tarzı bana biraz zor geldi sıcak soğuk oldu mu giydir çıkar zor olur tabi nerede yaşadığında önemli İstanbul dayım ben aşırı soğuk olacağını sanmıyorum

Kızlar kafama takıldı ya yatak odası 22 23 derece arası zıbın üzerine 2.5 tog giydiriyorum ama gece baktığımda çocuğun sırtı göğsü soğuk oluyor üstünü örtüyordum üşüyor herhalde diye 2 gündür içine patikli tulum giydirdim geldim baktım şimdi soğuk yine çocuk üstünü örttüm ısınmış. Anlamadım ben çocuk acaba terliyor da mı vücudu böyle soğuyor
Bizim yatak odası 20 21 arası kısa kollu zbın üzerine 2 tog giydiriyorum ama bu ara hep bizimle yatıyor ortamızda üstünü örtsemde o anda açıyor çorap bile tutmuyor onları da çıkarıyor ötle bıraktım kendi haline bazen benimkinşmde sırtı soğuk oluyor ama çok değil

Sünnet olayı, yöntemi vb. doktora çok bağlı aslında. Devlette genelde uyutmayı tercih ediyorlar biz özelde lokal anestezi ile yaptırdık ve yanındaydık. Ama belki çok küçük olduğu için (39 günlüktü) lokal tercih etmiştir doktoru, büyük olsaydı belki yine bayıltabilirdi o zaman biz de giremezdik bence, öyle tahmin ediyorum.
Yenidoğan döneminde yapmak en iyisi sanki ya o aralar kafam hiç yerinde değidi bunları düşünemedim ama olsaydı iyi olurdu şimdi böbrek taşı çıktı sünnet işi kaldı oğlumun taşı düşmüyor ameliyat olabilir 😔

Kızlar kafama takıldı ya yatak odası 22 23 derece arası zıbın üzerine 2.5 tog giydiriyorum ama gece baktığımda çocuğun sırtı göğsü soğuk oluyor üstünü örtüyordum üşüyor herhalde diye 2 gündür içine patikli tulum giydirdim geldim baktım şimdi soğuk yine çocuk üstünü örttüm ısınmış. Anlamadım ben çocuk acaba terliyor da mı vücudu böyle soğuyor
Terleyip soğuyor olabilir mi bizimde 22-23 derece oda ama ben zıbın üstüne 1 togla yatırıyorum lcw den aldığım . Soğuk gibi gelirse üstüne yelek giydiriyorum . Daha kalın almadım en kötü içine bir kat daha giydiririm diye ama oda sıcaklığı hep bu şekilde olunca gerek olmayabilir ona da diye düşünüyorum

Terleyip soğuyor olabilir mi bizimde 22-23 derece oda ama ben zıbın üstüne 1 togla yatırıyorum lcw den aldığım . Soğuk gibi gelirse üstüne yelek giydiriyorum . Daha kalın almadım en kötü içine bir kat daha giydiririm diye ama oda sıcaklığı hep bu şekilde olunca gerek olmayabilir ona da diye düşünüyorum
Olabilir oda çocuğu hasta eder daha üşür de bi karar kılamadım ya şu işte giymekten hasta edeceğim çocuğu. Bugün pijama üstüne 1 tog giydireceğim bakalım

Sünnet olayı, yöntemi vb. doktora çok bağlı aslında. Devlette genelde uyutmayı tercih ediyorlar biz özelde lokal anestezi ile yaptırdık ve yanındaydık. Ama belki çok küçük olduğu için (39 günlüktü) lokal tercih etmiştir doktoru, büyük olsaydı belki yine bayıltabilirdi o zaman biz de giremezdik bence, öyle tahmin ediyorum.
Lokal küçükken yapıyorlar brnim bildiğim kadarıyla bize yapmadılar çok hareketli diye

X