• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Bana da 40ında git dedi doktor. Peki 40 zamanı hala kanama loşi devam ederse de gitmeli miyiz yoksa bitmesini mi beklemeliyiz
Ben kendim 40 kontrolüne gittim o an smear testi yapalım dedi hemen yaptı da. Kanamam da yoktu bu arada bitmişti şuan ama kanamam var muayene kaynaklı mı yoksa adet mi bilmiyorum

B
Kızlar emzirirken bazen meme ucum bebegimin ağzında çok kalınca iyice yumuşuyor. Sonra tekrar memeyi tutmaya çalışınca tutamiyor ucu yumuşak olduğu icin. Sinirleniyor başını hızla sağa sola savuruyor. Napmam lazım acaba
Benim minnak da çok sinirleniyor 😃 kavrayarak veriyorum ben öyle daha kolay tutuluyor

Ben kendim 40 kontrolüne gittim o an smear testi yapalım dedi hemen yaptı da. Kanamam da yoktu bu arada bitmişti şuan ama kanamam var muayene kaynaklı mı yoksa adet mi bilmiyorum
Benim sari akintim devam ediyor. Sizin de 40. Günde sarı akinti devam ediyor muydu?

Seninle aramızda 1 gün var benimde öyle günlük kullanıyorum 2 3 gün gelmiyo sonra bi bakmışım kırmızı şekilde geliyo yada pede gelmiyo peçeteye silince geliyo
Ben de randevu aldım doktora belki bir sıkıntı vardır diye. Normal demek ki. Çok sağ ol canım

Kızlar iyi akşamlar moralim çok bozuk. Bebeğim bronşit oldu 4 gündür hastanede yatıyoruz doktor bırakmıyor. Evdeyken öksürük başlamıştı sonra burnu tıkandı ve nefes alıp verirken hırıltılıydı nefesi. Nefes almakta zorlandığını fark edip soluğu hastanede aldık. Başından böyle bi olay geçen annelerim var mı varsa nasıl atlattınız ne uyguladınız? Tecrübelerinize ihtiyacım var.. Buhar veriliyor 2 saat arayla serum hep takılı zaten. Burnunu da temizliyolar. Koluna damar yolu açtıklarından beri bakıp bakıp ağlıyorum daha 46 günlük çok küçük.. 😞 Dua edin olur mu

Back