- 23 Şubat 2022
- 513
- 875
- 33
- 29
- Konu Sahibi kediannesibiri
- #31.401
Kızlar smear testi yaptıran var mı aranızda, ben 40 randevumda doktorum yapalım dedi test yaptı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bana da 40ında git dedi doktor. Peki 40 zamanı hala kanama loşi devam ederse de gitmeli miyiz yoksa bitmesini mi beklemeliyizKızlar smear testi yaptıran var mı aranızda, ben 40 randevumda doktorum yapalım dedi test yaptı
Ben kendim 40 kontrolüne gittim o an smear testi yapalım dedi hemen yaptı da. Kanamam da yoktu bu arada bitmişti şuan ama kanamam var muayene kaynaklı mı yoksa adet mi bilmiyorumBana da 40ında git dedi doktor. Peki 40 zamanı hala kanama loşi devam ederse de gitmeli miyiz yoksa bitmesini mi beklemeliyiz
Benim minnak da çok sinirleniyor kavrayarak veriyorum ben öyle daha kolay tutuluyorKızlar emzirirken bazen meme ucum bebegimin ağzında çok kalınca iyice yumuşuyor. Sonra tekrar memeyi tutmaya çalışınca tutamiyor ucu yumuşak olduğu icin. Sinirleniyor başını hızla sağa sola savuruyor. Napmam lazım acaba
Benim sari akintim devam ediyor. Sizin de 40. Günde sarı akinti devam ediyor muydu?Ben kendim 40 kontrolüne gittim o an smear testi yapalım dedi hemen yaptı da. Kanamam da yoktu bu arada bitmişti şuan ama kanamam var muayene kaynaklı mı yoksa adet mi bilmiyorum
Benim de en çok merak ettiğim buBana da 40ında git dedi doktor. Peki 40 zamanı hala kanama loşi devam ederse de gitmeli miyiz yoksa bitmesini mi beklemeliyiz
Benim de devam ediyor . Ne zaman bitecek merak ediyorumBenim sari akintim devam ediyor. Sizin de 40. Günde sarı akinti devam ediyor muydu?
Sorduğunuz için söylüyorum benim akıntım yok bitti ama kıyaslamayın tabii herkesin farklı olabilirBenim sari akintim devam ediyor. Sizin de 40. Günde sarı akinti devam ediyor muydu?
Canm dikişler için de bir şey dedi mi smear yaptırılmalı mı dr hiçbir şey demedi banaDaha önce yaptıran varsa e nabıza ne zaman düşüyor ya da düşüyor mu smear testi merak ettim
Benim de devam ediyor . Ne zaman bitecek merak ediyorum
Seninle aramızda 1 gün var benimde öyle günlük kullanıyorum 2 3 gün gelmiyo sonra bi bakmışım kırmızı şekilde geliyo yada pede gelmiyo peçeteye silince geliyo50yi bulursa gel dedi doktor bana. Bugün 28. Günüm sanki adet kanaması gibi kırmızı kan geliyor
Ben de randevu aldım doktora belki bir sıkıntı vardır diye. Normal demek ki. Çok sağ ol canımSeninle aramızda 1 gün var benimde öyle günlük kullanıyorum 2 3 gün gelmiyo sonra bi bakmışım kırmızı şekilde geliyo yada pede gelmiyo peçeteye silince geliyo
Bende yaptırdım 40 kontrolündeKızlar smear testi yaptıran var mı aranızda, ben 40 randevumda doktorum yapalım dedi test yaptı
Özelde yaptırdım ven düşmediDaha önce yaptıran varsa e nabıza ne zaman düşüyor ya da düşüyor mu smear testi merak ettim
Ben sıkıntılı bir durum varsa arıyorlar diye biliyorumDaha önce yaptıran varsa e nabıza ne zaman düşüyor ya da düşüyor mu smear testi merak ettim
Benimki de yaptıKızlar smear testi yaptıran var mı aranızda, ben 40 randevumda doktorum yapalım dedi test yaptı
Ben gittim 40 doluncaB
Benim de en çok merak ettiğim bu