2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    238
Eskiye oranla daha az yapıyorlar ama benim bebeğimde 2 gün yapmayınca doktorumuza sordum 4 gün mü yapmaması normaldi demiştim. Doktorumuz 4 güne kadar normal ama yine de takip etmek önemli 2 gün normal 3.gün getir 4ü beklemeyelim dedi. 10 gün yazılmış şaşırdım 🤷‍♀️
Benimki de dördüncü gün yapıyor neredeyse 1 aydır. Huzursuzluğu vs yoksa doktor normal dedi hatta 10 güne kadar tolere edebiliyoruz dedi ama huzursuzluğu yoksa karnı çok şiş değilse ve beslenmesini etkilemiyorsa diye altını çizdi. Ama geçen hafta probiyotik verdi onu kullanmaya başladık bu defa dördüncü günü beklemeden ikinci gün yaptı

Benimki de dördüncü gün yapıyor neredeyse 1 aydır. Huzursuzluğu vs yoksa doktor normal dedi hatta 10 güne kadar tolere edebiliyoruz dedi ama huzursuzluğu yoksa karnı çok şiş değilse ve beslenmesini etkilemiyorsa diye altını çizdi. Ama geçen hafta probiyotik verdi onu kullanmaya başladık bu defa dördüncü günü beklemeden ikinci gün yaptı
10 gün diyen 3.kişisiniz acaba bizde ekstra bir durum mu gördü de 3. Gün çağırdı

10 gün diyen 3.kişisiniz acaba bizde ekstra bir durum mu gördü de 3. Gün çağırdı
Ben epey araştırdım özellikle sadece anne sütü alan bebeklerde 10 güne kadar normalmiş. Benimki günde 3-4 kere mama da alıyor o yüzden 10 günü beklemezdim ama ona bile normal dedi doktor ama bebişte huzursuzluk yoksa tabii. Ama bizim doktor ilk seferinde dördüncü gün yapmazsa fitil dene de demişti denemiştik. Belki fitil yapmasak o gün yapacaktı çünkü düzeni dört gündü sonradan anladık. Yine de 10 günü filan beklemeden probiyotik kullanmak mantıklı bence hiç olmasa bağırsakları düzenler bi zararı yok tam tersi faydası var

Bu arada kaka yapmıyor oluşu ya da seyrek kaka yapıyor oluşu kabızlık demek değilmiş kabız demek için keçi pisliği gibi top top olması lazımmış hem doktorumuz söyledi hem ben araştırdım

X