2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    326
Benimki bu aralar kendi yemek istiyor özellikle çilek felan olunca illa elime ver diyor 😂 ve sıkıyor çileği suyunu akıtıyor her yere ben artık mama sandalyesinden başka bi yerde yedirmemeye çalışıyorum o da mama sandalyesinde de durmuyor malesef çizgi film açıyorum öyle yemekleri yediriyorum
Benimki önceden çizgili filmle ağlasada yediriyordym şimdi izlemiyor yemeği görünce sadece ağlıyor ne zaman hasta olsa çocukların huyu iyice kötü oluyor ya

Bende annemlerde kocaelideyim ve burda bile epey siddetli hissettik.Oglum uyuyordu ve bende evde yalnizdim ne yapicagimi sasirdim.Rabbim tekrar yasatmasin.Annem istanbulda hst yatiyor yarın cok onemli bir ameliyat olucak ve simdiden onun endisesi sardı bizi ya ameliyatda olsaydı diye.Kısacası artık canlar yanmasın ve bu sekilde sallantilarla kurtulalim bu afetlerden tek dilegim bu.Ve tanımasanızda yarın sizden istegim annem icin ufak bir dua🙏malesef akciger kanserine yakalandık bir ay gibi kısa surede gelisti tümör kotu huylu cikti ve operasyona giricek.rabbim tum hastalara sifa versin🙏
Çok geçmiş olsun nasıl geçti ameliyat anneniz nasıl

Bizim azılar tamamlandı ama çok zorlandı.
Önceden de yazmıştım, günlerce tetagil verip yatırdım akşam uykusuna. Azılar böyleyse köpekleri hiç düşünemiyorum 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️
2 ay oldu neredeyse ya bi kurtulsaydı yavrum. Köpeklere de zor diyorlar da inşallah azılar kadar değildir 🥲

Bizimde hiç daha azı köpek bişey çıkmadı 5 aydır diş çıkarmıyor
Kaç dşi var şuan toplam benimkinin önler çıktı 4 üst 4 alt bir tane altta arkada çıktı baya uzamış o üstte bir tane patlamıştı bugün ağzı kanadı bir tane daha patladı dişi. Toplam 9 çıkan var 2 yolda

Back
X