2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
Teşekkür ederim Bilmiyorum 3 doktorada anlattın ilaç konusunda biley demediler transferden beri aynı dozda kullanıyordum zaten şimdi şey dediler kanama olmasaydı iğneyi kesip fitili biri indirecekti doktorum ama kanama devam edince devam ettirdiler

Ben neredeyse doguma kadar ki 36.haftada dogdu kizim gunde 3 tane fitille devam ettim. İgneden once kanamam hic olmamıştı igneyle basladi ve bırakınca bitti. Usg de benimde kanama alani gorunmuyordu

Kızlar iyi akşamlar.

Benim oğlumun son iki aydır bir kaç güne bir göz dalması oluyor.
Bugün kreş öğretmeni de söyledi çok dalıyor diye. (Ama bugün 5 günlük hastalık sonunda kreşe gitti. Yorgundu zaten.)
Sizde var mı böyle bir durum?

Bundan sonra tabi not alıp kaç saniye sürüyor, ne sıklıkta vs diye. Video da çekip doktora da danışacağım.

Epilepsiden de bahsediyorlar göz dalması da bir belirti diye.

Son zamanlarda benim kızımda da oluyor. Dalma esnasında ilgisini çekecek birsey söylüyorum mesela parka gidelim mi gibi cevap veriyor, dalması geçiyor o esnada. Siz de bu sekilde deneyin çünkü öğrendiğim kadarıyla epilepsiye bağlı dalmalarda kesinlikle tepki vermiyorlarmiş

Evet dikkat çekici bir şey söylediğimde tepki veriyor. Aklıma çok takıldı öğretmeni de 3-4 defa oluyor dedi. Dokununca da kendine geliyor dedi. Takip edeceğim.
Cevabınız için teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…