2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Ben üstünü örtüyorum valla hemde kalın battaniyeyle. Ben onlara pek bakmiyorum bebekler seviyor sıcağı. Hiçte terlemiyor dediğin gibi ben tsortle terliyorum
Çok kalın değil de ince orta karar bi örtüyle örttüm ısındı hemen zaten

Ya benimki de sıcak sevmiyor işte üstğne ekstra battaniye falan örtsem kesin uyanır. Bi kere dıları çıkarken uyudu diye yeleğini çıkarmadan kalın battaniyeye sardım kıyameti koparttı yelek çıkana kadar susmadı resmen boynu göğsü hemen isilik oldu huylu benim oğlan😄
evet canım demiştin sen 😄 bence her bebeğin tarzı farklı ya. aynı yetişkinler gibi aslında. biz de onu anlayıp ona göre giydiricez işte biraz da

Ya benimki de sıcak sevmiyor işte üstğne ekstra battaniye falan örtsem kesin uyanır. Bi kere dıları çıkarken uyudu diye yeleğini çıkarmadan kalın battaniyeye sardım kıyameti koparttı yelek çıkana kadar susmadı resmen boynu göğsü hemen isilik oldu huylu benim oğlan😄
Ben de aynı hep ince giydiriyorum 22-23 derece ya kısa kol zıbın ve patikli tulum ya uzun kol zıbın patikli tulum. Bazen de askılı/kısa kollu zıbın üstü alt üst takım. Daha hiç üşümedi

kızlar ben bebeğimle manyak derecede bütünleşik hissediyorum kendimi. bilmiyorum normal mi ya da size de böyle oluyor mu ama ona yapılan her şeyi kendime yapılmış gibi algılıyorum. sanki bebek benim bi uzantım gibi. diyelim babası uzayan sakallarıyla bebeğin yanağını biraz sert öpüyor. onun acısını sanki ben yanağımda hissediyorum. hatta sanki değil, gerçekten hissediyorum ve aşırı sinirleniyorum. kayınvalidem sürekli bebeğin burnunu sıkıyor o kadar deliriyorum ki. bugün en son dedim biri sizin burnunuzu sıksa hoşunuza gider mi diye 🙄 canı yanmasını ya da rahatsız olmasını hiç istemiyorum yüreğim hiç dayanmıyor ya. ama bi yandan da her şeye müdahale edemiyorum ya da görmemişin çocuğu olmuş durumuna düşmemek için içime ata ata mahvoluyorum. sizce çok garip bir durum mu hissettiğim?
Geçen doktorun biri diyordu youtube da. Anneler fazla baskın ve kontrolcü davranıyorlar. Böyle böyle çocuğa zarar veriyorlar diye.
O zaman farkettim kendimde sizin bahsettiklerinizi. Babası her öptüğünde rahatsızım sakalı yüzünden. Doktor değiştirdim ağlattı gereksiz yere diye. Büyüklerin yaptığı her şeye kıldım 2 ay boyunca, şükür gittiler. Ablam geldi. Vermedim kucağına çocukları okula gidiyor hastalık vardır diye 🙈
İnşallah azaltıcam.

X