• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    317
Alt degistirirken ve giydirirken cok zorlaniyorum siz de öyle misiniz? Deneyimli anneler bu durum gececek mi? Her defasinda ciglik cigliga ağlıyor ama her defasında 🙄
Bizde de öyle kaçıyor, ağlıyor tek başına yapamıyorum artık birinin yanımda oyalaması lazım tek olduğum zaman da oyalanmıyor çok ağlıyor zorla değiştiriyorum

Bise yetmiyor kaç takım pijaması ev kıyafeti var ya leke ya bir şey ya küçülüyor hepsini 9-13 almıştım kış için.her gün yıkıyorum ya da citileyip yıkıyorum yok lekeler de çıkmıyor kıyafet de yetişmiyor 🫠
Ben kışlıkları 12 18 aldım tam oluyorlar 9 12 takımı küçük oluyor biraz dediğin gibi sürekli zaten evde değişim gerekiyor 7/8 takım evde giydirdiğim var sanırım. 8 takım kadar da dışarıda giydiği onlar çok yıpranmıyor da evdekiler fena halde 😅

Alt degistirirken ve giydirirken cok zorlaniyorum siz de öyle misiniz? Deneyimli anneler bu durum gececek mi? Her defasinda ciglik cigliga ağlıyor ama her defasında 🙄
Benimki de üstünü çıkarırken altını değiştirirken kıyamet hep özellikle banyo sonrası çok zorlanıyorum sudan çokmak istemiypeum çıkınca giydirmiyor hava soğuk giydirene madar canım çıkıyor yıkarken ufo yakıyorum giydirmek uzun sürdüğü için inşallah geçiyordur

Hanımlar merhaba uzun bir süredir yoktum. Mama kullanan anneler tavsiyelerinize ihtiyacım var. Hangi marka mama kullanıyorsunuz, mama seçerken nelere dikkat etmek gerekiyor. Şimdiden teşekkürler. 🌸

Ben kışlıkları 12 18 aldım tam oluyorlar 9 12 takımı küçük oluyor biraz dediğin gibi sürekli zaten evde değişim gerekiyor 7/8 takım evde giydirdiğim var sanırım. 8 takım kadar da dışarıda giydiği onlar çok yıpranmıyor da evdekiler fena halde 😅
Ay ev dışarı diye ayırmadım ben hepsini her yerde giyiyor 😂

Kızlar ilk defa uyku tulumu ile yatıracağım ev 24 25 derece uyku tulumu 1.6 tog sizce terletir mi? İçinde sadece yarım kol zıbın var

Hanımlar merhaba uzun bir süredir yoktum. Mama kullanan anneler tavsiyelerinize ihtiyacım var. Hangi marka mama kullanıyorsunuz, mama seçerken nelere dikkat etmek gerekiyor. Şimdiden teşekkürler. 🌸
Ben sma optipro ve hipp hangisini bulursam kullanıyorum. İkisini de içiyor.

54383C2D-0715-4C6A-9C69-FB61DFA1D6C0.jpeg

Bu akşamki yemeğimiz. Bezelye tatlı patates havuç bulgur. Yoğurt ve kivi.

Ben sma optipro ve hipp hangisini bulursam kullanıyorum. İkisini de içiyor.
Bu iki mamanın adını çok duyuyorum hipp bizde ishal yaptı malesef. Peki farklı mama vermek bir sıkıntı oluşturuyor mu acaba bu konuda bilginiz var mı ?

Bizde de öyle kaçıyor, ağlıyor tek başına yapamıyorum artık birinin yanımda oyalaması lazım tek olduğum zaman da oyalanmıyor çok ağlıyor zorla değiştiriyorum
Benimki de üstünü çıkarırken altını değiştirirken kıyamet hep özellikle banyo sonrası çok zorlanıyorum sudan çokmak istemiypeum çıkınca giydirmiyor hava soğuk giydirene madar canım çıkıyor yıkarken ufo yakıyorum giydirmek uzun sürdüğü için inşallah geçiyordur
Benim oğlan zaten hiç durmuyordu şimdi birde sünnet olunca mümkün değil tek başına değiştirmek dikişleri açılacak yoksa kaçıyor ağlıyor

Merhaba nerelerdesin canım iyi misin niye girmiyorsun gruba hiç
Ben hipp veriyordum şimdi bebelac gold veriyorum içeriği temiz diye

Merhaba nerelerdesin canım iyi misin niye girmiyorsun gruba hiç
Ben hipp veriyordum şimdi bebelac gold veriyorum içeriği temiz diye
Merhaba canım iyiyim çok şükür sen nasılsın. Hayat telaşı ve kuduruk kızım sayesinde hiçbir şey yapamıyorum ☺️ Bu mama da bebek bezi gibi her bebekte memnuniyet değişiyor. Bende aptamil kullanıyorum baya araştırdım bir karar veremedim.

Merhaba canım iyiyim çok şükür sen nasılsın. Hayat telaşı ve kuduruk kızım sayesinde hiçbir şey yapamıyorum ☺️ Bu mama da bebek bezi gibi her bebekte memnuniyet değişiyor. Bende aptamil kullanıyorum baya araştırdım bir karar veremedim.
İyi bende canım oğluşu sünnet ettirdik onunla uğraşıyoruz çok huzursuz 🥲 mama konusuna katılıyorum alırken temiz içerikli olanı araştırıp almaya çalışıyorum bir mühendis var takip ettiğin o içerijlerine göre listelemiş ona göre aldım hep şimdi 2 numara verdiğimizden onu attım 😘

Eklentiler

• IMG_9077.jpeg
    IMG_9077.jpeg
    65,2 KB · Görüntüleme: 24
  • IMG_9076.jpeg
    IMG_9076.jpeg
    69,9 KB · Görüntüleme: 26
Kızlar merhaba gebeliğimin 31. Haftasındayım. Beni hatırlarsınız. Yavaş yavaş son dönem hazırlıklarına başladık. Göğüs ucu çatlak kremi ve göğüs pompası alacağım. Özellikle çatlak kremi için önerinizi istiyorum. İnternette lanisohun hem 10ml hem 40ml ilk ürünü var. Gramaj olarak özellikle kullananlardan hangisini önerdiklerini öğrenebilir miyim? Eğer 10luk yetecekse kalanı çöpe gidecek bir ürüne para vermek ve 40lık almak istemiyorum. Kaç hafta kaç ay kullanıyoruz. Yazarsanız sevinirim.

Bir de süt pompası elektrikli mi manuel mi önerirsiniz? Kullanıp memnun kaldıklarınızı yazarsanız çok sevinirim.

Yemek döktüğü için ayırdım ben ya insan içine çıkmaya temiz olsun bari diye😅

Aynen özellikle zıbınlar hep lekeleniyor bazılarından çıkmıyorda 😂
Bizimde aynı beyaz zıbınlar falan ne biçim oldu çamaşır suyu almıştım çocuk için doğal onda bekletmek lazımda ona bile zaman bulamam çok yoruluyorum ben. Muz bile leke yapıyormuş şaşırdım 😅

Kızlar merhaba gebeliğimin 31. Haftasındayım. Beni hatırlarsınız. Yavaş yavaş son dönem hazırlıklarına başladık. Göğüs ucu çatlak kremi ve göğüs pompası alacağım. Özellikle çatlak kremi için önerinizi istiyorum. İnternette lanisohun hem 10ml hem 40ml ilk ürünü var. Gramaj olarak özellikle kullananlardan hangisini önerdiklerini öğrenebilir miyim? Eğer 10luk yetecekse kalanı çöpe gidecek bir ürüne para vermek ve 40lık almak istemiyorum. Kaç hafta kaç ay kullanıyoruz. Yazarsanız sevinirim.

Bir de süt pompası elektrikli mi manuel mi önerirsiniz? Kullanıp memnun kaldıklarınızı yazarsanız çok sevinirim.
Rabbim sağlıkla kavuştursun öncelikle🙏🏻 çatlak kremi olarak lansinoh kullandım bence ilk olarak düşük ml tercih edebilirsin, benimki fazlaydı ziyan oldu. doğum öncesi sürmemiştim ama sürenler varmış. Hassasiyet biraz sürüyor maalesef meme emme olayına alışana kadar kulllanmak gerekiyor net bir hafta söyleyemiyorum, bu süreçte tahin yağı da sürdüm o da iyi geldi (tahin bekleyince üstünde oluşan yağ) bebiş sadece göğüs ucunu değil kahve kısmı fazlasıyla emebilirse hassasiyet daha az oluşur🙏🏻 ben bir de göğüs kalkanı kullandım tavsiye ederim, hem kıyafete vs sürtünmeden koruyor hem de süt akarsa topluyordu. Göğüs pompası olarak da yine lansinoh çift pompalı aldım, halen daha ihtiyaç halinde kullanıyorum çok memnunum ama eller serbest olan makinelerden alsamıydım diye düşünmüyor değilim, en azından hem sağım hem işleri aynı anda yapabiliyorsun. Kullanıp memnun olan annelerimiz varsa yazabilir:)

Back