• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    317
Akşam menüsü

Eklentiler

• 1000064195.jpg
    1000064195.jpg
    98,8 KB · Görüntüleme: 44
Benımkı kıtabı yırttı parcaladı haşin erkek ya elıne geçen herseyı çarpıyor atıyor bzım ısımız gucımız çekmece açmak kapatmak camasır makınesının düğmeleri camasır makınesı çalışırken basından alamıyorum ıstemedıgı bıseyı yapınca tutup ısırıyor ıkı alt ıkı üst dısı oldu mama sevmıyor zorla ıcıyor yarısı uçuyor yarıdını cevırıp döküyor çorba içerken de tukuruyır her yerımız batıyor huy degıstırdı geçen doğum gününe gıttım gıtmez olaydım bütün bebelerı sacını yoldu bagırdı ve hedıyelere göz dıktı arsız ya servıs tabagı kımın elındeyse onu hedef aldı yemek ıcın bagırdı bagırdı dedım gelenın de çağıran ın da😀😀😀🤣anlayın işte araba koltuğunda oturmayı sevmıyor kucağa gelmek istiyor babası alıstırdı ve kucagımda araba surdum kan ter ıcınde elıme vuruyır dıreksıyondan cekecekmıeım elımı

Kızlar aptamil mamalarda da indirim var h.buradada haberiniz olsun kullananlar varsa

Bende lcw ve cigitten kışlıkları almıştım yeter yaza alınacak artık
Bise yetmiyor kaç takım pijaması ev kıyafeti var ya leke ya bir şey ya küçülüyor hepsini 9-13 almıştım kış için.her gün yıkıyorum ya da citileyip yıkıyorum yok lekeler de çıkmıyor kıyafet de yetişmiyor 🫠

Back