Bnı çağırdı saglık ocagı ama sanırım gtmeyecegımBizde 9 ayda aşı yoktu çağırmadılar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bnı çağırdı saglık ocagı ama sanırım gtmeyecegımBizde 9 ayda aşı yoktu çağırmadılar
Benim kızda öyle yaReddediyor eğitsel şeyleri bu da kısa sürdü
Umarım böyle devam etmezler kitabı gördüğü gibi kapatıyorBenim kızda öyle ya
Ay benimki çok seviyor kitapları ya izliyor,dokunuyor ben okuyunca da dinliyorUmarım böyle devam etmezler kitabı gördüğü gibi kapatıyor
Sorun olsa derdi demekki sorun olmuyor iyi bari bende gidebilrimde merak ettim emzirdiğüm içimHayır sagmadım, beklemedimde emzirdim, doktor bısey demedi
Benimki hemen kapağını kapatıyor aslaaaa tahammül edemiyor keşke benimki de öyle olsaydıAy benimki çok seviyor kitapları ya izliyor,dokunuyor ben okuyunca da dinliyor
Biz yemeyi tercih ediyoruzUmarım böyle devam etmezler kitabı gördüğü gibi kapatıyor
Yine bi etkileşimde tadına bakıyor beğenirse okuyacakBiz yemeyi tercih ediyoruz
Benimki yiyiyor genelde kağıt karton gördü mü bayılıyor tadınaAy benimki çok seviyor kitapları ya izliyor,dokunuyor ben okuyunca da dinliyor
Bizim doktor tavsiye etmedi 9.ayı zaten menenjit vardı ikisi ağır gelecekti 1 yaşında yaptır dediBen gttım dişçiye dolgu yaptırmıştım, iğnede yapmıştı ve emzırmeye devam etmıstım
Hanımlar 9.ay aşısına gttınız mı, ben çok kararsız kaldım
Aa bakayım teşekkürlerKızlaaar mangoda indirim var ve güzel seyler var bebisler için haberiniz olsunnn
Bende lcw ve cigitten kışlıkları almıştım yeter yaza alınacak artıkBızım kıslık ısı tamam yaza kadar bısı yok yazın alırız yazlıkları allah ızın verırse
Bise yetmiyor kaç takım pijaması ev kıyafeti var ya leke ya bir şey ya küçülüyor hepsini 9-13 almıştım kış için.her gün yıkıyorum ya da citileyip yıkıyorum yok lekeler de çıkmıyor kıyafet de yetişmiyorBende lcw ve cigitten kışlıkları almıştım yeter yaza alınacak artık