- 24 Ocak 2021
- 5.659
- 4.878
- 30
Bizde diş dönemi için kullanacağız bakalım inş işe yararaynen ilaçla içti ada şimdi 120 anca içiyo 1 hafta kullanmıştık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bizde diş dönemi için kullanacağız bakalım inş işe yararaynen ilaçla içti ada şimdi 120 anca içiyo 1 hafta kullanmıştık
Evet oluyor bizde yoğurt yiyince oldu. 15gün vermedim sonra düzeldi. Yumurtada da ishal oldu oda düzeldi sonra.Merhabalar. Ek gıdaya baslarken ilk denediginiz gidalarca vucutta bikac tane döküntü gördünüz mü hic
Kızlar huniyi takmak üzereyim. Asla yemek yemek istemiyor yiyen çocuk gitti başka bir geldi sanki dişten olabilir mi sizinkilerin iştahı nasıl kafayı yemek üzereyim. dream_catcherr @Matmazella
kızlar motilium diye bir şurup verdi iştahı için var mı kullanan
Yaygın bir dokuntu muydu acaba. Yoksa birkac tane miEvet oluyor bizde yoğurt yiyince oldu. 15gün vermedim sonra düzeldi. Yumurtada da ishal oldu oda düzeldi sonra.
inşallahBizde diş dönemi için kullanacağız bakalım inş işe yarar
Ohh iyi yapmışsınız vallahi iyi tatiller canım hipp sütlaç,elma havuç ve tahıllı muzlu elmaya bayılıyor bizimkisi ya bugün başladık şuruba inşallah iyi gelirCanım bizde şuan bariz bir iştahsızlık yok şuan için. Bir de biz minik bir tatile çıktık 3 günlüğüne deli cesareti o yüzden ek gıda pek yemiyor anne sütü alıyor suan. Hıpp ten kavanoz mama aldım yesin diye ama sevmedi asla istemedi.
Şurubu hiç bilmiyorum canım, inşallah ise yarar
Kulak arkalarında ve poposunda çıkmıştı bizim.Yaygın bir dokuntu muydu acaba. Yoksa birkac tane mi
Hadi inşallah Ben de sütlaç ve elma havuç aldım ama çok hoşnut kalmadı bir de kabızlık hala devam ediyor o yüzden sütlacı çok vermek de istemiyorum neyse bikac gün böyle idare ederiz eve geçince düzelir inşallahOhh iyi yapmışsınız vallahi iyi tatiller canım hipp sütlaç,elma havuç ve tahıllı muzlu elmaya bayılıyor bizimkisi ya bugün başladık şuruba inşallah iyi gelir
Kulak arkalarında ve poposunda çıkmıştı bizim.
Tesekkur ederim sagolunOhh iyi yapmışsınız vallahi iyi tatiller canım hipp sütlaç,elma havuç ve tahıllı muzlu elmaya bayılıyor bizimkisi ya bugün başladık şuruba inşallah iyi gelir
Kulak arkalarında ve poposunda çıkmıştı bizim
Kabarip birkac saat icinde sonuyor. Ama sivilce gibi yeri belli oluyor bizde.gıda alerji döküntüsü kaç günde geçer bileniniz var mı?
bizdede minik minik kabarıklıklar var kızarıktılar rengi açıldı ama kabarıklık 4 gündür falan geçmedi halaKabarip birkac saat icinde sonuyor. Ama sivilce gibi yeri belli oluyor bizde.
Ne yemişti?2 haftaya kadar surebiliyormus. Hırıltılı solunum var mi. Bizde hirilti ve yanak kizarmasi da oldu dun
o yok çok şükür2 haftaya kadar surebiliyormus. Hırıltılı solunum var mi. Bizde hirilti ve yanak kizarmasi da oldu dun
Havuc patates kuzu kiyma bulgur yapin demisti dr onu yedi. Dr umuz kiymayi kesti. Sadece sebzeyle devam. Cok uzuluyorum ymarim gecici bir surectirNe yemişti?
Kuzuya bizim de alerjimiz var. Mukusu ve bez sayısını artırmıştı. Bizim diyette kırmızı et en son açılacak, üzülme geçecek.Havuc patates kuzu kiyma bulgur yapin demisti dr onu yedi. Dr umuz kiymayi kesti. Sadece sebzeyle devam. Cok uzuluyorum ymarim gecici bir surectir
Klips yöntemi nasıl oluyor biz 75 günlükken normal yaptırmıştık sadece iğnesi olurken ağlamıştı bir daha ağlamamıştı. İlk çişinde de biraz mıkırdanmıştı. Geçmiş olsun bir iki güne daha iyi olacaktır bizde baya şişmiştik genel olarak bir haftada geçti diyebilirim.Selam arkadaşlar bebişlerine sünnet yaptıran anneler klips yöntemiyle yaptırıp memnun kalan var mı bizim bebiş klips yöntemi ile dün sünnet oldu hiç huzuru yok ağlıyor sürekli altı değişirken korkuyor cocuk bağırıyor keşke normal sünnet yapılsaydı daha mı iyi olurdu diye düşünüyorum. Sizlerin nasıl oldu sünnet