Ben de dişe bağlıyorum ya salya artışı aşırı fazla be minik sertlikler ve beyazlıklar görüyorum, içi su dolu diş kaşıyıcılarını buzdolabına koyup verince biraz rahatlatıyormuş bebekleri. Ben onu denicem bugünBenim kızımda çok huysuz bu aralar diş çıkaracak diye düşünüyorum damaklarda beyazlık, salya, el sürekli ağızda uyurken bile baş parmağını sokuyor. Kardeşimde 3 aylık çıkarmış. Uykuya dalamadı zamanlar yanımda yatırıp saçını okşuyorum ben öyle uyuyor. Bende hiç dayanamam saçımla oynanmasına hemen uykum gelir, bana çekmiş kızımda
Ayy çok güzel.benim ki de öyle uyusa ama yoook önce ortalığı ayağa kaldıracak emmicek saga sola sınırlı sinirli hareketler kucağa gerilme. Zar zor uyutuyorim. Onda da çıt sesine tepki uyanma.Benim kızımda çok huysuz bu aralar diş çıkaracak diye düşünüyorum damaklarda beyazlık, salya, el sürekli ağızda uyurken bile baş parmağını sokuyor. Kardeşimde 3 aylık çıkarmış. Uykuya dalamadı zamanlar yanımda yatırıp saçını okşuyorum ben öyle uyuyor. Bende hiç dayanamam saçımla oynanmasına hemen uykum gelir, bana çekmiş kızımda
Bizimki direkt yürümeye fokuslandı sürekli ayakta durmak istiyorKızlar bebişleriniz dönmeye başladı mı
Bizimki poposunu kaldırıyor ama dönmüyor daha
Bizimki.her gece 3 e kadar uyumuyorBu gece bizde felakettik üçe kadar uyumadı diyebilirim çabaladım yok ciyak ciyak bağırıyor altı temiz karnı tok ee uykusu da var geriye bı tek karnı mi ağrıyor acaba dedim şekerli su verince tık uyudu çocuk günü gününü tutmuyor zombi gibiyim biri gelse eve her yer her yerde
Eldiven şeklinde olan diş kaşıyıcıdan aldım parmaklarını sokuyor diye, parmakları sokamadı diye sinirlendi istemediBen de dişe bağlıyorum ya salya artışı aşırı fazla be minik sertlikler ve beyazlıklar görüyorum, içi su dolu diş kaşıyıcılarını buzdolabına koyup verince biraz rahatlatıyormuş bebekleri. Ben onu denicem bugün
Tabi ki her zaman değilAyy çok güzel.benim ki de öyle uyusa ama yoook önce ortalığı ayağa kaldıracak emmicek saga sola sınırlı sinirli hareketler kucağa gerilme. Zar zor uyutuyorim. Onda da çıt sesine tepki uyanma.
Hahaha yerim seni yaAyyy bende işe başlamayı dört gözle bekliyorumböyle hissedincr de vicdan azabı çekiyorum
En azından sıcak kahve içiyorsundur
Benim de annem bakacak o içimi rahatlatıyor gözüm arkada kalmaz, diğer türlüsü çok çok zor gerçekten.Bebeğime annem ve kayınvalidem dönüşümlü bakıyorlar şükür o konuda rahatım. Hani işteyken özlüyosun bebişi ama bi yandan da şöyle bi durmuş oluyorsun kendine vakit ayırıyorsun hafta sonları evdeyken maratonda gibi hissediyorum kendimi
Ben en başından beri kullanıyorum hiç pişik sorunu yaşamadık, bir kaç defa üzüm saatler tuttuğumda ya da eşim bezi yanlış bağladığında sızdırma oldu ama dediiim gibi bir kaç defa sadece :)Kızlar molfix bebek bezi nasıl?tecrübenize ihtiyacım var
Doğduğundan beri kullanıyorum memnunum. Hatta bugün yine trendyondan 4 bedeninden 200'lü olanından aldım. 4-5 saatte 1 uyanınca mama öncesi altını değiştiriyorum ki tekrar uykuya daldığında altı temiz olsun rahat uyusun. Bir sıkıntı yaşamadım. Sadece arada kakası taşıyor o da çok yaptığında.Kızlar molfix bebek bezi nasıl?tecrübenize ihtiyacım var
Çok geçmiş olsun canım yaa anneler gerçekten ne sakatlansın ne hastalansın çok zor oluyor yoksaHerkese selam kızlar, dün evde görünmez kaza sonucu sol elimin iki parmak arasına temiz enjektör şırıngasi saplandı. İlk anda anlamadım bişey yoktu ama gece çok fena oldu aşırı şişti, kızardı o bölge sıcacık oldu. Bebeğimin 4.au kontrolü vardı gitmişken ben de ortopediye muayene oldum. Yüzeysel enfeksiyon olmuş dedi augmentin verdi ama hiçbir yerde yok kalmamış.emzirme durumu olduğu için her ilacı vermiyor doktor.Yarin tekrar doktora gidip muadil ilaç yazdiracagim. İnşallah ilacı bulup kullanırım da geçer hemen. Bebeğime gün içinde bakmak için annem geldi çünkü elimi asla kullanamıyorum.
Çok geçmiş olsun canım yaa anneler gerçekten ne sakatlansın ne hastalansın çok zor oluyor yoksabende augmentin kullanıyorum ameliyattan dolayı. Şaşırdım ilacın olmadığını bilmiyorum açıkcası hiç aramadık hemen aldık eczaneden biz
Allah allah zam mı gelecek acaba yine topladılarÇok sağol canım, kesinlikle annelere birşey olmasınBen Ankara'da yaşıyorum birsürü eczaneye sordum bugün hiçbirinde yok depolara sordular onlarda da kalmamış.nasil olacak bilmiyorum.
Allah allah zam mı gelecek acaba yine topladılar
İnşallah bulursun canım. Bende çocuk felci aşısı yokmuş diye duydum umarım doğru değildir yaaa depo depo aşı aramak zorunda kalmayalımValla bilmiyorum canım ama ilaç bulamamak çok sıkıntı
İnşallah bulursun canım. Bende çocuk felci aşısı yokmuş diye duydum umarım doğru değildir yaaa depo depo aşı aramak zorunda kalmayalım
Ohh maşallahEvet onu ben de duydum inşallah doğru değildir
Bu arada günde 1 ml demir ilacına başladık ocean microfer. Bu ay 1100 gram almış, boyu da 3,5 cm uzamış. Herşey yolunda şükür. Bugün damlalı göz muayenesi olduğu için aşıları yapılmadı,ama göz için de herşey yolunda diğer kontrol 1 yıl sonra. Perşembe günü sağlık ocağında rotavirus ikinci doz ve diğer iki tane olan 4 Ay aşıları yapılacak.