2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
Benim kızımda çok huysuz bu aralar diş çıkaracak diye düşünüyorum damaklarda beyazlık, salya, el sürekli ağızda uyurken bile baş parmağını sokuyor. Kardeşimde 3 aylık çıkarmış. Uykuya dalamadı zamanlar yanımda yatırıp saçını okşuyorum ben öyle uyuyor. Bende hiç dayanamam saçımla oynanmasına hemen uykum gelir, bana çekmiş kızımda

Ben de dişe bağlıyorum ya salya artışı aşırı fazla be minik sertlikler ve beyazlıklar görüyorum, içi su dolu diş kaşıyıcılarını buzdolabına koyup verince biraz rahatlatıyormuş bebekleri. Ben onu denicem bugün

Ayy çok güzel.benim ki de öyle uyusa ama yoook önce ortalığı ayağa kaldıracak emmicek saga sola sınırlı sinirli hareketler kucağa gerilme. Zar zor uyutuyorim. Onda da çıt sesine tepki uyanma.

Bizimki.her gece 3 e kadar uyumuyor

Eldiven şeklinde olan diş kaşıyıcıdan aldım parmaklarını sokuyor diye, parmakları sokamadı diye sinirlendi istemedi sulu alıcam ama kaynayan suda patlıyor yorumları okudum iyice temizlemeden de nasıl vericez ki

Ayy çok güzel.benim ki de öyle uyusa ama yoook önce ortalığı ayağa kaldıracak emmicek saga sola sınırlı sinirli hareketler kucağa gerilme. Zar zor uyutuyorim. Onda da çıt sesine tepki uyanma.
Tabi ki her zaman değil sadece kucakta uyuduğu huysuz zamanlarda oluyor asla yatağa koymuyorum bende yaslanarak uyuyorum yatakta

Reactions: Zzy
Kızlar iyi akşamlar aranızda nebülizatör kullanan varmı ben aldım bu sessiz olanlardan. İçine fizyolojik su koyup çalıştırıyorum ama maskeyi tutmuyor bende az uzaktan verdim fayda edermi birde suyu az kalınca çalışmıyor bizimki mi bozuk her zaman suyu çokmu olacak hava verisi falan güzel iyi üflüyor

Ayyy bende işe başlamayı dört gözle bekliyorum böyle hissedincr de vicdan azabı çekiyorum
En azından sıcak kahve içiyorsundur
Hahaha yerim seni ya
Ne zaman başlıyorsun işe?
Benim de annem bakacak o içimi rahatlatıyor gözüm arkada kalmaz, diğer türlüsü çok çok zor gerçekten.
Bakalım göreceğiz :)
Kızlar molfix bebek bezi nasıl?tecrübenize ihtiyacım var
Ben en başından beri kullanıyorum hiç pişik sorunu yaşamadık, bir kaç defa üzüm saatler tuttuğumda ya da eşim bezi yanlış bağladığında sızdırma oldu ama dediiim gibi bir kaç defa sadece :)

Herkese selam kızlar, dün evde görünmez kaza sonucu sol elimin iki parmak arasına temiz enjektör şırıngasi saplandı. İlk anda anlamadım bişey yoktu ama gece çok fena oldu aşırı şişti, kızardı o bölge sıcacık oldu. Bebeğimin 4.au kontrolü vardı gitmişken ben de ortopediye muayene oldum. Yüzeysel enfeksiyon olmuş dedi augmentin verdi ama hiçbir yerde yok kalmamış.emzirme durumu olduğu için her ilacı vermiyor doktor.Yarin tekrar doktora gidip muadil ilaç yazdiracagim. İnşallah ilacı bulup kullanırım da geçer hemen. Bebeğime gün içinde bakmak için annem geldi çünkü elimi asla kullanamıyorum.

Kızlar molfix bebek bezi nasıl?tecrübenize ihtiyacım var
Doğduğundan beri kullanıyorum memnunum. Hatta bugün yine trendyondan 4 bedeninden 200'lü olanından aldım. 4-5 saatte 1 uyanınca mama öncesi altını değiştiriyorum ki tekrar uykuya daldığında altı temiz olsun rahat uyusun. Bir sıkıntı yaşamadım. Sadece arada kakası taşıyor o da çok yaptığında.

Çok geçmiş olsun canım yaa anneler gerçekten ne sakatlansın ne hastalansın çok zor oluyor yoksa bende augmentin kullanıyorum ameliyattan dolayı. Şaşırdım ilacın olmadığını bilmiyorum açıkcası hiç aramadık hemen aldık eczaneden biz

Çok sağol canım, kesinlikle annelere birşey olmasın Ben Ankara'da yaşıyorum birsürü eczaneye sordum bugün hiçbirinde yok depolara sordular onlarda da kalmamış.nasil olacak bilmiyorum.

İnşallah bulursun canım. Bende çocuk felci aşısı yokmuş diye duydum umarım doğru değildir yaaa depo depo aşı aramak zorunda kalmayalım

Evet onu ben de duydum inşallah doğru değildir
Bu arada günde 1 ml demir ilacına başladık ocean microfer. Bu ay 1100 gram almış, boyu da 3,5 cm uzamış. Herşey yolunda şükür. Bugün damlalı göz muayenesi olduğu için aşıları yapılmadı,ama göz için de herşey yolunda diğer kontrol 1 yıl sonra. Perşembe günü sağlık ocağında rotavirus ikinci doz ve diğer iki tane olan 4 Ay aşıları yapılacak.

Ohh maşallah Bizde göze gittik ama damla yapmadılar bu aylarda hipermetrop çıkar 9.ayda getirin tekrar dedi bizimde demir eksikmiş tahlillerde çıktı sıdefer damla başladık sabah akşam 5erden 10 damla. Tabiki sevmedi tükürdü yine biberon ucuna damlatıp verdik bugün aşı olduk bizde keyifsiz biraz calpol verdim rahatladı. Kg çok almıyor bizimkisi yaa iyice iştahsız bebek oldu boyuna göre kilosu az kalıyorda sağlığı yerinde şükür

Kızlar meme reddi yaşayanlar mutlaka izlesin biz yaşıyoruz ve bu video bana çok iyi geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…