Çok geçmiş olsun canım, bir saniye sonramız meçhul malesef. Dediğiniz gibi annelere bir şey olmasınHerkese selam kızlar, dün evde görünmez kaza sonucu sol elimin iki parmak arasına temiz enjektör şırıngasi saplandı. İlk anda anlamadım bişey yoktu ama gece çok fena oldu aşırı şişti, kızardı o bölge sıcacık oldu. Bebeğimin 4.au kontrolü vardı gitmişken ben de ortopediye muayene oldum. Yüzeysel enfeksiyon olmuş dedi augmentin verdi ama hiçbir yerde yok kalmamış.emzirme durumu olduğu için her ilacı vermiyor doktor.Yarin tekrar doktora gidip muadil ilaç yazdiracagim. İnşallah ilacı bulup kullanırım da geçer hemen. Bebeğime gün içinde bakmak için annem geldi çünkü elimi asla kullanamıyorum.
Kendim yazdım sandımAyy çok güzel.benim ki de öyle uyusa ama yoook önce ortalığı ayağa kaldıracak emmicek saga sola sınırlı sinirli hareketler kucağa gerilme. Zar zor uyutuyorim. Onda da çıt sesine tepki uyanma.
Cok gecmis olsun. Augmentin muadilini elinizdeki reçete ile verebilirlerdi aslında keşke hemen baslayabilsenHerkese selam kızlar, dün evde görünmez kaza sonucu sol elimin iki parmak arasına temiz enjektör şırıngasi saplandı. İlk anda anlamadım bişey yoktu ama gece çok fena oldu aşırı şişti, kızardı o bölge sıcacık oldu. Bebeğimin 4.au kontrolü vardı gitmişken ben de ortopediye muayene oldum. Yüzeysel enfeksiyon olmuş dedi augmentin verdi ama hiçbir yerde yok kalmamış.emzirme durumu olduğu için her ilacı vermiyor doktor.Yarin tekrar doktora gidip muadil ilaç yazdiracagim. İnşallah ilacı bulup kullanırım da geçer hemen. Bebeğime gün içinde bakmak için annem geldi çünkü elimi asla kullanamıyorum.
Çok geçmiş olsun canım, bir saniye sonramız meçhul malesef. Dediğiniz gibi annelere bir şey olmasın
Cok gecmis olsun. Augmentin muadilini elinizdeki reçete ile verebilirlerdi aslında keşke hemen baslayabilsen
Bende asla gündüzleri emziremiyorum, uyanır uyanmaz, hatta uyku döngülerinde el kol hareketi görünce emziriyorum.Kızlar meme reddi yaşayanlar mutlaka izlesin biz yaşıyoruz ve bu video bana çok iyi geldi
Ohh maşallahBizde göze gittik ama damla yapmadılar bu aylarda hipermetrop çıkar 9.ayda getirin tekrar dedi bizimde demir eksikmiş tahlillerde çıktı sıdefer damla başladık sabah akşam 5erden 10 damla. Tabiki sevmedi tükürdü yine biberon ucuna damlatıp verdik bugün aşı olduk bizde keyifsiz biraz calpol verdim rahatladı. Kg çok almıyor bizimkisi yaa iyice iştahsız bebek oldu boyuna göre kilosu az kalıyorda sağlığı yerinde şükür
Uğraştırıyor baya beni derdini de anlamıyorumm. süpürge sesiyle uyutuyorim uçak moduna alıp. Yoksa çok sinirli asabi. Gündüz kesintisiz en az 2 3 saat uyusa mutlu olacak ama kısa kısa uyuduğu için bisey anlamiyo geriliyo.Kendim yazdım sandım
Kararsız kaldım da teşekkür ederim canım, nasılsın bakalım bebiş nasıl?Ben mayıs grubundan HTCNM, sonra littledreams oldum ardına selizayların grupta mavi sevdasına bu nickHahaha yerim seni ya
Ne zaman başlıyorsun işe?
Benim de annem bakacak o içimi rahatlatıyor gözüm arkada kalmaz, diğer türlüsü çok çok zor gerçekten.
Bakalım göreceğiz :)
Ben en başından beri kullanıyorum hiç pişik sorunu yaşamadık, bir kaç defa üzüm saatler tuttuğumda ya da eşim bezi yanlış bağladığında sızdırma oldu ama dediiim gibi bir kaç defa sadece :)
Çok teşekkür ederim yorum için, peki hiç değişiklik yapmadın değil mi?Doğduğundan beri kullanıyorum memnunum. Hatta bugün yine trendyondan 4 bedeninden 200'lü olanından aldım. 4-5 saatte 1 uyanınca mama öncesi altını değiştiriyorum ki tekrar uykuya daldığında altı temiz olsun rahat uyusun. Bir sıkıntı yaşamadım. Sadece arada kakası taşıyor o da çok yaptığında.
Valla bizdede aynı durum var. Bide öyle bi ağlıyorki bi yeri ağrırcasına. Geçmezse doktoramı götüreem bilmiyorumBende asla gündüzleri emziremiyorum, uyanır uyanmaz, hatta uyku döngülerinde el kol hareketi görünce emziriyorum.
Nerde kampanya var kuzumYa ben bebek bezi alıcam da siz artık çok tecrübelisiniz, molfix bebek bezi nasıl?hazır kampanya varken alayım dedim
Ayyy daha çok erken değil mi yuvarlanmak için canim bu bebeler çok aceleci bizimki de sürekli ayakta kalayım oturayım ama sakın yatmayayim modundaBebisimi koyduğum yerde bulamıyorum artık.bu kız bana çok çektirecek yuvarlana yuvarlana parkenin halısız kısmına geliyo. Her yere biseyler sermem gerek sanirim
Allah yardımcın olsun ilk oğlum öyleydi benim de bı zaman sonra düzene giriyor canim tez zaman da düzelir umarimBizimki.her gece 3 e kadar uyumuyor
Evet biraz aceleci cıktı bu yarından sonra 4 aylık olacak ablaları 5 aydan sonra yaptılardi. Benimkide ya Çok zorluyo. Ablam Görümcem eylülden doğan bebekler genelde zor oluyor diye düşünüyorduk benim 2 numara da öyleydi. Eylüle denk gelmesin derken 3. De eylülde oldu. Çok zorluyo beni ama sabretmeye çalışıyorum geçecek çünkü.Ayyy daha çok erken değil mi yuvarlanmak için canim bu bebeler çok aceleci bizimki de sürekli ayakta kalayım oturayım ama sakın yatmayayim modunda
Allah yardımcın olsun ilk oğlum öyleydi benim de bı zaman sonra düzene giriyor canim tez zaman da düzelir umarim
Bizimkide az alıyor kıpır kıpır nereye kg tutacak birde çişli gülüyoruz yukardan içiyor aşağıdan çıkıyor hemen diyeBizde de ayına uyumlu hipermetrop çıktı normal dedi doktor. Demir için tahlil bakmadı doktor direk günde 1ml başlattı. Bizimki de tükürdü,biberonun emzigine döküp icirdim sonuna doğru uyandı içmedi mecbur zorla damlattim ağzına. Bizimki geçen ay 790 gram almıştı,bu ay 1100 gram almış bı öyle bı böyle düzen yok pekAynen sağlıkları yerinde olsun gerisi önemsiz Uyku eğitimi de başlayın dedi,biraz sabır ve istikrar gerekiyor ama onun için yapın dedi.bir de kucakta oturma pozisyonu tutuşu yapabilirsiniz dedi.
Migrosta 2. Ürün %60 var canım bak istersenNerde kampanya var kuzum
Ben demistim canim sifa olmasina cok sevindimKızlar göğüs ucu süt birikintisiyle ilgili tuzdan sonra zeytinyağı sürüp buzdolabı poşeti koyuyorum demişti bir arkadaş bulamadım şimdi Allah razı olsun sonunda geçti
Bizimkide az alıyor kıpır kıpır nereye kg tutacak birde çişli gülüyoruz yukardan içiyor aşağıdan çıkıyor hemen diyeUyku eğitimi bize gündüz lazım ya bizde geçen ay başlattı destekli oturtun dedi fış fış kayıkçı önermişti bol bol birde. Çok tatlı ya otururken bazen çuval gibi devrilivericek tutmasak
Nekdr siklikla besleniyorSorma bizimki de aşırı cisli sürekli bez değiştirme modu var, azıcık uzun beklerse hemen batıyor üzeri komple çiş
Gece uzun uyuduğu için gündüz az uyuyor dedi 8de yatıyor 9-10a kadar,uyanmadan besliyorum sürekli uykuya devam ediyor. Fiş fiş kayıkçı ben de yaptırıyorum,yaaa çuval gibiler aynen çok komikler
Aynısı ya gündüz çok az uyuyor artık gece 9-10 gibi uyur sabah 10 gibi uyanırSorma bizimki de aşırı cisli sürekli bez değiştirme modu var, azıcık uzun beklerse hemen batıyor üzeri komple çiş
Gece uzun uyuduğu için gündüz az uyuyor dedi 8de yatıyor 9-10a kadar,uyanmadan besliyorum sürekli uykuya devam ediyor. Fiş fiş kayıkçı ben de yaptırıyorum,yaaa çuval gibiler aynen çok komikler