2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
Çok geçmiş olsun canım, bir saniye sonramız meçhul malesef. Dediğiniz gibi annelere bir şey olmasın

Cok gecmis olsun. Augmentin muadilini elinizdeki reçete ile verebilirlerdi aslında keşke hemen baslayabilsen

Çok geçmiş olsun canım, bir saniye sonramız meçhul malesef. Dediğiniz gibi annelere bir şey olmasın

Çok teşekkür ederim canım

Cok gecmis olsun. Augmentin muadilini elinizdeki reçete ile verebilirlerdi aslında keşke hemen baslayabilsen

Çok teşekkür ederim,ben doktora tekrar danışmadan muadil almak istemedim, içim rahat etmedi emzirme söz konusu olduğu için,ama yarın hemen başlamalıyım daha kotu olacak yoksa

Bizde de ayına uyumlu hipermetrop çıktı normal dedi doktor. Demir için tahlil bakmadı doktor direk günde 1ml başlattı. Bizimki de tükürdü,biberonun emzigine döküp icirdim sonuna doğru uyandı içmedi mecbur zorla damlattim ağzına. Bizimki geçen ay 790 gram almıştı,bu ay 1100 gram almış bı öyle bı böyle düzen yok pek Aynen sağlıkları yerinde olsun gerisi önemsiz Uyku eğitimi de başlayın dedi,biraz sabır ve istikrar gerekiyor ama onun için yapın dedi.bir de kucakta oturma pozisyonu tutuşu yapabilirsiniz dedi.

Kararsız kaldım da teşekkür ederim canım, nasılsın bakalım bebiş nasıl?Ben mayıs grubundan HTCNM, sonra littledreams oldum ardına selizayların grupta mavi sevdasına bu nick

Çok teşekkür ederim yorum için, peki hiç değişiklik yapmadın değil mi?

Bebisimi koyduğum yerde bulamıyorum artık. bu kız bana çok çektirecek yuvarlana yuvarlana parkenin halısız kısmına geliyo. Her yere biseyler sermem gerek sanirim
Ayyy daha çok erken değil mi yuvarlanmak için canim bu bebeler çok aceleci bizimki de sürekli ayakta kalayım oturayım ama sakın yatmayayim modunda
Bizimki.her gece 3 e kadar uyumuyor
Allah yardımcın olsun ilk oğlum öyleydi benim de bı zaman sonra düzene giriyor canim tez zaman da düzelir umarim

Ya moralim çok bozuk. Kesintisiz 2 saat boyunca ağladı ne yapsam olmadı. Aç emmek istemiyor beni en sonunda sağıp biberonla verdim aldı. Çok alıştı biberona beni istemiyor bu yüzden. Karnı doydu uykuya geçerkende bi o kadar ağladı. Çok yorgun hissediyorum kendimi artık ağlamak istemiyorum geçicek diyorum ama yıpranıyor insan. Bebeğim çok sakindi herkes sakinmiş diye diye huyu değişti yada 3 ay 20 günlüğüz bu aralar olan ataklarmı bilemedim

Evet biraz aceleci cıktı bu yarından sonra 4 aylık olacak ablaları 5 aydan sonra yaptılardi. Benimkide ya Çok zorluyo. Ablam Görümcem eylülden doğan bebekler genelde zor oluyor diye düşünüyorduk benim 2 numara da öyleydi. Eylüle denk gelmesin derken 3. De eylülde oldu. Çok zorluyo beni ama sabretmeye çalışıyorum geçecek çünkü.

Bizimkide az alıyor kıpır kıpır nereye kg tutacak birde çişli gülüyoruz yukardan içiyor aşağıdan çıkıyor hemen diye Uyku eğitimi bize gündüz lazım ya bizde geçen ay başlattı destekli oturtun dedi fış fış kayıkçı önermişti bol bol birde. Çok tatlı ya otururken bazen çuval gibi devrilivericek tutmasak

Kızlar göğüs ucu süt birikintisiyle ilgili tuzdan sonra zeytinyağı sürüp buzdolabı poşeti koyuyorum demişti bir arkadaş bulamadım şimdi Allah razı olsun sonunda geçti
Ben demistim canim sifa olmasina cok sevindim
Olmasa bile tuzu ara ara yapabilirsin gogus ucu na iyi geliyor

Sorma bizimki de aşırı cisli sürekli bez değiştirme modu var, azıcık uzun beklerse hemen batıyor üzeri komple çiş
Gece uzun uyuduğu için gündüz az uyuyor dedi 8de yatıyor 9-10a kadar,uyanmadan besliyorum sürekli uykuya devam ediyor. Fiş fiş kayıkçı ben de yaptırıyorum,yaaa çuval gibiler aynen çok komikler

Nekdr siklikla besleniyor

Aynısı ya gündüz çok az uyuyor artık gece 9-10 gibi uyur sabah 10 gibi uyanır her mamada dolu bez değiştiriyorum zaten maşallahları var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…