• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    317
Günaydın kızlar ben bez değiştirmede çok zorlanıyorum sabahları kalktığında özellikle çişi ile birlikte kakasıda oluyor heryerine çıkmış oluyor atlet, uyku tulumu hep berbat halde birde kaçmaya çalışıyor öfff berbat oluyor. Bezim mi kötü diye düşünmeye başladım hergün çıkınca artık sizde de olup mu böyle 😢
Ben geceleri prima kullanıyorum gündüzleri sleepy yoksa gece hep taşıyor

Günaydın kızlar havuçlu omlet labne domates bu tabağa çok kullanmıyorum kullanmışken fotoğraf çekeyim dedim
Eki Görüntüle 3504491
Öfff ben hala domates vermedim hep ayni seylero yiyor kizim hata mı yapıyorum bilmem. Salı doktor kontrolümüz var o zaman soracağım artık korktum alerjik tepki verir diye

Öfff ben hala domates vermedim hep ayni seylero yiyor kizim hata mı yapıyorum bilmem. Salı doktor kontrolümüz var o zaman soracağım artık korktum alerjik tepki verir diye
Bende alerji olur diye korktm azar azar başladım her şeyden domatestenden de öyle şuan ara sıra veriyorum ama pişiriyorum bazen eziyprum bazen minik doğruyorum artık yaşlarına bişey kalmadı denemediğim her şeyi denemeye çalışıcam alışsınlarda aynı yemeği yiyelim

Back