Aayy çok iyi bi noktaya degindin benim içinKızlar resimli magnet diye bir site var burada fotoğraflar çok ucuz ya deneyeniniz var mı 104 foto 250 tl

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aayy çok iyi bi noktaya degindin benim içinKızlar resimli magnet diye bir site var burada fotoğraflar çok ucuz ya deneyeniniz var mı 104 foto 250 tl
Evet bende gittim harddisk aldım ama ya silinirse derdindeyimAayy çok iyi bi noktaya degindin benim içinDeneyen varsa bilgilendirirse benide sevinirim kalitelimidir acaba ? bebeişlerim fotoları birikti kalıcı olsun istiyorum
![]()
O sayfayı görmedim bende ideal foto diye bi sayfadan çıkarayım dedim ama fiyat çok uygun acaba kalitesi nasıl olur diye tereddüt ediyorum 100 foto + albüm 200 TL gibi bi fiyatKızlar resimli magnet diye bir site var burada fotoğraflar çok ucuz ya deneyeniniz var mı 104 foto 250 tl
Kızlar resimli magnet diye bir site var burada fotoğraflar çok ucuz ya deneyeniniz var mı 104 foto 250 tl
Biz olduk 15 gün falan oldu herhangi bir şikayet olmadıKızlar bnmki bugün 9 aylık kızamık aşısı oldu bı şikayet Yok şimdilik ama 1 hafta sonra olur dedi sanırım orayı kaçırdım ya yaptıran var mı aranızda
Biz daha yataktayız gece 1i geçiyordu uyudu tabi 10 kere uyandı ama yine 8de kalktık yataktan kalkmaya halim yok oynuyoruz şuanGünaydın kızlar havuçlu omlet labne domates bu tabağa çok kullanmıyorum kullanmışken fotoğraf çekeyim dedim
Eki Görüntüle 3504491
Bende bezini değiştirdim eşofman etiketiyle oynuyo hiç dokunmuyorum üstü yorganla örtülü babası da kalkmadı oyalaniyoruz 7 den beriBiz daha yataktayız gece 1i geçiyordu uyudu tabi 10 kere uyandı ama yine 8de kalktık yataktan kalkmaya halim yok oynuyoruz şuan![]()
Oyyy zor bir gece olmuş sizin için yaBiz daha yataktayız gece 1i geçiyordu uyudu tabi 10 kere uyandı ama yine 8de kalktık yataktan kalkmaya halim yok oynuyoruz şuan![]()
Ay ne varsa etikette benimkide öyle halıdaki etiketi bile inceliyor o kadar oyuncak var yok saçma sapan şeylerle uğraşacakBende bezini değiştirdim eşofman etiketiyle oynuyo hiç dokunmuyorum üstü yorganla örtülü babası da kalkmadı oyalaniyoruz 7 den berikafam sepet gibi
Tıpkı diğer geceler gibiOyyy zor bir gece olmuş sizin için ya
Valla bütün gelişim gorevleirni yapiyo emekleme hariç , ben çok mutluyum işaret parmağını çok kullanması, küçük detaylara dikkat etmesi çok güzel bnceAy ne varsa etikette benimkide öyle halıdaki etiketi bile inceliyor o kadar oyuncak var yok saçma sapan şeylerle uğraşacak![]()
Bende bezini değiştirdim eşofman etiketiyle oynuyo hiç dokunmuyorum üstü yorganla örtülü babası da kalkmadı oyalaniyoruz 7 den berikafam sepet gibi
Benimki kablocu bulduğunu kemiriyorAy ne varsa etikette benimkide öyle halıdaki etiketi bile inceliyor o kadar oyuncak var yok saçma sapan şeylerle uğraşacak![]()
Benim bebeğim 1 haftadır bez değiştirmiyor tek değiştirirken çok zorlanıyorum illa 2 kişi değiştirmek lazım bazen onda bile kaçıyor zorla yapmaya çalışınca da aşırı ağlıyorGünaydın kızlar ben bez değiştirmede çok zorlanıyorum sabahları kalktığında özellikle çişi ile birlikte kakasıda oluyor heryerine çıkmış oluyor atlet, uyku tulumu hep berbat halde birde kaçmaya çalışıyor öfff berbat oluyor. Bezim mi kötü diye düşünmeye başladım hergün çıkınca artık sizde de olup mu böyle![]()
Aglayaa zirlaya dikkatini dagitmaya calisarak degistiriyorum. Primada hic sorun yasamadim ben. Pahali biliyorum ama sizdirma olmuyor bizdeGünaydın kızlar ben bez değiştirmede çok zorlanıyorum sabahları kalktığında özellikle çişi ile birlikte kakasıda oluyor heryerine çıkmış oluyor atlet, uyku tulumu hep berbat halde birde kaçmaya çalışıyor öfff berbat oluyor. Bezim mi kötü diye düşünmeye başladım hergün çıkınca artık sizde de olup mu böyle![]()
Ben değiştiriyorum mecbur gece yoksa çıkıyorGünaydın kızlar ben bez değiştirmede çok zorlanıyorum sabahları kalktığında özellikle çişi ile birlikte kakasıda oluyor heryerine çıkmış oluyor atlet, uyku tulumu hep berbat halde birde kaçmaya çalışıyor öfff berbat oluyor. Bezim mi kötü diye düşünmeye başladım hergün çıkınca artık sizde de olup mu böyle![]()
Büyük bez taktığımda daha az yaşanıyor ama 4 numara kullanıyorum şuan gece 5 takıyorumGünaydın kızlar ben bez değiştirmede çok zorlanıyorum sabahları kalktığında özellikle çişi ile birlikte kakasıda oluyor heryerine çıkmış oluyor atlet, uyku tulumu hep berbat halde birde kaçmaya çalışıyor öfff berbat oluyor. Bezim mi kötü diye düşünmeye başladım hergün çıkınca artık sizde de olup mu böyle![]()