• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    317
Aayy çok iyi bi noktaya degindin benim için 😄Deneyen varsa bilgilendirirse benide sevinirim kalitelimidir acaba ? bebeişlerim fotoları birikti kalıcı olsun istiyorum🥰🥰🥰
Evet bende gittim harddisk aldım ama ya silinirse derdindeyim 😃😃 birde seviyorum böyle elimin altında olsa iti olur ama sanki normal foto kalitesinde değil yinede baya alan var kötü değil galiba

Kızlar resimli magnet diye bir site var burada fotoğraflar çok ucuz ya deneyeniniz var mı 104 foto 250 tl
O sayfayı görmedim bende ideal foto diye bi sayfadan çıkarayım dedim ama fiyat çok uygun acaba kalitesi nasıl olur diye tereddüt ediyorum 100 foto + albüm 200 TL gibi bi fiyat

Günaydın kızlar havuçlu omlet labne domates bu tabağa çok kullanmıyorum kullanmışken fotoğraf çekeyim dedim
IMG_7398.jpeg

Sosyopix den yeni yıl takvimi çıkardım ben o pahalı biraz ama normal 13x10 boyutunda fotolarimizi fotobaskisepeti var ordan çıkarıyorum beğeniyorum orayı güzel çıkarıyor uygun da

Biz daha yataktayız gece 1i geçiyordu uyudu tabi 10 kere uyandı ama yine 8de kalktık yataktan kalkmaya halim yok oynuyoruz şuan 😃
Bende bezini değiştirdim eşofman etiketiyle oynuyo hiç dokunmuyorum üstü yorganla örtülü babası da kalkmadı oyalaniyoruz 7 den beri 🤣 kafam sepet gibi

Bende bezini değiştirdim eşofman etiketiyle oynuyo hiç dokunmuyorum üstü yorganla örtülü babası da kalkmadı oyalaniyoruz 7 den beri 🤣 kafam sepet gibi
Ay ne varsa etikette benimkide öyle halıdaki etiketi bile inceliyor o kadar oyuncak var yok saçma sapan şeylerle uğraşacak 😃😃

Ay ne varsa etikette benimkide öyle halıdaki etiketi bile inceliyor o kadar oyuncak var yok saçma sapan şeylerle uğraşacak 😃😃
Valla bütün gelişim gorevleirni yapiyo emekleme hariç , ben çok mutluyum işaret parmağını çok kullanması, küçük detaylara dikkat etmesi çok güzel bnce😀

Günaydın kızlar ben bez değiştirmede çok zorlanıyorum sabahları kalktığında özellikle çişi ile birlikte kakasıda oluyor heryerine çıkmış oluyor atlet, uyku tulumu hep berbat halde birde kaçmaya çalışıyor öfff berbat oluyor. Bezim mi kötü diye düşünmeye başladım hergün çıkınca artık sizde de olup mu böyle 😢

Günaydın kızlar ben bez değiştirmede çok zorlanıyorum sabahları kalktığında özellikle çişi ile birlikte kakasıda oluyor heryerine çıkmış oluyor atlet, uyku tulumu hep berbat halde birde kaçmaya çalışıyor öfff berbat oluyor. Bezim mi kötü diye düşünmeye başladım hergün çıkınca artık sizde de olup mu böyle 😢
Benim bebeğim 1 haftadır bez değiştirmiyor tek değiştirirken çok zorlanıyorum illa 2 kişi değiştirmek lazım bazen onda bile kaçıyor zorla yapmaya çalışınca da aşırı ağlıyor

Aglayaa zirlaya dikkatini dagitmaya calisarak degistiriyorum. Primada hic sorun yasamadim ben. Pahali biliyorum ama sizdirma olmuyor bizde

Ben değiştiriyorum mecbur gece yoksa çıkıyor

Büyük bez taktığımda daha az yaşanıyor ama 4 numara kullanıyorum şuan gece 5 takıyorum

Back