- 28 Nisan 2015
- 6.387
- 13.531
Geçen sene dün sen doğum yapmıştın, bugün ben, iyi ki doğurmuşsun, iyi ki doğurmuşum,Kızlar nasılsınız ya bayadır bakmıyorum buraya iyisinizdir umarım
Çok öpüyorum küçük beyi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçen sene dün sen doğum yapmıştın, bugün ben, iyi ki doğurmuşsun, iyi ki doğurmuşum,Kızlar nasılsınız ya bayadır bakmıyorum buraya iyisinizdir umarım
Çok güzel çok kıymetli günlerdi güzel prensesimde iyi’ki doğmuş mutlu huzurlu yılları olsun iyiki doğurmuşuzGeçen sene dün sen doğum yapmıştın, bugün ben, iyi ki doğurmuşsun, iyi ki doğurmuşum,
Çok öpüyorum küçük beyi
Yok biz hala 2 den devam belki senin bebiş de eski düzenine dönerKızlar tek uykuya geçen var mı ya bizim sıpa iki gündür öğlen 3 saat uyuyor sonra 8’e kadar ayakta sonra da geceye geçiyor
Aslında bu düzeni biraz daha sevdim ama diş döneminde her şeyi bozuluyo bakalımYok biz hala 2 den devam belki senin bebiş de eski düzenine döner
Hepsinin sağlıklı çok güzel yılları olsunKızlar selam.. Arada toptan okuyorum yazılanları ama bir şeyler yazmaya vakit olmuyor hiç 1seneyi devirdik ciddi ciddi. Bebişlerin yeni yaşları kutlu olsun. Nice mutlu sağlıklı yaşlara inşallah..
@Phaedra
soyasosu
@teorik11
@bgm21
@Spring05
Dilkenn
@Redpanda11
trueliving_
Mubeiz
@Alyaliya
@tupbebekyolculugu
@Hooops
@Astrologsero
yildizsavascisi
@Rachel35
@Aycee09
@Al_pi
Ve bu sayfayı o zamanlar takip eden, şimdi etiketleyemediğim tüm arkadaşlar.
(Kullanıcı adları değişenler var sanırım. Bulamadım bazı arkadaşları, etiketleyemedim o yüzden.)
İyi kiSoyacım ikimiz de bebislerimizi bugün kucağımıza almıştık iyi ki doğmuş saglikla buyusun kuzucuklarımız. Doğum günü yaptın mi soyasosu
Hangi şehirde yaşıyorsunuz, doktorum kimdi? Şuan gaz sorunu yok, aciktiginda krizle de olsa biberonla besleyen oluyorum. Ama alması gerekenin hep yarısını alıyor. Günlük 500cc ye ulaşırsa seviniyoruz. Ama yetmiyor. Sorunun ne olduğunu anlayamıyorum bir türlü. Gastrolog allerji düşünmüyordu kızımda. Ama ml ye yi de artiramiyoruz bir türlü. Artık kafayı yemek üzereyim. Az beslenme aliskanlik mi yaptı yoksa sorun tam olarak çözülmedi mi hiç bir fikrim yok. Tekrar doktor arayışına girdim. Bu gelişimde ki geriliği önümüzdeki aylarda kapatabilir miyiz hiç bir fikrim yok. Sizin öneriniz nedir? Mukuslu kakası devam ediyor ama ondan da bir şey çıkmaz diyordu doktoru.
Geçen sene dün sen doğum yapmıştın, bugün ben, iyi ki doğurmuşsun, iyi ki doğurmuşum,
Çok öpüyorum küçük beyi
Ben de pazar yaptım.annelik güzelleşti git gideben de seviyorum anne olmayı mahir oğlanıİyi ki
Cumartesi günü yaptım, kalabalığa bayılan sosyal kelebek kızım, o gün çok aksiydi çok yoruldu çok sıkıldı,
Cümlemizin evladinin bahtı güzel ömrü uzun olsun inşallah hele şöyle bir devirde hayatları hep mutluluk dolu olsun kötüler ile yolları kesişmesin. Amin . Bizim oğlanın doğum gününe de 1 ay kaldı inanamıyorum nasil ne ara geçtiKızlar selam.. Arada toptan okuyorum yazılanları ama bir şeyler yazmaya vakit olmuyor hiç 1seneyi devirdik ciddi ciddi. Bebişlerin yeni yaşları kutlu olsun. Nice mutlu sağlıklı yaşlara inşallah..
@Phaedra
soyasosu
@teorik11
@bgm21
@Spring05
Dilkenn
@Redpanda11
trueliving_
Mubeiz
@Alyaliya
@tupbebekyolculugu
@Hooops
@Astrologsero
yildizsavascisi
@Rachel35
@Aycee09
@Al_pi
Ve bu sayfayı o zamanlar takip eden, şimdi etiketleyemediğim tüm arkadaşlar.
(Kullanıcı adları değişenler var sanırım. Bulamadım bazı arkadaşları, etiketleyemedim o yüzden.)
Ben hala bekliyorum bi an önce yürüse keşkeBenim oğlum tam 10 ay oldu yürüdü
Eline emeğine sağlık bayıldım çoook güzel olmuş İyi ki doğmuş leylaEki Görüntüle 3495513
Kızçeme yaptığım pasta . Acemice oldu biraz kuduruk bi bebeyle ama olsundu. Bugün leyloşumun doğum günü
Ah çok teşekkür ederimmmEline emeğine sağlık bayıldım çoook güzel olmuş İyi ki doğmuş leyla
Bunu sorduğumda gündüz kızım hiç girişimde bulunmamıştı. Yaklaşık bir saat önce yürüdü. Şok oldum çok duyguladım… tabii hala ellerini bırakıp kendi yürümüyor ben teşvik edersem ama sonuç olarak desteksiz beş altı adım atıyorBu arada bebişlerden yürüyen var mı?
Benimki iyice pekiştirdi. Ama hiç durmuyor durmadan dolap ve çekmece peşinde Rabbim hepsine sağlık versin gerisi geliyor zatenBen hala bekliyorum bi an önce yürüse keşke
Rabbim anneli babalı sağlıklı uzun ömür versinEki Görüntüle 3495513
Kızçeme yaptığım pasta . Acemice oldu biraz kuduruk bi bebeyle ama olsundu. Bugün leyloşumun doğum günü