2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    269
Kızlar selam.. Arada toptan okuyorum yazılanları ama bir şeyler yazmaya vakit olmuyor hiç😊 1seneyi devirdik ciddi ciddi. Bebişlerin yeni yaşları kutlu olsun. Nice mutlu sağlıklı yaşlara inşallah..

@Phaedra
soyasosu soyasosu
@teorik11
@bgm21
@Spring05
Dilkenn Dilkenn
@Redpanda11
trueliving_ trueliving_
Mubeiz Mubeiz
@Alyaliya
@tupbebekyolculugu
@Hooops
@Astrologsero
yildizsavascisi yildizsavascisi
@Rachel35
@Aycee09
@Al_pi

Ve bu sayfayı o zamanlar takip eden, şimdi etiketleyemediğim tüm arkadaşlar.❤️

(Kullanıcı adları değişenler var sanırım. Bulamadım bazı arkadaşları, etiketleyemedim o yüzden.)
Hepsinin sağlıklı çok güzel yılları olsun 😍🌸

Hangi şehirde yaşıyorsunuz, doktorum kimdi? Şuan gaz sorunu yok, aciktiginda krizle de olsa biberonla besleyen oluyorum. Ama alması gerekenin hep yarısını alıyor. Günlük 500cc ye ulaşırsa seviniyoruz. Ama yetmiyor. Sorunun ne olduğunu anlayamıyorum bir türlü. Gastrolog allerji düşünmüyordu kızımda. Ama ml ye yi de artiramiyoruz bir türlü. Artık kafayı yemek üzereyim. Az beslenme aliskanlik mi yaptı yoksa sorun tam olarak çözülmedi mi hiç bir fikrim yok. Tekrar doktor arayışına girdim. Bu gelişimde ki geriliği önümüzdeki aylarda kapatabilir miyiz hiç bir fikrim yok. Sizin öneriniz nedir? Mukuslu kakası devam ediyor ama ondan da bir şey çıkmaz diyordu doktoru.

Geçen sene dün sen doğum yapmıştın, bugün ben, iyi ki doğurmuşsun, iyi ki doğurmuşum,
Çok öpüyorum küçük beyi❤️

İyi ki🙏
Cumartesi günü yaptım, kalabalığa bayılan sosyal kelebek kızım, o gün çok aksiydi😂 çok yoruldu çok sıkıldı, 🫠
Ben de pazar yaptım.annelik güzelleşti git gide😍ben de seviyorum anne olmayı mahir oğlanı 😍

Kızlar selam.. Arada toptan okuyorum yazılanları ama bir şeyler yazmaya vakit olmuyor hiç😊 1seneyi devirdik ciddi ciddi. Bebişlerin yeni yaşları kutlu olsun. Nice mutlu sağlıklı yaşlara inşallah..

@Phaedra
soyasosu soyasosu
@teorik11
@bgm21
@Spring05
Dilkenn Dilkenn
@Redpanda11
trueliving_ trueliving_
Mubeiz Mubeiz
@Alyaliya
@tupbebekyolculugu
@Hooops
@Astrologsero
yildizsavascisi yildizsavascisi
@Rachel35
@Aycee09
@Al_pi

Ve bu sayfayı o zamanlar takip eden, şimdi etiketleyemediğim tüm arkadaşlar.❤️

(Kullanıcı adları değişenler var sanırım. Bulamadım bazı arkadaşları, etiketleyemedim o yüzden.)
Cümlemizin evladinin bahtı güzel ömrü uzun olsun inşallah hele şöyle bir devirde hayatları hep mutluluk dolu olsun kötüler ile yolları kesişmesin. Amin . Bizim oğlanın doğum gününe de 1 ay kaldı inanamıyorum nasil ne ara geçti 🥹🫶🏻💕

Kızlar selam. Dışarıda bebeklerinizle neler yapıyorsunuz? Yürüyüş ve park dışında yapılacak baska bir aktivite var mı önerebileceğiniz?

2AA94173-EC58-4748-AF1F-E1CDB62A4032.jpeg

Kızçeme yaptığım pasta . Acemice oldu biraz kuduruk bi bebeyle ama olsundu. Bugün leyloşumun doğum günü💐

Bu arada bebişlerden yürüyen var mı?
Bunu sorduğumda gündüz kızım hiç girişimde bulunmamıştı. Yaklaşık bir saat önce yürüdü. Şok oldum çok duyguladım… tabii hala ellerini bırakıp kendi yürümüyor ben teşvik edersem ama sonuç olarak desteksiz beş altı adım atıyor♥️♥️🌸

X