4 aylıkmıBiz de kıyafetsiz 5700 çıktık bize de başlamadılar bu ay
Evet 4 aylık4 aylıkmı
Şubat sonu bitecek tüm izinlerim.. doğum, süt ve yıllık iznim.. sonra da evden çalışma sürecim başlayacak.. Eylül ayına kadar izin verdi şirketim evden çalışma için, minnettarım gerçektenKızlar nasılsınız bu ara pek giremedim yoğun geçiyor günler.
Haftaya işe başlıyorum geçen hafta işyerine ufak bir ziyaret yaptım çalışmak iyi gelecek bana diye olumlu düşünmek istiyorum.
Sabah 8:30 gibi evden çıkıp 1’e doğru emzirmeye gelicem, 1 buçuk gibi yine gidip 4 buçuk gibi çıkıcam gazam mübarek olsun. Var mı ben gibi iş başlayacak olan gelsin sarılalım
Bu hafta da annemdeyiz. Alıştırma turlarına başlıyoruz, öğlen emzirdim o uyuttu şimdi ara beslenmesini biberon ile yapacağız. Hem annem bazen tıkanıyor diye korkuyor onun korkusu geçer hem de bebek bir başkasının beslemesine alışır dedik.
Çok şanslısınŞubat sonu bitecek tüm izinlerim.. doğum, süt ve yıllık iznim.. sonra da evden çalışma sürecim başlayacak.. Eylül ayına kadar izin verdi şirketim evden çalışma için, minnettarım gerçekten
Kucakta durmayı seviyor ama dengelemeye çalışıyorum hep.. destek minderine koyup kitap okuyorum, oyun minderine koyuyorum, çok sevdiği bir oyuncak koyunu var, onunla oynatıyorum falan derken tekrar uykusu geliyor..Kızlar kucak dışında duruyor mu sizin bebeler bizimki illa kucakta olacak yoksa ağlıyor nasıl yapıcam bilmiyorum böyle
Şubat sonu bitecek tüm izinlerim.. doğum, süt ve yıllık iznim.. sonra da evden çalışma sürecim başlayacak.. Eylül ayına kadar izin verdi şirketim evden çalışma için, minnettarım gerçekten
Emzirmek için kalktım şimdiGece nobetindeyim ne zaman uyuyacak çenesi düştü agulayıp duruyor
Bizimkinde son iki üç gündür fena bir kaşıntı var.. eli ağzında ve burnunda.. durmadan kaşıyor uykuda bile.. kendini uyandırıyorSaat başı uyanıyoruz maşallah ya uykusu aşırı hafifledi sürekli uyanıyor sürekliiiiii
Molfix deneyebilirsin denemediysen migrosda indirime giriyor arada. Bu ıslaklık konusunda bebem natureli de öneriyorlar ama denemedim hiçYa kızlar normalde bez olarak prima kullanıyordum çok pahalı diye başka bez alıp deniyim dedim sleepy natural aldım ama memnun olan var mı bize hiç olmadı ya poposu hep ıslak oluyor açtığımda yeni çiş yapmış olabilir diyorum bi kaç kez ama yok her seferinde ya aşırı nemli ya aşırı ıslak görüntü oluyor hem daha fazla bez değiştirir oldum hem üstü başı batıyor ben bu bez işini çözemedim, primadan başka markaya geçeyim diyorum da bu seferde daha fazla bez değiştirmek zorunda kalıyorum aynı şeye denk geliyor gibi. Ya da mesela acaba gece prima gündüz başka bez öyle mi yapmalıyım, primadan sonra en iyisi dediğiniz bez ne var ben mi yanlış bezden başladım acaba. Bu kadar para da vermek istemiyorum beze o yüzden arayıştayım önerilerinize açığım
Bence Molfix sleepy den daha iyi canım. Hem ekici hem koku yapmıyorYa kızlar normalde bez olarak prima kullanıyordum çok pahalı diye başka bez alıp deniyim dedim sleepy natural aldım ama memnun olan var mı bize hiç olmadı ya poposu hep ıslak oluyor açtığımda yeni çiş yapmış olabilir diyorum bi kaç kez ama yok her seferinde ya aşırı nemli ya aşırı ıslak görüntü oluyor hem daha fazla bez değiştirir oldum hem üstü başı batıyor ben bu bez işini çözemedim, primadan başka markaya geçeyim diyorum da bu seferde daha fazla bez değiştirmek zorunda kalıyorum aynı şeye denk geliyor gibi. Ya da mesela acaba gece prima gündüz başka bez öyle mi yapmalıyım, primadan sonra en iyisi dediğiniz bez ne var ben mi yanlış bezden başladım acaba. Bu kadar para da vermek istemiyorum beze o yüzden arayıştayım önerilerinize açığım
Molfixs dene sleepyden daha iyi olduğunu düşünüyorumYa kızlar normalde bez olarak prima kullanıyordum çok pahalı diye başka bez alıp deniyim dedim sleepy natural aldım ama memnun olan var mı bize hiç olmadı ya poposu hep ıslak oluyor açtığımda yeni çiş yapmış olabilir diyorum bi kaç kez ama yok her seferinde ya aşırı nemli ya aşırı ıslak görüntü oluyor hem daha fazla bez değiştirir oldum hem üstü başı batıyor ben bu bez işini çözemedim, primadan başka markaya geçeyim diyorum da bu seferde daha fazla bez değiştirmek zorunda kalıyorum aynı şeye denk geliyor gibi. Ya da mesela acaba gece prima gündüz başka bez öyle mi yapmalıyım, primadan sonra en iyisi dediğiniz bez ne var ben mi yanlış bezden başladım acaba. Bu kadar para da vermek istemiyorum beze o yüzden arayıştayım önerilerinize açığım
Benimki de uyurken besledim 9 dan 5e kadar. Sonra uykuya dalamadi diye çığlıkla uyaniyo, sanırım gaz vardı ,çıkardı rahatladı ama yine de sabaha karşı hep destekliyorum uykuya devamı icinBu ataklar yine geldi galibauyuyan çocuk gece sürekli uyandı uyutana kadar 1 saat geçti. Sonra acıktı uyandı bütün gece kısır döngü