2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
Benimki de uyurken besledim 9 dan 5e kadar. Sonra uykuya dalamadi diye çığlıkla uyaniyo, sanırım gaz vardı ,çıkardı rahatladı ama yine de sabaha karşı hep destekliyorum uykuya devamı icin
Güzel uyumuş aslında kesintisiz ama sabaha karşı illa bir mıkırtı yapıyorlar bizimkide sallıyorum yatağını sürekli. Birde panjurun çok faydasını görmeye başladık keşke bunca zamandır kapatsaymışız diyoruz artık 🙈

Bu gece bizde felakettik üçe kadar uyumadı diyebilirim çabaladım yok ciyak ciyak bağırıyor altı temiz karnı tok ee uykusu da var geriye bı tek karnı mi ağrıyor acaba dedim şekerli su verince tık uyudu çocuk günü gününü tutmuyor zombi gibiyim biri gelse eve her yer her yerde 😱😱

• Komik
Reactions: Zzy
Güzel uyumuş aslında kesintisiz ama sabaha karşı illa bir mıkırtı yapıyorlar bizimkide sallıyorum yatağını sürekli. Birde panjurun çok faydasını görmeye başladık keşke bunca zamandır kapatsaymışız diyoruz artık 🙈
Aynen öyle karanlık istiyorlar. Ben yine de gece lambası kullanıyorum su tuz lambalarından, onun ışık rengi uykuyu da destekliyormusz turuncu kırmızı arası bir renk. Onun bile üzerini biseyle kapıyorum yine de yüzünü görecrk kadar ışık oluyo. Malum uykuya donemezse mutfağa koşuyorum 😂 komşular alışmıştir heralde artık, aylardır bebek doğmadı mi niye ağlamıyo diyorlardı. Artık ses mahalleden duyuluyor, benim ayak seslerim de ekstra😅

Bu gece bizde felakettik üçe kadar uyumadı diyebilirim çabaladım yok ciyak ciyak bağırıyor altı temiz karnı tok ee uykusu da var geriye bı tek karnı mi ağrıyor acaba dedim şekerli su verince tık uyudu çocuk günü gününü tutmuyor zombi gibiyim biri gelse eve her yer her yerde 😱😱
Yapacak bisey yok patron bebek 🤓

Kızlar bebişleriniz dönmeye başladı mı
Bizimki poposunu kaldırıyor ama dönmüyor daha

Aynen öyle karanlık istiyorlar. Ben yine de gece lambası kullanıyorum su tuz lambalarından, onun ışık rengi uykuyu da destekliyormusz turuncu kırmızı arası bir renk. Onun bile üzerini biseyle kapıyorum yine de yüzünü görecrk kadar ışık oluyo. Malum uykuya donemezse mutfağa koşuyorum 😂 komşular alışmıştir heralde artık, aylardır bebek doğmadı mi niye ağlamıyo diyorlardı. Artık ses mahalleden duyuluyor, benim ayak seslerim de ekstra😅

Bende koridordaki gece lambasını açık bırakıyorum hem altını alırken iyi oluyor hemde gece gece mama yapmaya mutfağa giderken uyku sersemi oraya buraya çarpmıyorum 😂 sorma bizimde banyodaki havalandırmadan gidiyordur herhalde eee eee ninni oğlum sesleri 🙈 alttaki taşındı gitti zaten bizden herhalde 🤪

Bizde bugün sağlık ocağında aşı olduk. Buradan okuduklarıma göre ateş yapmış ilk dozlarında yapmayanlarında. Bende calpol verdim ne olur ne olmaz rahat etsin hem diye. Bu arada demir ilacını hiç sevmedi tükürdü hemen. Yine biberonun ucuna döktüm öyle verdim öyle içiyor nedense 🙈

ben grip oldum kızıma bulaşcak diyede korkuyorum acaba her ihtimale kariı az bişi ıhlamur verdem bşi olurmuki bide burnunu temzlemekte mikropların girmesini önlermiki

ben grip oldum kızıma bulaşcak diyede korkuyorum acaba her ihtimale kariı az bişi ıhlamur verdem bşi olurmuki bide burnunu temzlemekte mikropların girmesini önlermiki
Temas ederken maske takın. Ihlamur bence vermeyin bilmiyorum bizim dr mamadan başka bir şey asla önermiyor bizde vermiyoruz zaten. Burun temizliği düzenli yapın tabii iyi gelir. Geçmiş olsun 💐

Temas ederken maske takın. Ihlamur bence vermeyin bilmiyorum bizim dr mamadan başka bir şey asla önermiyor bizde vermiyoruz zaten. Burun temizliği düzenli yapın tabii iyi gelir. Geçmiş olsun 💐
bende hiç vermedim ama versemmi diyevdüşündüm😊aynne sık sık ta değiştiriyorum maskeyi

Ya kızlar normalde bez olarak prima kullanıyordum çok pahalı diye başka bez alıp deniyim dedim sleepy natural aldım ama memnun olan var mı bize hiç olmadı ya poposu hep ıslak oluyor açtığımda yeni çiş yapmış olabilir diyorum bi kaç kez ama yok her seferinde ya aşırı nemli ya aşırı ıslak görüntü oluyor hem daha fazla bez değiştirir oldum hem üstü başı batıyor ben bu bez işini çözemedim, primadan başka markaya geçeyim diyorum da bu seferde daha fazla bez değiştirmek zorunda kalıyorum aynı şeye denk geliyor gibi. Ya da mesela acaba gece prima gündüz başka bez öyle mi yapmalıyım, primadan sonra en iyisi dediğiniz bez ne var ben mi yanlış bezden başladım acaba. Bu kadar para da vermek istemiyorum beze o yüzden arayıştayım önerilerinize açığım 😞
En başta sleepy ile başladım ama daha ilk günlerde kırmızı pişikleri görünce hemen primaya geçtim.. o günden sonra ne pişik yaşadım, ne taşma ne ıslaklık.. eşim çok iyi araştırıyor kampanyalı yerleri, bir şekilde uygun fiyatlıları bulup stok yapıyoruz makul nedenlerden..

Ayyy bende işe başlamayı dört gözle bekliyorum 😳böyle hissedincr de vicdan azabı çekiyorum 😑
En azından sıcak kahve içiyorsundur 🤭
Ay kahkaha attım Allah da seni güldürsün😊 kesinlikle öyle hem arkadaşlarımla görüşmüş oluyorum hem sıcak çay kahve içmiş oluyorum daha mutlu bi şekilde bebeğimle ilgileniyorum 😇

Yorumun ne iyi geldi bana🙏
Ben de söylediğim saatler arası gidip geleceğim, bir eğitime katılmıştım orda da çalışma hayatının kadınlara kendini iyi hissettirdiği söylenmişti.
Bebeğe kim bakıyor bu süreçte ve ilk günü nasıl geçirdin🙈
İlk gün geçse kalanı geçecek gibi..
Bebeğime annem ve kayınvalidem dönüşümlü bakıyorlar şükür o konuda rahatım. Hani işteyken özlüyosun bebişi ama bi yandan da şöyle bi durmuş oluyorsun kendine vakit ayırıyorsun hafta sonları evdeyken maratonda gibi hissediyorum kendimi 😁

Adana da ebru tarım ı övdüler onun adı kaldı aklımda bi doktor daha vardı ama inanın şu sıralar çok unutkanım
Ya ben bebek bezi alıcam da siz artık çok tecrübelisiniz, molfix bebek bezi nasıl?hazır kampanya varken alayım dedim

X