- 24 Ocak 2021
- 5.659
- 4.878
- 30
Güzel uyumuş aslında kesintisiz ama sabaha karşı illa bir mıkırtı yapıyorlar bizimkide sallıyorum yatağını sürekli. Birde panjurun çok faydasını görmeye başladık keşke bunca zamandır kapatsaymışız diyoruz artıkBenimki de uyurken besledim 9 dan 5e kadar. Sonra uykuya dalamadi diye çığlıkla uyaniyo, sanırım gaz vardı ,çıkardı rahatladı ama yine de sabaha karşı hep destekliyorum uykuya devamı icin
Aynen öyle karanlık istiyorlar. Ben yine de gece lambası kullanıyorum su tuz lambalarından, onun ışık rengi uykuyu da destekliyormusz turuncu kırmızı arası bir renk. Onun bile üzerini biseyle kapıyorum yine de yüzünü görecrk kadar ışık oluyo. Malum uykuya donemezse mutfağa koşuyorumGüzel uyumuş aslında kesintisiz ama sabaha karşı illa bir mıkırtı yapıyorlar bizimkide sallıyorum yatağını sürekli. Birde panjurun çok faydasını görmeye başladık keşke bunca zamandır kapatsaymışız diyoruz artık
Yapacak bisey yok patron bebekBu gece bizde felakettik üçe kadar uyumadı diyebilirim çabaladım yok ciyak ciyak bağırıyor altı temiz karnı tok ee uykusu da var geriye bı tek karnı mi ağrıyor acaba dedim şekerli su verince tık uyudu çocuk günü gününü tutmuyor zombi gibiyim biri gelse eve her yer her yerde
Döner canım bizimde başlarda popo kaldırıyordu sonra dönüyorlar hemen anlamıyorsun bileKızlar bebişleriniz dönmeye başladı mı
Bizimki poposunu kaldırıyor ama dönmüyor daha
Aynen öyle karanlık istiyorlar. Ben yine de gece lambası kullanıyorum su tuz lambalarından, onun ışık rengi uykuyu da destekliyormusz turuncu kırmızı arası bir renk. Onun bile üzerini biseyle kapıyorum yine de yüzünü görecrk kadar ışık oluyo. Malum uykuya donemezse mutfağa koşuyorumkomşular alışmıştir heralde artık, aylardır bebek doğmadı mi niye ağlamıyo diyorlardı. Artık ses mahalleden duyuluyor, benim ayak seslerim de ekstra
Temas ederken maske takın. Ihlamur bence vermeyin bilmiyorum bizim dr mamadan başka bir şey asla önermiyor bizde vermiyoruz zaten. Burun temizliği düzenli yapın tabii iyi gelir. Geçmiş olsunben grip oldum kızıma bulaşcak diyede korkuyorum acaba her ihtimale kariı az bişi ıhlamur verdem bşi olurmuki bide burnunu temzlemekte mikropların girmesini önlermiki
bende hiç vermedim ama versemmi diyevdüşündümTemas ederken maske takın. Ihlamur bence vermeyin bilmiyorum bizim dr mamadan başka bir şey asla önermiyor bizde vermiyoruz zaten. Burun temizliği düzenli yapın tabii iyi gelir. Geçmiş olsun
En başta sleepy ile başladım ama daha ilk günlerde kırmızı pişikleri görünce hemen primaya geçtim.. o günden sonra ne pişik yaşadım, ne taşma ne ıslaklık.. eşim çok iyi araştırıyor kampanyalı yerleri, bir şekilde uygun fiyatlıları bulup stok yapıyoruz makul nedenlerden..Ya kızlar normalde bez olarak prima kullanıyordum çok pahalı diye başka bez alıp deniyim dedim sleepy natural aldım ama memnun olan var mı bize hiç olmadı ya poposu hep ıslak oluyor açtığımda yeni çiş yapmış olabilir diyorum bi kaç kez ama yok her seferinde ya aşırı nemli ya aşırı ıslak görüntü oluyor hem daha fazla bez değiştirir oldum hem üstü başı batıyor ben bu bez işini çözemedim, primadan başka markaya geçeyim diyorum da bu seferde daha fazla bez değiştirmek zorunda kalıyorum aynı şeye denk geliyor gibi. Ya da mesela acaba gece prima gündüz başka bez öyle mi yapmalıyım, primadan sonra en iyisi dediğiniz bez ne var ben mi yanlış bezden başladım acaba. Bu kadar para da vermek istemiyorum beze o yüzden arayıştayım önerilerinize açığım
Bilmiyorum ben böyle şeyler bebeklere verilmesini doğru bulmuyorum. Herkesin kendi tercihi tabiibende hiç vermedim ama versemmi diyevdüşündümaynne sık sık ta değiştiriyorum maskeyi
Ay kahkaha attım Allah da seni güldürsünAyyy bende işe başlamayı dört gözle bekliyorumböyle hissedincr de vicdan azabı çekiyorum
En azından sıcak kahve içiyorsundur
Oh mis vallaAy kahkaha attım Allah da seni güldürsünkesinlikle öyle hem arkadaşlarımla görüşmüş oluyorum hem sıcak çay kahve içmiş oluyorum daha mutlu bi şekilde bebeğimle ilgileniyorum
Bebeğime annem ve kayınvalidem dönüşümlü bakıyorlar şükür o konuda rahatım. Hani işteyken özlüyosun bebişi ama bi yandan da şöyle bi durmuş oluyorsun kendine vakit ayırıyorsun hafta sonları evdeyken maratonda gibi hissediyorum kendimiYorumun ne iyi geldi bana
Ben de söylediğim saatler arası gidip geleceğim, bir eğitime katılmıştım orda da çalışma hayatının kadınlara kendini iyi hissettirdiği söylenmişti.
Bebeğe kim bakıyor bu süreçte ve ilk günü nasıl geçirdin
İlk gün geçse kalanı geçecek gibi..
bende vermeye korktumBilmiyorum ben böyle şeyler bebeklere verilmesini doğru bulmuyorum. Herkesin kendi tercihi tabii
Ya ben bebek bezi alıcam da siz artık çok tecrübelisiniz, molfix bebek bezi nasıl?hazır kampanya varken alayım dedimAdana da ebru tarım ı övdüler onun adı kaldı aklımda bi doktor daha vardı ama inanın şu sıralar çok unutkanım