- Konu Sahibi kediannesibiri
- #31.221
Tekrar randevu içinDevlette doğum yaptım sadece kkntrole gittim bir hafta sonra dikişker için.yeniden gel demedi ama 40ım çıkına kadar bekleyim o halde tekrar eandevinşallah benim kide geçici bir durumdur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tekrar randevu içinDevlette doğum yaptım sadece kkntrole gittim bir hafta sonra dikişker için.yeniden gel demedi ama 40ım çıkına kadar bekleyim o halde tekrar eandevinşallah benim kide geçici bir durumdur
Bende devlette yaptım dikişler için gidince 40 ın çıkınca da gel dedi bana. Ne için dedi inanın bilmiyorum bebisten vakit bulursam gitmeyi düşünüyorum bakalım. Hadi inşaAllah öyledir ama hastanede mesela ben o kadar dalgındim ki 4 saat falan tuvalete gitmemiştim sıkışıklık hissim yoktu tuvalete gittiğimde anladım. Belki sondadan kaynaklı bir durumdur.Devlette doğum yaptım sadece kkntrole gittim bir hafta sonra dikişker için.yeniden gel demedi ama 40ım çıkına kadar bekleyim o halde tekrar eandevinşallah benim kide geçici bir durumdur
Evet olabilir bir de araştırınca biraz normal gibi ilerleyip normal gerçekleşmeyen doğumlarda da pelvik kaslarının zayıflamasına bağlı olur vs gibi okudum. İnşallah geçer zamanla.kegel egzersizi yapmak lazımmış vs vs ama tam nasıl olacak bilemedim yapan var mı hiç??Bende devlette yaptım dikişler için gidince 40 ın çıkınca da gel dedi bana. Ne için dedi inanın bilmiyorum bebisten vakit bulursam gitmeyi düşünüyorum bakalım. Hadi inşaAllah öyledir ama hastanede mesela ben o kadar dalgındim ki 4 saat falan tuvalete gitmemiştim sıkışıklık hissim yoktu tuvalete gittiğimde anladım. Belki sondadan kaynaklı bir durumdur.
İnternetten bakabilirsiniz yani anlatmaya çalışsam pek fazla anlatabileceğimi zannetmiyorum ama YouTube'da falan videoları var diye biliyorum. Benim de 1 santim açılmam vardı o şekilde alındım sezeryana o yüzden midir mesela hiç bilmiyorumEvet olabilir bir de araştırınca biraz normal gibi ilerleyip normal gerçekleşmeyen doğumlarda da pelvik kaslarının zayıflamasına bağlı olur vs gibi okudum. İnşallah geçer zamanla.kegel egzersizi yapmak lazımmış vs vs ama tam nasıl olacak bilemedim yapan var mı hiç??
Evet baktım var ama doğru yapabilir miyim bilemedim ben de 1 cm birşey değil ki cnm benim 6-7 cm dedilerr çok fazla normal sancı çektim ama sonuçç sezeryan.haftası küçük diye 2 cm ile hastanede yatış yapıp 2 gün beklettiler boşuna. doktordan mmı kaynaklı bilmiyorum başta çok üzüldüm ama kısmet böyleymiş dedim yapacak birşey yokİnternetten bakabilirsiniz yani anlatmaya çalışsam pek fazla anlatabileceğimi zannetmiyorum ama YouTube'da falan videoları var diye biliyorum. Benim de 1 santim açılmam vardı o şekilde alındım sezeryana o yüzden midir mesela hiç bilmiyorum
Ben de dün aynı şeyi düşündüm. Kendiliğimden gitmesem idrarını hiç yapmıycam. Hamileyken damla gelse rahatsız olup sıkışıp lavaboya giderdim. Şimdi tam tersi. Ben de sezaryen oldum. Bugün 19 gün oldu. Acaba idrar torbam mı sarktı genişledi anlamadımArkadaşlar selam Ben normalde kasım annelerindeydim ama ekimde erken doğum oldu.ilk doğumum sezeryan diye ikinci doğumumda 6 cm açılma ile hastaneye gittiğimde acil sezeryana alındım malesef zor bir doğum oldu. denemedim normal doğumu cesaret edemedim diyim hem de teklif eden olmadı da.her neyse bebeğim sağlıklı elhamdAllah.
Size sormak istediğim şu doğum yapalı 21 gün oldu ama afedersiniz idrarımın geldiğini pek hissetmiyorum sıkışma hissiyatım gitmiş gibi bir de yaparken kontrolsüzce gidiyor böyle bir durum yaşayan var mı geçici midir ???idrar kaçırma vs kalıcı bir durum mudur diye çok kaygılandım.normal doğum olmadığı halde böyle bir durumla karşılaşmak üzdü
Ben de 2 gün sancı çektim açılmam olmadığı suyum geldiği için sezaryen oldum. Ama sancılar sayesinde sütüm geldi hemen. Sanırım tek avantajı o olduEvet baktım var ama doğru yapabilir miyim bilemedim ben de 1 cm birşey değil ki cnm benim 6-7 cm dedilerr çok fazla normal sancı çektim ama sonuçç sezeryan.haftası küçük diye 2 cm ile hastanede yatış yapıp 2 gün beklettiler boşuna. doktordan mmı kaynaklı bilmiyorum başta çok üzüldüm ama kısmet böyleymiş dedim yapacak birşey yok
Olsun canım dediğin gibi kısmet böyleymiş senin yavrucak demiş anamı daha fazla yormiyim ben zaten 25 gündür hastenede yatıyordum makat gelişti gelişim geriliği vardı planli sezeryandi ama kızım daha 37 dolmadan 36+2 de gelmek istedi 1 cm açıklık bile sıkıntıydi benim için çünkü rahim girişinde bebeğin kordonu varmış doktor dokunarak hissettiğini söyledi o yüzden apar topar sezeryana alındım.Evet baktım var ama doğru yapabilir miyim bilemedim ben de 1 cm birşey değil ki cnm benim 6-7 cm dedilerr çok fazla normal sancı çektim ama sonuçç sezeryan.haftası küçük diye 2 cm ile hastanede yatış yapıp 2 gün beklettiler boşuna. doktordan mmı kaynaklı bilmiyorum başta çok üzüldüm ama kısmet böyleymiş dedim yapacak birşey yok
Aynen vala ben de öyleyim Zamanla geçer inşallah bu durum.sancı çekmekten dolayı kasların gevşemesine bağlı da olurmuşBen de dün aynı şeyi düşündüm. Kendiliğimden gitmesem idrarını hiç yapmıycam. Hamileyken damla gelse rahatsız olup sıkışıp lavaboya giderdim. Şimdi tam tersi. Ben de sezaryen oldum. Bugün 19 gün oldu. Acaba idrar torbam mı sarktı genişledi anlamadım
Benim sütüm hastanedeyken pek yoktu ama sonrasında geldi şükür.sancıya bağlı mı bilmiyorum ama bu durumBen de 2 gün sancı çektim açılmam olmadığı suyum geldiği için sezaryen oldum. Ama sancılar sayesinde sütüm geldi hemen. Sanırım tek avantajı o oldu
Ben de hastaneden çıkışımı istedim diğer çocuğumu görmek duş vs için evime gelmek istemiştim ki geldiğim gün sancı başladı kısmet hastane uzaktı gece evde çekip gidene kadar açılma olmuş çok.kritik seviyede zar zor sezeryana alındım.amelşyatımda uzun sürmüş zormuş vs vs.ama Herkesin hikayesi farklı canım önemli olan sonuç şükür ki sağsalim kavuştuk bebişlerimize şükür.Olsun canım dediğin gibi kısmet böyleymiş senin yavrucak demiş anamı daha fazla yormiyim ben zaten 25 gündür hastenede yatıyordum makat gelişti gelişim geriliği vardı planli sezeryandi ama kızım daha 37 dolmadan 36+2 de gelmek istedi 1 cm açıklık bile sıkıntıydi benim için çünkü rahim girişinde bebeğin kordonu varmış doktor dokunarak hissettiğini söyledi o yüzden apar topar sezeryana alındım.
Şşmdi bebek te sen de iyimisinizOlsun canım dediğin gibi kısmet böyleymiş senin yavrucak demiş anamı daha fazla yormiyim ben zaten 25 gündür hastenede yatıyordum makat gelişti gelişim geriliği vardı planli sezeryandi ama kızım daha 37 dolmadan 36+2 de gelmek istedi 1 cm açıklık bile sıkıntıydi benim için çünkü rahim girişinde bebeğin kordonu varmış doktor dokunarak hissettiğini söyledi o yüzden apar topar sezeryana alındım.
Bana öyle demişlerdiBenim sütüm hastanedeyken pek yoktu ama sonrasında geldi şükür.sancıya bağlı mı bilmiyorum ama bu durum
Aynen öyle canım şükür kavuşturan Rabbime. Evet ikimizde iyiyiz kızım biraz küçük doğdu ama annesi tosuncuk yapicak Allah'ın izniyle. Şaka bir yana sağlıklı olsun da zayıf olmasi mühim değil herşey Allah'tan sorduğun için teşekkür ederiz kızımlaBen de hastaneden çıkışımı istedim diğer çocuğumu görmek duş vs için evime gelmek istemiştim ki geldiğim gün sancı başladı kısmet hastane uzaktı gece evde çekip gidene kadar açılma olmuş çok.kritik seviyede zar zor sezeryana alındım.amelşyatımda uzun sürmüş zormuş vs vs.ama Herkesin hikayesi farklı canım önemli olan sonuç şükür ki sağsalim kavuştuk bebişlerimize şükür.
Allah tüm yavrularımızahayırlı uzun ömür versin inşallah.isteyen herkese de bu duyguyu tattırsın inşallah.Aynen öyle canım şükür kavuşturan Rabbime. Evet ikimizde iyiyiz kızım biraz küçük doğdu ama annesi tosuncuk yapicak Allah'ın izniyle. Şaka bir yana sağlıklı olsun da zayıf olmasi mühim değil herşey Allah'tan sorduğun için teşekkür ederiz kızımla
Bizim de öyle ya 10dkdan fazla yokBizim Suan 7-8 dk max 10
Valla kilo alımı iyi olduğu için iyi gidiyor doktorda 3-4 dk da memeyi boşaltıyorlar sonrası keyif dedi oyuzden sorun görmüyorum acıkınca uyanıyor direk zatenBizim de öyle ya 10dkdan fazla yok
Bakalım biz kilo kontrolüne bayadır gitmedik siz ne kadar aralıklarla gidiyorsunuzValla kilo alımı iyi olduğu için iyi gidiyor doktorda 3-4 dk da memeyi boşaltıyorlar sonrası keyif dedi oyuzden sorun görmüyorum acıkınca uyanıyor direk zaten