2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    241
Fotoğrafta üstü başı kaysada oğlumun sünnet ve kırk mevlidini yaptım bugün 🥰 Bizde artık 40ı çıkardık sizi yakaladık kızlar. Yarında banyosunu yaptıracağım inşallah 🙏💙

Eklentiler

• 20241117_200924.jpg
    20241117_200924.jpg
    90,6 KB · Görüntüleme: 47
Uykuda bilinçsizce gülümsemeden değil de sizi gördüğünde ya da duyduğunda gülümsüyor mu diye merak etmiştim. Sosyal gülümseme olarak.
Biraz fazla konuşuyorum o yüzden sesi duydukça ağlamayı bırakıyor dinliyor işte arada da tesadüfen denk geldiğimi düşündüm çünkü daha çok küçük. Bilimsel olarak ortalama kaçıncı aydan başlıyorlar hatırlamıyorum hiç

Kızlar ben yine mastit oldum göğüsüm taş gibi bu sefer hastaneye gitti anbiyotik verdi ama bakmadı bile antibiyotik bu sertliği giderir mi yani okadar çok ki çocuk sadece memenin ucunu tutabiliyor
Sağım yapamıyor musun canım. Ucunu biraz yumuşatsan belki bebek çözer kalanını

En az %60 artması yeterli. Fazlası çok önemli değil. Gözün aydın. İnşallah sağlıkla kolaylıkla kucağına da alırsın. Süreç uzun, zor, yorucu. Anneyiz biz yılmak yok 🤗🥰
Amin teşekkür ederim bide ilk kese gözükmeden önce 3 cm kadar miyom yada kist gibi bişey gördü tam belli değil dedi sakıncalı bi durum mu gebelikte

Benımde
Mochinin elle sağımı sanki sadece ucundakini alıyo sütün o sert yerler duruyo acaba gücü mü yetmiyor Elektirikli mi alsam ağla ağla bi hal oldum işkence gibi
Benımde bu sabah sertlıkler oluşmuş ağrıyodu elımle masaj yaptım meme ucunu da ovdum hafif sıkarak yavas yavas damla aktı emzirmeye basladım emme anında sert olan yerlere masaj yaparak acılmasını sağladım.gecmiş olsun doktor verdiyse kullanın ilacı massittan sonrası iltihap oluşmasın

Amin teşekkür ederim bide ilk kese gözükmeden önce 3 cm kadar miyom yada kist gibi bişey gördü tam belli değil dedi sakıncalı bi durum mu gebelikte
Canım benımde rahimde görmüştü dr.doğal yollamı kaldın diye sormuştu evet dedim normalde bu kistle hamile kalmak cok zor dedi büyüme olmazsa sıkıntı yok takip etti karın büyüdükçe yok olur dedi korkma yani 😊

X