Oyy prensese bakın.Keyfi biraz yerine geldi, pet şişeye su ve boncuk koydum uyku vaktine kadar oyalayayım, zira çok yorgunum..
Kolik değiliz ama inatçı ve sinirliyim biraz. Oyun halısını parçalıyor artık, iki oyuncağı birden ağzına sokmaya çalışıp sinirleniyor. Uyku öncesi ağlıyor uykusu var. Uyutmaya çalışıyorum kucağımda yay gibi olup etrafa bakıyor. Sonra uyuyor ama her seferinde ben kaç kalori harcıyorum belli değil. Saati kacirmama rağmen böyle Max 2 saat uyanık kalsın diye uğraşıyorum tabi arada azcik aşıyorum.Oyy prensese bakın.
Bazı çocuk uykuyu sevmiyor ne yazık ki.
Bir arkadaşımın bebeği kolikti, o dönemler bitti ama hala uymuyor. Doktor bazı çocuk uykuyu sevmez demiş, doğru galiba.
Bizim de öyleydi ben de banyo yaptırdım 50 cc mama içti bir dolu memeyi bitirdi bir de banyo sonrası dene bakalımMümkün değil ne mama ne meme ağlayıp duruyor
Uyanıyor denedim. Uyanır uyanmaz verdim 70 icti
Bizimde uykuda içer cork cork uyanıkken zorlaBizimki uykuda biberon almıyor azıcık içip bırakıyor, meme de aynı azıcık emiyor uyumaya devam ediyor,uyku daha tatlı geliyor
Canım sana en uygun uç bıçakçılar 3 numara. Meme emsin diye çok uğraştığımızdan eğitime gittiğimiz herkesin önerdiği en uygunu 3 no. Bu arada memenin ucuna yapıştırma öyle bütün mama aşağı akıyor. Memenin kenarından ağzına sokacaksın 3-4cm kadar 5cm bile olabilir bir zararı yok. Erken doğumlarda mideye kadar sokup öyle besliyorlarmış bile. SenEski doktorumuzu aradim. Tartilali bir hafta olmuştu,bugün yeniden tartilalim dedi. Memeye dönmesi için de eds tavsiye etti. Eds deneyen link verebilir mi?
Bizimkide hep kucaktayız gün içinde. Biraz oyun halısında oyalanıyor amaKızlar kucak dışında duruyor mu sizin bebeler bizimki illa kucakta olacak yoksa ağlıyor nasıl yapıcam bilmiyorum böyle
kilonun bi önemi varmıki semir ilacına başlamak içinBiz bugüb 4 aylık olduk , ve bugün başladık (6200 kg)
Çok yorucu oluyor bu şekilde başka hiçbişi yapmaya mecalim kalmıyor ah tek başına olmak ne zor. Bi anam yanımda olaydı diyorumBizimkide hep kucaktayız gün içinde. Biraz oyun halısında oyalanıyor ama
Haklısın canım tek başına çok zordur Allah kolaylık versin.Çok yorucu oluyor bu şekilde başka hiçbişi yapmaya mecalim kalmıyor ah tek başına olmak ne zor. Bi anam yanımda olaydı diyorum
Öyleymişkilonun bi önemi varmıki semir ilacına başlamak için
bunuda ilk defa duydum o zaman biz bailayamayız uğksek ihtimal Ada koyafetler 5700 çıkmıitıne aylıkkenÖyleymiş
Ben 2 ay dolduktan sonra başladım işe çalışma hayatı bana iyi geldi açıkçası sabah 8 de gidiyorum öğlen 1 buçukta geliyorum 6 ay boyunca bu düzende devam edicem. İş yerinde dinlendiğimi kendime vakit ayırdığımı hissediyorum açıkçasıKızlar nasılsınız bu ara pek giremedim yoğun geçiyor günler.
Haftaya işe başlıyorum geçen hafta işyerine ufak bir ziyaret yaptım çalışmak iyi gelecek bana diye olumlu düşünmek istiyorum.
Sabah 8:30 gibi evden çıkıp 1’e doğru emzirmeye gelicem, 1 buçuk gibi yine gidip 4 buçuk gibi çıkıcam gazam mübarek olsun. Var mı ben gibi iş başlayacak olan gelsin sarılalım
Bu hafta da annemdeyiz. Alıştırma turlarına başlıyoruz, öğlen emzirdim o uyuttu şimdi ara beslenmesini biberon ile yapacağız. Hem annem bazen tıkanıyor diye korkuyor onun korkusu geçer hem de bebek bir başkasının beslemesine alışır dedik.
Tamamdır cnm teşekkür ederim cokBizimde uykuda içer cork cork uyanıkken zorlaek gıdada işim zor
Canım sana en uygun uç bıçakçılar 3 numara. Meme emsin diye çok uğraştığımızdan eğitime gittiğimiz herkesin önerdiği en uygunu 3 no. Bu arada memenin ucuna yapıştırma öyle bütün mama aşağı akıyor. Memenin kenarından ağzına sokacaksın 3-4cm kadar 5cm bile olabilir bir zararı yok. Erken doğumlarda mideye kadar sokup öyle besliyorlarmış bile. Sen
Rica ederim canım. Medicalcilerde pek yoktu 3 numara. İnternetten almıştık biz o zaman 7.5tlydi şimdi bilmiyorum hiç. Bulamazsan bizde çok var verebilirim yaz mutlaka.Tamamdır cnm teşekkür ederim cok
Biz de kıyafetsiz 5700 çıktık bize de başlamadılar bu aybunuda ilk defa duydum o zaman biz bailayamayız uğksek ihtimal Ada koyafetler 5700 çıkmıitıne aylıkken
Rica ederim canım. Medicalcilerde pek yoktu 3 numara. İnternetten almıştık biz o zaman 7.5tlydi şimdi bilmiyorum hiç. Bulamazsan bizde çok var verebilirim yaz mutlaka.
Ayyy bende işe başlamayı dört gözle bekliyorumBen 2 ay dolduktan sonra başladım işe çalışma hayatı bana iyi geldi açıkçası sabah 8 de gidiyorum öğlen 1 buçukta geliyorum 6 ay boyunca bu düzende devam edicem. İş yerinde dinlendiğimi kendime vakit ayırdığımı hissediyorum açıkçası
Yorumun ne iyi geldi banaBen 2 ay dolduktan sonra başladım işe çalışma hayatı bana iyi geldi açıkçası sabah 8 de gidiyorum öğlen 1 buçukta geliyorum 6 ay boyunca bu düzende devam edicem. İş yerinde dinlendiğimi kendime vakit ayırdığımı hissediyorum açıkçası