Evet doğru verem vardı. Hiç bakamadım da hangi aşıları yapacaklar. Yinede nolur nolmaz diye bugün yıkayacaktımOnu verem aşısı için diyorlar, 4.ay aşılarında verem yok. Muhtemelen yasak da yoktur.
Evet bende öyle hastaneden gelince hemen yıkamak istiyorımYok ben gelir gelmez yaptırdım babyo ateşi düşsün diye
Hastalıklar ortalıkta kol geziyor o yüzden ben her kontrolden sonra yıkıyorumEvet doğru verem vardı. Hiç bakamadım da hangi aşıları yapacaklar. Yinede nolur nolmaz diye bugün yıkayacaktım
Evet bende öyle hastaneden gelince hemen yıkamak istiyorım
6 kiloyu geçince başlarız dedi 4 aylıkken başlanıyormuş normaldeKızlar demir ilacına ne zaman başlatıyor doktorlarınız, ben şehir değişikliğinden dolayı doktorla görüşemedim bebek 3 ay 29 günlük şuan, 2 gün sonra başlamamız gerekiyor diye biliyorum ama sizin doktorlar ne diyor. Hep 4 ay diye aklımda kalmış.
Bizim yarın kan tahlilimiz var sonrasında ihtiyaç varsa sıdefer başlatacakKızlar demir ilacına ne zaman başlatıyor doktorlarınız, ben şehir değişikliğinden dolayı doktorla görüşemedim bebek 3 ay 29 günlük şuan, 2 gün sonra başlamamız gerekiyor diye biliyorum ama sizin doktorlar ne diyor. Hep 4 ay diye aklımda kalmış.
4 aylık olunca başladıkKızlar demir ilacına ne zaman başlatıyor doktorlarınız, ben şehir değişikliğinden dolayı doktorla görüşemedim bebek 3 ay 29 günlük şuan, 2 gün sonra başlamamız gerekiyor diye biliyorum ama sizin doktorlar ne diyor. Hep 4 ay diye aklımda kalmış.
Biz 3 ay 20 günlükken kontrole gitmiştik başlattı Sidefere. 4 aylıkken başlatılıyor rutindeKızlar demir ilacına ne zaman başlatıyor doktorlarınız, ben şehir değişikliğinden dolayı doktorla görüşemedim bebek 3 ay 29 günlük şuan, 2 gün sonra başlamamız gerekiyor diye biliyorum ama sizin doktorlar ne diyor. Hep 4 ay diye aklımda kalmış.
İki gündür memeyi kabul etmiyor sağıp verdim ama 80 CC falan çıktı üzerine mama teklif ediyorum icmiyo. Bazı öğün sadece mama içti.Gün içinde de emziriyormusn benim bebis 3 qylik tam 90 günlük 4 saatte bir 125 cc mama veriyorum aralarda da emziriyorum
Canım uyuduğunda hemen biberonla denedin mi ben hep öyle yapıyorum yoksa azıcık yiyip bırakıyorMümkün değil ne mama ne meme ağlayıp duruyor
Uyanıyor denedim. Uyanır uyanmaz verdim 70 ictiCanım uyuduğunda hemen biberonla denedin mi ben hep öyle yapıyorum yoksa azıcık yiyip bırakıyor
Canım uyuduğunda hemen biberonla denedin mi ben hep öyle yapıyorum yoksa azıcık yiyip bırakıyor
Maşallah güzelliğe yaKeyfi biraz yerine geldi, pet şişeye su ve boncuk koydum uyku vaktine kadar oyalayayım, zira çok yorgunum..
Biberonla çok az iciyo, keyfine göre yani.. kaşıkla çok zor olur ama deniycem bugun böyle devam ederseMaşallah güzelliğe yaya saçma olabilir elbet denemişsindşr ama kaşıkla da olmuyor değil mi ben dün memede durmayınca onu denedim biraz da olsa öyle içti sorayım bi dedim
Biz bugüb 4 aylık olduk , ve bugün başladık (6200 kg)Kızlar demir ilacına ne zaman başlatıyor doktorlarınız, ben şehir değişikliğinden dolayı doktorla görüşemedim bebek 3 ay 29 günlük şuan, 2 gün sonra başlamamız gerekiyor diye biliyorum ama sizin doktorlar ne diyor. Hep 4 ay diye aklımda kalmış.