2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
Onu verem aşısı için diyorlar, 4.ay aşılarında verem yok. Muhtemelen yasak da yoktur.
Evet doğru verem vardı. Hiç bakamadım da hangi aşıları yapacaklar. Yinede nolur nolmaz diye bugün yıkayacaktım
Yok ben gelir gelmez yaptırdım babyo ateşi düşsün diye
Evet bende öyle hastaneden gelince hemen yıkamak istiyorım

Evet doğru verem vardı. Hiç bakamadım da hangi aşıları yapacaklar. Yinede nolur nolmaz diye bugün yıkayacaktım

Evet bende öyle hastaneden gelince hemen yıkamak istiyorım
Hastalıklar ortalıkta kol geziyor o yüzden ben her kontrolden sonra yıkıyorum

Kızlar demir ilacına ne zaman başlatıyor doktorlarınız, ben şehir değişikliğinden dolayı doktorla görüşemedim bebek 3 ay 29 günlük şuan, 2 gün sonra başlamamız gerekiyor diye biliyorum ama sizin doktorlar ne diyor. Hep 4 ay diye aklımda kalmış.

6 kiloyu geçince başlarız dedi 4 aylıkken başlanıyormuş normalde

Bizim yarın kan tahlilimiz var sonrasında ihtiyaç varsa sıdefer başlatacak

4 aylık olunca başladık

Kızla bu bebe 90/80 CC iciyo mamayı dhaa fazlasi yok bende zorlamiyorum. Gelişimi iyi ama beslenmesi öyle bahsedildiği gibi 1000 CC yi bulmuyor. Gece emzirdigim için CC hesabı yapamiyorum ama bugün 700 anca olmuştur.

Biz 3 ay 20 günlükken kontrole gitmiştik başlattı Sidefere. 4 aylıkken başlatılıyor rutinde

Gün içinde de emziriyormusn benim bebis 3 qylik tam 90 günlük 4 saatte bir 125 cc mama veriyorum aralarda da emziriyorum

Gece saat 10 da ve 3 de emzirdim, 5 den beri sürekli uyanıyor beslenmeyi kabul etmiyor. Dün de böyleydi

Eski doktorumuzu aradim. Tartilali bir hafta olmuştu,bugün yeniden tartilalim dedi. Memeye dönmesi için de eds tavsiye etti. Eds deneyen link verebilir mi?

Keyfi biraz yerine geldi, pet şişeye su ve boncuk koydum uyku vaktine kadar oyalayayım, zira çok yorgunum..
Maşallah güzelliğe ya ya saçma olabilir elbet denemişsindşr ama kaşıkla da olmuyor değil mi ben dün memede durmayınca onu denedim biraz da olsa öyle içti sorayım bi dedim

Maşallah güzelliğe ya ya saçma olabilir elbet denemişsindşr ama kaşıkla da olmuyor değil mi ben dün memede durmayınca onu denedim biraz da olsa öyle içti sorayım bi dedim
Biberonla çok az iciyo, keyfine göre yani.. kaşıkla çok zor olur ama deniycem bugun böyle devam ederse

Biz bugüb 4 aylık olduk , ve bugün başladık (6200 kg)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…